ταρω ερωτικες προβλεψεις 5/04 Τρίτη

taro-sex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 05/04 Τρίτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια – Νο 02
Ξαφνικές δυσκολίες και σχετικές καθυστερήσεις, θα αντιμετωπίσουν οι Κριοί, που σχετίζονται συναισθηματικά με ζώδιο του νερού. Αν το συντροφικό έτερο σας λόγω, ‘κρυφών ερωτικών καταστάσεων’, σας είχε χωρίσει, να είστε προετοιμασμένοι, ότι μέχρι τις 10 του Απριλίου… θα επιστρέψει μετανιωμένο και αποζητώντας μια επιπλέον ευκαιρία για τους δύο σας. Ζυγίστε αυτά που έχει συμβεί και σκεφτείτε πρώτα τον εαυτό σας….. και τις όποιες αμφιβολίες υπάρχουν …. που προκύπτουν τώρα, στο πρόσωπο αυτού του ατόμου…και μετά στον χρόνο σας αποφασίστε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Είσαστε οι πιο ευνοημένοι από όλους τους γήινους! Οι όψεις του Κυβερνήτη σας με τον Ερμή, τις προσεχείς ώρες θα σας κάνει πόλο έλξης νέου κόσμου. Για όσους είναι ήδη σε μακροχρόνια σχέση, πολλές και καλές και είναι οι ευκαιρίες για οικονομική σταθερότητα που θα δώσει τις υλικές βάσεις για νέα ξεκινήματα. Οι ελεύθεροι που είναι μπλεγμένοι σε πολλές και επικίνδυνες ιστορίες ας περιοριστούν πια… καθώς τα μάτια και τα σχόλια είναι παντού.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Μην δίνετε περισσότερη ενέργεια και χρόνο σε αυτούς που στο παρελθόν απέδείξαν ότι δεν την αξίζουν. Έχετε την συγχώρεση άλλωστε στο ζωδιακό σας αίμα, αλλά δεν χρειάζεται αυτό να φτάσει στα άκρα της αφέλειας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα τους είναι εύκολο να διαλέξουν κάποιον που να τους ταιριάζει, καθώς οι απαιτήσεις έχουν γίνει συγκεκριμένες. Ο μήνας του Απριλίου, είναι ιδανικός για νέα ερωτικά ξεκινήματα και λοιπά ξεκαθαρίσματα για όλους τους Διδύμους….που έχουν υποστεί ταλαιπωρία τον τελευταίο καιρό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Πολικότητα υπάρχει σε όλα τα ζευγάρια των Καρκίνων που αποζητούν εδώ και τώρα καθαρές λύσεις και απαντήσεις, από τον άνθρωπο τους. Καραμπόλα άστρων και πλανητών ταρακουνούν τις ευαισθησίες και αποδίδουν ευκαιρίες σε όσους θα το θελήσουν. Οι Καρκίνοι που έχουν ήδη έχουν εξαντλήσει την επιείκεια τους, μέσα σε ερωτικές σχέσεις θα αποχωρήσουν. Όσοι είχαν μπλεχτεί σε παράλληλες καταστάσεις, θα αποφασίσουν πια να κρατήσουν οτιδήποτε είναι υγιές. Και οι ελεύθεροι θα έχουν όλο το επόμενο διάστημα, μπροστά τους για νέες γνωριμίες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Δεν είναι ξεκάθαρο και σαφές, το τι ακριβώς θέλετε από το προβληματικό παρελθόν. Κάποιοι ίσως το και να το φοβούνται, και κάποιοι άλλοι πιο θαρραλέοι, θα θελήσουν να το ξαναπροσπαθήσουν κάτω από καινούργιες προϋποθέσεις. Οι διελεύσεις του Πλούτωνα και του Άρη …θα δώσουν την απαιτούμενη ενέργεια και δυναμική, για την μόνιμο ερχομό ατόμων, που έχουν κάτι αξιόλογο να δώσουν στο δημιουργικό παρόν σας. Μην υποσχεθείτε ωστόσο παράλογα πράματα που στον μέλλον να μην μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο11
Τα λόγια και οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι εγκρατή αυτές τις ώρες και ημέρες. Πολλές οι αστρολογικές όψεις στον οίκο σας …που πιέζουν να πείτε ότι έχετε μέσα στο μυαλό και την ψυχή σας τόσο καιρό. Οι Παρθένοι, που παίζουν σε διπλές – ερωτικές καταστάσεις, θα πρέπει να περιορίσουν τις επικοινωνίες και λοιπές επαφές, καθώς υπάρχει άμεσος κίνδυνος για αποκαλύψεις. Από τα μέσα και μετά του μήνα όλα θα βελτιωθούν αισθητά…, ακόμα και σε αυτούς που είναι έτη μόνοι τους. Λίγη υπομονή χρειάζεται ακόμη.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

