ταρω ερωτικες προβλεψεις 30/11 Δευτερα

tarw-kosmos

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 30/11 Δευτερα taro

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

 

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Ο πλανήτης Ουρανός, δίνει όλη την θετική και δημιουργική ενέργεια του, μιας και η κοινωνική / φιλική σας ζωή βρίσκεται στο απόγειο της,  καθώς και οι ευκαιρίες και οι νέες γνωριμίες,  σας φέρνουν κοντύτερα στον καρμικο έρωτα …. αγάπη της ζωής σας. Αυτήν την φορά όμως… επιλέξτε με πιο λογική  κριτήρια…άλλωστε χρόνος δεν  υπάρχει  Αν είστε σε μακροχρόνιο δεσμό, δεν αποκλείεται μέσα στον χρόνο, να επισημοποιήσετε την σχέση σας.

zodia-taro-45

Εύνοια με:  Λέων

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

 

Η κάρτα ταρω  ο Μάγος: Πολλές οι καλές  εκπλήξεις που θα σας φανερωθούν σήμερα και τις προσεχείς ημέρες  από τον αγαπημένο άνθρωπο σας.  Οι όψεις του ανάδρομου Ουρανού  με τον υδάτινο Ποσειδώνα θα σας ευνοήσουν αρκετά, έτσι ώστε να έρθετε επικοινωνιακά κοντά… και να λύσετε  παλιές παρεξηγήσεις. Όσοι  έχουν γεννηθεί με Άρη σε όγδοο  οίκο , πριν λήξει ο μήνας του Τοξότη, θα έχουν προσέγγιση από άτομο του παρελθόντος, που όμως τα πραγματικά κίνητρα του, δεν είναι για άμεση επανασύνδεση.

Εύνοια με:  Καρκίνος

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Ήλιος

 

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Νέο και ξαφνικό ρομάντζο,  θα αποτελέσει για εσάς κινητήριο δύναμη για ανανέωση. Ο κυβερνήτης σας, και των συναισθηματικών- επικοινωνιακών δεσμεύσεων ο αεικίνητος Ερμής,  θα σας επηρεάζει το προσεχές διάστημα μέσα ποικίλες ευκαιρίες. Το επιθυμούσατε  άλλωστε τόσο καιρό…, αλλά τώρα έφτασε το ιδανικό χρονικό διάστημα. Γενικά ευνοϊκό είναι το διάστημα, και για εσάς τους εν σχέση ή γάμο.

Εύνοια με: Παρθένος

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Τρελός

 

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Πολύ ένταση  και περίπλοκες επικοινωνίες θα φέρει άμεσα η Σελήνη,  που αναμένεται να ταράξει τα γαλήνια και βολεμένα νερά όλων των Καρκίνων.  Ίσως και μέχρι τις 05/12  δεν αποκλείεται,  εκτός από έναν φρέσκο  έρωτα, να έχετε νεότερα από το ξεχασμένο παρελθόν σας! Είναι μια ιδιαίτερη  εποχή, ώστε να σταθεροποιηθείτε,  σε όλους τους τομείς της ζωής σας και ιδίως τον συναισθηματικό.

Εύνοια με: Κριός

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Τροχός της Τύχης

 

Η κάρτα ταρω ο  Τροχός της Τύχης: Απόλυτη  επιθυμία  για ανεξαρτησία γενικότερα, θα δημιουργηθεί τις προσεχείς ημέρες σε όλους τους Λέοντες! Για όσους έχουν κάτι ιδιαίτερο στην ζωή τους, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός ξαφνικού γάμου ή καινούργιου μέλους.! Τύχη  και λαμπερά γεγονότα στην συναισθηματική  /  κοινωνική ζωή   θα φέρει η κινητικότητα του Ερμή εν σχέση με την Αφροδίτη, σε όλα τα ζωδια της φωτιάς.

Εύνοια με: Ταύρος

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Κρίση

 

Η κάρτα ταρω η Κρίση: Είναι  πιο κοντά σας από ότι τυχόν να πιστεύετε…ο  έρωτας που μπορεί να σας ανανεώσει συναισθηματικά. Αποφύγετε τις επιπολαιότητες  στο  παρελθόν αλλά  και σε προβληματικές σχέσεις, και τις αναζωπυρώσεις τους. Για τα δεσμευμένα άτομα…, αν θέλετε να χωρίσετε, …δηλώστε το άμεσα και κάντε το. Σκεφτείτε πρώτα και δώστε προτεραιότητα σε εσάς,  και μετά υλοποιήστε την απόφαση σας. Για τους Παρθένους,  που βρίσκονται σε καλύτερη φάση… κρατήστε χαμηλότατους…. τόνους για τις επόμενες ημέρες …. και μέχρι τις 03/12

Εύνοια με: Ζυγός