ταρω ερωτικες προβλεψεις 3/04 Κυριακή

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 03/04 Κυριακή taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια – Νο 02
Για πολλούς και ποικίλους λόγους και με την βοήθεια των αργών πλανητών, ο ιδιαίτερος μαγνητισμός σας, δείχνει να έλκει μέσα στις επόμενες μέρες, το ερωτικό ενδιαφέρον μίας προσωπικότητας, που έχει καρμικές πιθανότητες να γίνει και ο νέος έρωτας σας. Αφήστε στην άκρη τους συντηρητισμούς και ζήστε το στο έπακρο. Για τους Κριούς, που έχουν ήδη κάτι ποιοτικό, οι βάσεις είναι ήδη έτοιμες και το μόνο που μένει, είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Δοκιμάστηκε αυτήν την περίοδο αρκετές φορές η υπομονή σας. Μην δίνετε όμως περισσότερα δικαιώματα που προκαλούν επικοινωνιακές συγκρούσεις. Για τους δεσμευμένους που αισθάνονται ότι είναι έτοιμοι να κάνουν τα επόμενα βήματα, με τον άνθρωπο τους, τα άστρα μέχρι και τις αρχές του ζωδίου σας, θα κάνουν καταπληκτικές όψεις, όπου θα βοηθήσουν προς την κατεύθυνση αυτή. Εκμεταλλευτείτε και τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Απόλυτη επιθυμία για ανεξαρτησία γενικότερα, θα δημιουργηθεί τις προσεχείς ημέρες σε όλους τους Διδύμους! Για όσους έχουν κάτι ιδιαίτερο στην ζωή τους, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός ξαφνικού γάμου ή καινούργιου μέλους.! Τύχη και λαμπερά γεγονότα στην συναισθηματική / κοινωνική ζωή θα φέρει η κινητικότητα του Ερμή εν σχέση με την ερωτική Αφροδίτη…. σε όλα τα ζώδια του Αέρα
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

