ταρω ερωτικες προβλεψεις 30/08 Τετάρτη Α

ταρω ερωτικες προβλεψεις 30/08 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

ταρω – Κριός : Ο Γητευτής
Μην προσπαθείτε να παρέμβετε στην τροχιά και στην πορεία της ζωής του ανθρώπου σας. Αυτό μπορεί να το κάνετε για καλό και από ενδιαφέρον, αλλά ο ίδιος το αποκωδικοποιεί σαν πίεση. Από όλα αυτά που τελικά σας λείπουν σαν πληροφορίες , μπορείτε να τα ρωτήσετε ευθέως. Εσείς που έχετε μείνει καιρό μόνοι, θα έχετε φρέσκιες γνωριμίες … από τον φιλικό σας κύκλο που ίσως και κάτι να μετατραπεί σε μια μεγάλη αγάπη, που θα σας συμπληρώσει …όλα τα κενά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Η Σελήνη
Από τις μέρες του Σεπτεμβρίου, θα υπάρξουν αλλαγές σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας. Ο άνθρωπος σας, επιθυμεί να σας μιλήσει πιο σοβαρά για το μέλλον σας. Αστρολογικά ευνοείται το ζώδιο σας σε υποθέσεις αγάπης, που θα δώσουν προτάσεις γάμους – τυχερές εγκυμοσύνες αλλά και μπόλικο χρήμα. Η καλή διάθεση του σύμπαντος αφορά και τους μόνους, που θα βρεθούν μέσα σε νέα φλερτ – γνωριμίες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Το Αστέρι
Έχετε καταπιαστεί με τις κοινωνικές σας δραστηριότητες… και τα οικονομικά σας δεδομένα και φυσικά για ακόμη μια φορά έχετε χαθεί από την αισθηματική σας ζωή, που σίγουρα χρειάζεται παραπάνω προσπάθεια και παρουσία. Αυτοί που είναι σε κατάσταση – διάθεση για επανασύνδεση, αυτές τις ημέρες που τα άστρα έχουν την καλύτερη εύνοια για εσάς, καλό θα ήταν να τολμήσουν περισσότερο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Ο Ήλιος
Υπάρχει η επιθυμία από το ταίρι σας, για να κάνετε κάτι πιο επίσημο – μεγάλο στο μεταξύ σας μέσα στο έτος αυτό. Ωστόσο, θα πρέπει να δώσετε παραπάνω χρόνο στον άνθρωπο σας, για να καταφέρει να λύσει τις δικές του εκκρεμότητες – υποθέσεις που συσχετίζονται με το παρελθόν του. Σίγουρα όλα μπορούν να διορθωθούν. Εσείς που έχετε διπλές καταστάσεις στην ζωή σας, προσέξτε γιατί αυτοί που είναι γύρω σας, ίσως και να έχουν καταλάβει!
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Το Άρμα
Η θέση σας είναι πολλή λεπτή …και αυτό που σας ενδιαφέρει είναι ξεκαθαρίσετε άμεσα και χωρίς άλλες περιστροφές, το τι θα κάνετε με την δύσκολη σχέση σας, και όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα που δεν σας άφησαν να χαρείτε στο έπακρο …το Καλοκαίρι. Τώρα που ο ανάδρομος είναι μέσα στο ζώδιο σας, εσείς θα δείτε μέσα στην καρδιά και το μυαλό σας αν μπορείτε να συνεχίσετε.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Η Δικαιοσύνη
Υπάρχει μια κατάσταση μέσα στον δεσμό σας, που δεν σας επιτρέπει να φύγετε για σπουδές, να αλλάξετε κάτι μέσα στον εργασιακό σας χώρο και άλλα τέτοια σχετικά περιοριστικά δεδομένα. Αυτό κάτω από την δική σας πίεση και επιχειρηματολογικό διάλογο, θα καταφέρετε να λύσετε τις προβληματικές καταστάσεις σε κάθε επίπεδο. Μόνοι και χωρισμένοι … θα έχουν νέα πρόσωπα να τους πλησιάζουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο