ταρω ερωτικες προβλεψεις 5/06 Κυριακή

anapodes-kartes-taro

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 05/06 Κυριακή taro

 

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Το σήμα το έχετε ήδη λάβει από το νέο πρόσωπο, που έχει μπει στην ζωή σας και επιθυμεί κάτι περισσότερο. Αν είστε μόνοι, το μόνο σίγουρο είναι ότι η Αφροδίτη θα σας ενισχύσει, για άμεσες εξελίξεις. Στην αντίθετη όχθη είναι τα προβλήματα. Οι Κριοί, που ζουν σχέσεις που τους κάνουν να είναι μονίμως σε μια υπερένταση και αγωνία, θα τις σταματήσουν πριν λήξει ο Ιούνιος. Είσαστε πια σε ψυχολογία, του να μην σας βαραίνουν οι λάθος πια επιλογές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Έχετε ανάγκη από ψυχική ξεκούραση. Είναι μια εποχή που μπορεί να σας την προσφέρει, αν και εσείς με τις δράσεις σας συμβάλλετε σε αυτό. Σχέσεις με άτομα που χάνονται και επανεμφανίζονται, ληγμένα συναισθήματα, και λάθος καταστάσεις, δεν πρέπει να σας κρατάνε δέσμιους. Μιλήστε και κρατήστε μακριά τα άτομα που δεν σας ταιριάζουν. Οι ελεύθεροι, μέχρι την πανσέληνο, θα δεχτούν ειδήσεις από παλιά γνωριμία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Οι μέρες κυλούν προς όφελος όλων των ζωδίων του αέρα, και ιδιαίτερα για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι σχέσεις που δεν ‘τραβάνε’, θα σταματήσουν με κοινή πρωτοβουλία. Ουδείς Δίδυμος δεν αντέχει τις μετριότητες. Ακόμη και αυτοί που έχουν σχέσεις εξ αποστάσεως θα τις τερματίσουν, χωρίς δισταγμό. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με την κοινωνική τους ζωή, που έχετε αμελήσει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Έχετε εξασφαλίσει την αγάπη του ανθρώπου, που έχετε επιλέξει στην προσωπική σας ζωή. Η εποχή προστάζει αλλαγές και εξέλιξη. Σε όλα αυτά η Αφροδίτη σε θετικότατες όψεις με τον Ποσειδώνα, σας βοηθάει ακόμη και για δεσμεύσεις και επέκταση οικογένειας. Όσοι είναι μόνοι τους, μέσα στον ερχόμενο ζωδιακό μήνα, θα δουν άτομα από το πρόσφατο παρελθόν τους να τους ζητάνε και πάλι ευκαιρία, για κάτι περισσότερο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Όλα και όλοι περιστρέφονται γύρω από εσάς. Τοποθετήστε τα πάντα σε απόσταση, που δεν ενοχλούν όμως την προσωπική σας ζωή, που αυτήν την περίοδο περνάει αρκετούς κυματισμούς. Οι σχέσεις δοκιμάζονται και το μόνο, σίγουρο, είναι ότι θα κρατηθεί, οτιδήποτε και οποιοσδήποτε σας έχει πείσει για την αλήθεια και την αξία του. Οι Βασιλιάδες που είναι μόνοι τους, θα θελήσουν να οργανώσουν τις διακοπές τους, με τις παρέες τους
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Οι στιγμές είναι κρίσιμες πια για την προσωπική σας ζωή. Είσαστε μέσα σε έναν κυκεώνα διαλόγων, εντάσεων και διαξιφισμών, που δεν ταιριάζουν στην προσωπική σας πραγματικότητα. Μέχρι την πανσέληνο, θα πρέπει να έχετε ξεκαθαρίσει τα θέλω σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Σε όλο αυτό θα έχετε συμπαραστάτες του φίλους και την οικογένεια σας. Επίσης οι οικονομικές σας προσπάθειες, θα βρουν τον τελικό σας στόχο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Έχετε ανοιχτεί σε πολλά μέτωπα, και αυτό σας καθυστερεί από την αισθηματική σας ζωή. Σε αυτό έχετε ευτυχώς και τον σύντροφο σας σαν σύμμαχο. Οι μέρες του δευτέρου δεκαημέρου είναι ιδανικές για να οργανώσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές – εξορμήσεις, αλλά και τις τυχόν σκέψεις σας για περαιτέρω δεσμεύσεις. Όσοι Ζυγοί έχουν στην καθημερινή τους ζωή μια νέα αγάπη, θα την δουν να ανθίζουν με γρήγορους ρυθμούς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Η ενέργεια σας είναι στο 100%. Αυτό μπορεί να δώσει μια καινούργια πνοή στην ερωτική σας ζωή, που είχε χάσει τον ενθουσιασμό της… τους τελευταίους μήνες. Βάλτε την σκέψη σας να οργανώσει τα καλοκαιρινά σας προγράμματα με τον άνθρωπο σας. Ακόμη και όσοι έχουν μείνει μόνοι τους, μετά από χωρισμό, θα βρουν νέες γνωριμίες που θα τους κάνουν να δουν την αγάπη με ένα άλλο μάτι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Αλλάξτε το επικοινωνιακό σας στυλ. Δεν σας βγάζει πουθενά. Σαφώς και ο λόγος δεν είναι το δυνατό σας χαρτί, αλλά θα πρέπει να κάνετε κάτι άμεσα διαφορετικό αν θέλετε να τραβήξετε το ενδιαφέρον του ατόμου, που σας ενθουσιάζει. Η γοητεία των Τοξοτών, του τρίτου δεκαημέρου, θα προσελκύσει πολλές φρέσκιες επαφές που μέχρι την λήξη του Ιουνίου έχουν την δυνατότητα, να γίνουν σοβαρές σχέσεις. Διαλέξτε αυτήν την φορά με πιο συνετά κριτήρια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Πολλά αυτά που καλείστε να αλλάξετε, μέσα στην δική σας ζωή, αλλά και την κοινή σας ζωή με τον άνθρωπο σας. Οι σχέσεις των Αιγόκερων, είναι σε ένα κρίσιμο σημείο που θα οδηγήσουν σε οικογένεια και γενικότερες δεσμεύσεις. Αν είστε έτοιμοι για ένα τόσο μεγάλο βήμα, τότε όλα τα αστρολογικά δεδομένα του Καλοκαιριού σας στρώνουν το χαλί με όλες τις υλικές ευκαιρίες, να σας υποστηρίζουν στον σκοπό σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Μπορεί να βλέπετε μπροστά σας πολλά εμπόδια, όμως στην πραγματικότητα δεν ανήκουν σε εσάς. Έχετε βάλει στις πλάτες σας, και τα προβλήματα των τρίτων. Όσοι θα ταξιδέψουν μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα δεχτούν ερωτικές προκλήσεις από νέα άτομα. Αυτοί που είναι σε πορεία γάμου – οικογένειας, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν, καθώς πολλές είναι οι αμφιβολίες που γυρίζουν στον μυαλό τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Δεν αισθάνεστε με τον άνθρωπο σας τόσο κοντά, όσο χρειάζεται για να κάνετε την επόμενη κίνηση στην προσωπική σας ζωή. Ίσως χρειάζεστε και οι δύο περισσότερο χρόνο. Πάντως αυτό το Καλοκαίρι αναμένεται να σας δώσει απαντήσεις, για το που θα βρεθείτε αισθηματικά τις επόμενες εβδομάδες. Ακόμη και οι μόνοι θα είναι επιφυλακτικοί με τις καινούργιες γνωριμίες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.