zodia-taro-45

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Η κοινωνική σας ζωή έχει γίνει πολύ έντονη και ακραία! Αυτό είναι ένα γεγονός που σίγουρα δεν ευχαριστεί το συντροφικό σας ταίρι. Οι περισσότεροι Καρκίνοι, του τρίτου δεκαημέρου, που ήδη έχουν εμπλακεί σε περιπέτειες θα χρειαστεί να κάνουν ξεκαθαρίσματα πριν μαζευτούν πολλές απορίες από όλους. Γενικότερα, μέχρι τις αρχές του Ταύρου, είναι μια εξαίσια περίοδος για αλλαγές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Πολλές οι καλές εκπλήξεις που θα σας φανερωθούν από σήμερα και τις προσεχείς ημέρες, από τον αγαπημένο άνθρωπο σας. Οι όψεις του Πλούτωνα με τον υδάτινο Ποσειδώνα θα σας ευνοήσουν πολύ, έτσι ώστε να έρθετε ερωτικά κοντά με το ταίρι σας… και να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις. Όσοι έχουν γεννηθεί με Άρη ανάδρομο , πριν λήξει ο μήνας του Κριού…. θα έχουν ευθεία προσέγγιση από άτομο του πρόσφατου παρελθόντος, που όμως τα πραγματικά κίνητρα του, δεν είναι για επανασύνδεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Πολύ ένταση και περίπλοκες επικοινωνίες θα φέρει άμεσα ο Ερμής από τον Κριό, που αναμένεται να ταράξει τα γαλήνια και βολεμένα νερά όλων των γήινων. Ίσως και μέχρι τις 06 / 04 δεν αποκλείεται, εκτός από έναν έρωτα, να έχετε νεότερα από το ξεχασμένο παρελθόν σας! Είναι μια ιδιαίτερη – περίπλοκη εποχή, με ευκαιρίες, ώστε να σταθεροποιηθείτε, σε όλους τους τομείς της ζωής σας και ιδίως τον συναισθηματικό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Ο πλανήτης Δίας από την Παρθένο…..δίνει όλη την θετική και δημιουργική ενέργεια του, μιας και η κοινωνική – φιλική σας ζωή βρίσκεται στο απόλυτο απόγειο της, καθώς και οι πολλές ευκαιρίες και οι νέες γνωριμίες, σας φέρνουν κοντύτερα στον καρμικό έρωτα …. ή και αγάπη της ζωής σας. Αυτήν την φορά όμως… επιλέξτε με πιο σοφά κριτήρια…άλλωστε χρόνος δεν υπάρχει. Αν είστε σε μακροχρόνιο – σοβαρό δεσμό, δεν αποκλείεται μέσα στον χρόνο αυτό, να επισημοποιήσετε την σχέση σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Η αλήθεια είναι ότι o Δίας σε δύσκολες όψεις στον οίκο σας, δεν σας έχει βοηθήσει.. ακόμα… με τον καλύτερο τρόπο, τις τελευταίες εβδομάδες. Ο ερωτικός – σεξουαλικός μαγνητισμός, που εκ ζωδίου, ‘αναβλύζετε’ σε όλους αυτούς που σας ενδιαφέρουν θα τους βάλει στην αναγκαιότητα να σας γνωρίσουν καλύτερα. Για το προσεχές – άμεσο χρονικό διάστημα, βγείτε από την στασιμότητα και πράξτε εποικοδομητικά. Για τους Σκορπιούς, που είναι μέσα σε σοβαρή σχέση, η συμβουλή των ημερών είναι…, να προσθέστε ποικιλία – εκπλήξεις, στα κοινά σας ενδιαφέροντα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Είναι η κατάλληλη – σωστή χρονική ευκαιρία να αποδεσμευτείτε, από το μέτριο παρελθόν σας, και να οδεύσετε με ταχύτατα βήματα προς το πολλά υποσχόμενο συναισθηματικό σας μέλλον. Από τον επόμενο μήνα, οι όψεις του Πλούτωνα με τον αυστηρό Κρόνο, που θα είναι πολύ πιο θετικές , θα μπορέσετε να κάνετε ακραία ξεκαθαρίσματα. Για τους ‘πύρινους’, που είναι σε μακροχρόνια ερωτική σχέση, καλό θα ήταν να αφήσετε τις επίσημες δεσμεύσεις για το επόμενο 4μηνο, που θα είναι πιο ευνοϊκά τα αστρολογικά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Δεν είναι το ιδανικό διάστημα για να χωρίσετε οριστικά, από το μέτριο παρόν σας. Πολλές οι ανατροπές σε όλους τους Αιγόκερους, που επιθυμούν να κάνουν νέα ξεκινήματα… και με νέο κόσμο. Αφήστε τις συνήθεις και τις σειρήνες του παρελθόντος και κοιτάξτε το μέλλον σας. Όσοι έχουν σχέση με άτομο στο εξωτερικό ή γενικότερα σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση… θα χρειαστεί να συναντηθούν προκειμένου, να πάρουν κοινές αποφάσεις για το καλό μέλλον τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Τις επόμενες ημέρες του μήνα, σας ωθεί ο δύσκολος Ουρανός και ο Δίας, με την σταθερότητα τους, ώστε να τολμήσετε να κάνετε δράσεις – επιπρόσθετες επικοινωνίες μέσα στην σχέση σας. Από τις προσεχείς ημέρες, και μετά… δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να προχωρήστε και πιο σοβαρά την σχέση σας. Για τους Υδροχόους, που έχουν βρει, το έτερον ήμισυ, τους περιμένουν μέρες ακραίου πόθου, ενώ τα όποια οικογενειακά θέματα, μπαίνουν σε μια καλύτερη πορεία από τις 08/04 και μετά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Νέο και ξαφνικό ρομάντζο θα αποτελέσει για εσάς κινητήριο δύναμη για ανανέωση. Ο κυβερνήτης σας σε όψη με τον Ερμή, των συναισθηματικών- επικοινωνιακών δεσμεύσεων, θα σας επηρεάζει το προσεχές διάστημα μέσα ποικίλες ευκαιρίες. Το επιθυμούσατε άλλωστε τόσο καιρό…, αλλά τώρα έφτασε το ιδανικό χρονικό διάστημα. Γενικά ευνοϊκό είναι το διάστημα, και για εσάς τους εν σχέση ή γάμο. Μια μεγαλύτερη προσοχή στους γεννημένους του μεσαίου 10ημέρου…, μιας και έχετε παραμελήσει τον σύντροφό σας, τον τελευταίο καιρό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.