ταρω ερωτικες προβλεψεις 31/03 Πέμπτη

taro-mythoi-alitheies

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 31/03 Πέμπτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Κινδυνεύετε να φανείτε ανακόλουθοι στον άνθρωπο σας, με τόσες υπερβολές που έχετε πει. Οι όψεις του Πλούτωνα σας έχουν βάλει σε βαθιές σκέψεις και πλούσιες δηλώσεις προκειμένου να κερδίσετε χρόνο. Όσοι έχετε εμπλακεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε νέα σχέση, θα πρέπει να ψάξετε λίγο βαθύτερα μήπως είσαστε το ‘ τρίτο’ πρόσωπο. Αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδιου, οι μέρες σας βοηθούν να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Ερωτευμένοι – Νο 06
Οι μέρες είναι κατάλληλες για διάλογο με τον σύντροφο σας , που πια αυτό που επιθυμεί είναι να πάτε την σχέση σας σε κάτι πιο επίσημο. Σε αυτό θα βοηθήσει και η τύχη, που θα έχετε στον οικονομικό τομέα και που θα σας ανοίξει πόρτες. Όσοι έχουν χωρίσει μέσα στον προηγούμενο μήνα… θα καταφέρουν με σχετική ευκολία να επανασυνδεθούν. Για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου, θα προκύψουν ερωτικές ευκαιρίες από τον επαγγελματικό τους χώρο, που θα τους βάλουν σε σοβαρά διλήμματα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Η διασκέδαση είναι κάτι που δεν σας απασχολεί και ιδιαίτερα, αυτόν τον καιρό καθώς το μέλημα σας είναι να ξεκαθαρίσετε, το τι ακριβώς συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή. Η πλειοψηφία των Διδύμων, δεν μένουν καθόλου ικανοποιημένοι από την συντροφικότητα και την αγάπη, που εισπράττουν από τον άνθρωπο της επιλογής τους. Η καλύτερη ημερομηνία για να ξεκινήσετε τέτοιους διάλογους είναι μετά τις 05/04
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

zodia-taro-45

prodosia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Πολλοί από τους στόχους σας έχουν υλοποιηθεί…. και τώρα έχει προτεραιότητα το ερωτικό σας κομμάτι, που χρειάζεται αρκετές διορθώσεις. Οι περισσότεροι Καρκίνοι, δεν λαμβάνουν τα βασικά – δομικά συναισθήματα μέσα στον δεσμό τους… και πιθανόν να πάρουν καταλυτικές αποφάσεις.. για χωρισμό μέσα σε αυτό τον νέο μήνα. Αυτοί που ήδη είναι μόνοι και ποθούν κάτι νέο να έρθει στην ζωή του….η Αφροδίτη θα τους το αποδώσει πολύ σύντομα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Δεν έχετε καμία διάθεση πια να δίνετε ευκαιρίες αλλά και να κλείνετε τα μάτια σε στραβά, που υπάρχουν και συντηρούνται στην ερωτική σας σχέση. Πολύς και ο νέος κόσμος που θα θελήσει να έρθει κοντά σας…. κάτι που θα σας ανανεώσει σε όλους τους τομείς. Οι γεννημένοι του τρίτου 10ημέρου που έχουν σχέση με ζωδιο της φωτιάς, θα εισπράξουν έντονη διάθεση από το ταίρι τους, για συναισθηματικό διάλογο, και θα εκφραστούν βλέψεις για το μέλλον.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

 

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Δώστε μια ακόμη ευκαιρία στον εαυτό σας, και στην σχέση σας πριν αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από αυτήν. Οι όψεις του Κρόνου – Δία σας βάζουν σε μια σειρά σκέψεων, για τα πεπραγμένα και τα λάθη που έχουν γίνει. Πολλές οι δυσκολίες και για όσους συντηρούν στην ζωή τους…παράλληλη ερωτική σχέση. Οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι μόνιμες και χωρίς την ελπίδα του γυρισμού.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε πιο σοβαρά στον άνθρωπο σας. Οι μέρες είναι καλές για να οργανωθείτε για τον νέο μήνα. Όσοι έχουν ωροσκοπο σε γήινο ζωδιο θα καταφέρουν, έστω και με ψυχικό κόστος, να χωρίσουν από σχέσεις που τους έχουν ταλαιπωρήσει καιρό. Το αστρολογικό σκηνικό είναι υπερ σας και σα βοηθάει προς τον δρόμο της θεραπείας, μέσω νέων επαφών και δραστηριοτήτων.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

tarw-taro-xartomanteia