 

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Όλο τα αστρολογικά και κοσμικά δεδομένα εξελίσσονται προς τους σκοπούς σας. Οι γεννημένοι με Βόρειο Δεσμό, σε Κριό ή Σκορπιό θα επηρεαστούν υπερβολικά…. αλλά σε βάθος χρόνου θα τους αποδοθεί σταθερότητα δίνοντας έτσι νέες ερωτικές ευκαιρίες ζωής. Αυτοί που έχουν χωρίσει, ακόμα και από τον προηγούμενο χρόνο αλλά ακόμα θέλουν και επιθυμούν να τους δοθεί μια ακόμα επικοινωνιακή ευκαιρία για επανασύνδεση, αλλά μόνο με μόνιμες σκέψεις και προοπτικές … θα το έχουν μέσα σε αυτόν τον μήνα του Κριού.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Σας χαρακτηρίζει μια απάθεια και μια αδράνεια από τις αρχές του μήνα αυτού….. ακόμα και εσάς που είστε σε ερωτική σχέση. Αυτό σίγουρα οφείλετε στο γεγονός, ότι δεν βρίσκετε τίποτα πια ενδιαφέρον να σας τραβήξει την προσοχή και να σας ανανεώσει. Συζητήστε με το ταίρι σας και βρείτε τις κοινές λύσεις που θα σας κάνουν να ανανεωθείτε…. οι έκτακτες διακοπές είναι μια καλή λύση. Για όσους έχουν Δία ανάδρομο, είναι και οι μοναδικοί που θα σκεφτούν σοβαρά να χωρίσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Πιθανόν αυτό που ακόμα σας έχει στη ακινησία και την αδράνεια να μην είναι κάτι από το παρελθόν, που ακόμα δεν έχετε καταφέρει αν ξεπεράσετε. Ο προκαταβολικός φόβος της απόρριψης σας κρατά δέσμιους. Οι πλανητικές όψεις που είναι θετικές και θα συντελούνται στο ζώδιό σας, μέχρι τα τέλη του μήνα, σας δίνουν τις ευκαιρίες για φρέσκιες γνωριμίες που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον . Οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου θα είναι και οι τυχεροί, με έρωτα που ταιριάζει απόλυτα στις αυστηρές προδιαγραφές τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Οι μέρες κυλούν προς όφελος σας. Τα άστρα σας ευνοούν για να τολμήσετε επιτέλους να απαγκιστρωθείτε από το άσχημο παρελθόν, και να προσπαθήσετε κάτι νέο με ανθρώπους που ήδη έχουν δείξει το ερωτικό τους ενδιαφέρον, προς το πρόσωπο σας. Ο Δίας από την θέση του στην Παρθένο, θα ισχυροποιηθεί και θα δώσει στους ήδη δεσμευμένους, την ευκαιρία για συμβίωση- γάμο- οικογένεια κτλ.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 03
Έχετε μπει σε μια ψυχολογία νικητή και αυτό φαίνετε σε όποιον σας πλησιάσει. Οι περισσότεροι Υδροχόοι, αυτήν την εποχή απολαμβάνουν την συνειδητή ελευθερία τους και ζητούν νέες περιπέτειες. Οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, έχουν και τις πιθανότητες με το μέρος τους για να βρουν το έτερον τους ήμισυ μέσα στον Απρίλιο Για τους ελάχιστους που είναι ευτυχισμένοι και ισορροπημένοι μέσα στον δεσμό – γάμο τους, θα δοθούν οι ευκαιρίες για ανανέωση και σκέψεις για δέσμευση τους επόμενους μήνες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Παπάς – Νο 05
Δώστε μια παραπάνω προσοχή και προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή που κατεδαφίζεται.. και το ξέρετε. Οι συνεχείς σας ενασχολήσεις με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες σας έχουν κάνει απών από τον δεσμό σας. Οι ελεύθεροι Ιχθείς, έχουν μπροστά τους αρκετούς πειρασμούς που θα τους ανανεώσουν… ακόμα και μέσα από τους επαγγελματικούς χώρους… που σίγουρα θα χρειαστεί μια παραπάνω σοβαρότητα και προσοχή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.