ταρω ερωτικες προβλεψεις 31/07 Δευτέρα Β

taro-ilios

ταρω ερωτικες προβλεψεις 31/07 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα
Είσαστε μέσα σε μια πολλή καλή και ερωτική διάθεση, και νέα βλέμματα έχουν πέσει ….επάνω σας. Ειδικά εσείς οι ελεύθεροι, αυτόν τον Αύγουστο, θα κάνετε θραύση. Οι αστρολογικές όψεις … προς το ζώδιο σας, θα δώσουν νέα αγάπη αλλά και χρήμα ικανό, να σας ανακουφίσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλά και τα σενάρια για επανασύνδεση … που θα σας προταθούν από πρώην συντρόφους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Η Δύναμη
Η αυτοπεποίθηση σας, είναι χαμηλή και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός, ότι ο άνθρωπος σας, δεν σας δίνει την προσοχή και την προτεραιότητα που ζητάτε. Αυτό μέσα στις πρώτες ημέρες … του νέου μήνα θα συζητηθεί. Μην κάνετε ή πείτε κάποια υπερβολή, απλά αναφέρετε τις δικές σας προτάσεις. Από την μεριά των χωρισμένων, θα ξεκινήσουν διπλωματικές επικοινωνίες, που θα ενώσουν πολλούς, πριν το Φθινόπωρο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Οι Εραστές
Αν δεν θέλετε άλλα προβλήματα, από τους τρίτους… το καλύτερο θα ήταν να μιλήσετε και να βάλετε ένα στοπ, σε όλους αυτούς που σας αναστατώνουν. Οι σχέσεις … που έχουν πάρει την απόφαση για να περάσουν σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο, θα πρέπει πρώτα να ισορροπήσουν … τα οικονομικά και τα εργασιακά τους ζητήματα. Ελπίδες … θα υπάρξουν γύρω από την πανσέληνο για επανενώσεις γάμων.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Αιγόκερως : Ο Τρελός
Είσαστε με τις βαλίτσες στο χέρι και έχετε ανοίξει … την πόρτα της εξόδου. Αυτή είναι η ψυχολογία σας. Πολλά αυτά που έχετε περάσει από την αρχή του Καλοκαιριού, και που σας έχουν τύχει … και σας έχουν κουράσει. Ένα καλό νέο σας έρχεται από τον χώρο της εργασίας σας, που θα σας λύσει τα χέρια και θα σας κάνει να φέρετε … σε ισορροπία λογαριασμούς και εκκρεμότητες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Ο Γητευτής
Υπάρχει ένα ιδιαίτερο άτομο στο παρόν σας, που σας σκέφτεται αυτόν τον καιρό ερωτικά, και έχει την διάθεση να σας μιλήσει πια … πιο ανοιχτά. Μέσα στην νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν ανακατατάξεις σε όλους τους Υδροχόους, προς το καλύτερο. Ακόμη και τα τσακωμένα ζευγάρια, θα βρουν τους τρόπους, για να είναι μαζί και πια … χωρίς εντάσεις και προβλήματα. Οικονομική σταθερότητα … έρχεται από πιο παλιές σας δραστηριότητες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Αν δεν έχετε κάποια συγκεκριμένο πλάνο, μέσα στο μυαλό σας, για το πώς επιθυμείτε να είναι ο νέος μήνας, και τι θα κάνετε με τον άνθρωπο σας, μην μιλήσετε ακόμη. Σίγουρα κοιτάξτε και τα οικονομικά σας, που για τον ερχόμενο μήνα, θα είναι … πιο υποσχόμενα. Πολλά και τα καλά που έρχονται από επαγγελματικό σας τομέα … που θα σας λύσει δύσκολες καταστάσεις και προβλήματα… μόνιμα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο