ταρω ερωτικες προβλεψεις 6/04 Τετάρτη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 06/04 Τετάρτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος – Νο 01
Η αυστηρή κριτική που έχετε εξαντλήσει πάνω στο ταίρι σας… δεν βοηθάει στο να έρθετε πιο κοντά, μετά από μια περίοδο εντάσεων και παρεξηγήσεων. Για τους γεννημένους Κριούς, του πρώτου δεκαημέρου, θα χρειαστεί μια προσοχή παραπάνω, ιδίως αν διατηρούν και δεύτερη παράλληλη σχέση, καθώς ο Ερμής, πιθανόν να βγάλει στην επιφάνεια πολλές κρυφές πτυχές. Οι ελεύθεροι, θα δεχτούν έντονη πολιορκία από παλαιότερη γνωριμία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Βλέπετε πια την αλήθεια της ερωτική σας ζωής. Ο άνθρωπος σας … σαφώς και δεν σας καλύπτει όπως θα προσδοκούσατε …και αυτό σας αφήνει πολλά κενά και απορίες για την κοινή σας πορεία. Αν έχετε γεννηθεί το τρίτο 10ήμερο του ζωδίου, το πιο πιθανόν είναι να σκεφτείτε την οριστική έξοδο από την σχέση σας. Οι Ταύροι που έχουν ήδη βρει κάτι καινούργιο –παράλληλο, θα θελήσουν να δώσουν περισσότερη βαρύτητα σε αυτό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Δεν ακούτε πια κανέναν και απολύτως τίποτα. Ο ψυχισμός σας με έναν κυβερνήτη στις αρχές του Ταύρου, δεν μπορεί να αποδώσει τα προσδοκώμενα σε κανέναν τομέα της ζωή σας. Μην πάρετε εν θερμό αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Θα ήταν λάθος. Για τους ελεύθερους Εφήβους, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να παίξουν σε ασφαλή νερά με καινούργιες γνωριμίες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Η διασκέδαση και η γενικότερη ψυχαγωγία, είναι κάτι που δεν σας απασχολεί …και ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό, καθώς το κύριο μέλημα σας είναι να ξεκαθαρίσετε το τι ακριβώς συμβαίνει στην συναισθηματική σας ζωή. Η πλειοψηφία των Καρκίνων, δεν μένουν πια ικανοποιημένοι από την συντροφικότητα και την αγάπη… που εισπράττουν από τον άνθρωπο της επιλογής τους. Η καλύτερη ημερομηνία για να ξεκινήσετε τέτοιους διάλογους είναι μετά της 08/04, που οι όψεις του κυβερνήτη σας δεν είναι τόσο δύσκολες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Δεν υπάρχει καμία λογική και μέτρο στις δαιδαλώδεις σκέψεις σας… και αυτό αδικεί τον σύντροφο, που υπάρχει στην συναισθηματική σας ζωή. Πολλά τα εξωγενή προβλήματα, που έχουν εγκατασταθεί μόνιμα μεταξύ σας… και το μεγαλύτερο η απομόνωση λόγου και ερωτικών δράσεων. Για τους αδέσμευτους Λέοντες, που δεν έχουν καμία διάθεση για νέους έρωτες… θα παραμείνουν μόνοι τους, για να βρουν την εσωτερική τους ισορροπία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια – Νο 02
Έχετε απομακρυνθεί από την αρχική σας συμφωνία με το ταίρι σας….το ‘παράλληλο’. Οι περισσότεροι Παρθένοι, έχουν στην καθημερινότητα τους, κάτι άλλο που, πια όμως έχει αρχίσει και τους βαραίνει. Οι όψεις του Ουρανού- Δία, θα βάλουν τέρμα σε πολλές τέτοιες καταστάσεις που δεν έχουν αξία ύπαρξης… παρά μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν. Οι αδέσμευτοι, θα έχουν θετικές ειδήσεις από μια παρελθοντική τους αγάπη, που έρχεται με διάθεση επανένωσης.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Ερωτευμένοι – Νο 06
Δεν έχετε καμία διάθεση πια να δίνετε ευκαιρίες, και να κλείνετε τα μάτια σε στρεβλά που υπάρχουν και συντηρούνται στην ερωτική σας σχέση. Πολύς και ο νέος κόσμος που θα θελήσει να έρθει κοντά σας…. κάτι που θα σας ανανεώσει σε όλους τους τομείς. Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου που έχουν σχέση με ζώδιο της φωτιάς, θα εισπράξουν έντονη διάθεση από το ταίρι τους, για συναισθηματικό διάλογο και θα εκφραστούν… βλέψεις για το μέλλον.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Οι μέρες είναι κατάλληλες για σοβαρό διάλογο με τον σύντροφο σας, που πια αυτό που επιθυμεί είναι να πάτε την σχέση σας σε κάτι πιο σοβαρό. Σε αυτό θα βοηθήσει και η τύχη που θα έχετε στον οικονομικό τομέα, και που θα σας ανοίξει ευκαιρίες. Όσοι έχουν χωρίσει μέσα στον μήνα… θα καταφέρουν με σχετική ευκολία να επανασυνδεθούν. Για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, θα προκύψουν ερωτικές ευκαιρίες από τον επαγγελματικό τους χώρο …που θα τους βάλουν σε σοβαρά διλήμματα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Πολλές οι υπερβολές και οι ανακρίβειες, που ακούτε από τον ερωτικό σύντροφο σας. Αυτό πιθανόν να σημαίνει ότι ‘κάποιος’ έχει βαρεθεί μέσα σε αυτόν τον δεσμό… και επιθυμεί πλαγίως να αποχωρήσει. Αν δεν σας ευχαριστεί ούτε και εσάς αυτή η κατάσταση, και μπορείτε … κάντε ένα αρχικό βήμα. Για τους ελεύθερους Τοξότες, πολλές ‘υποσχέσεις’ θα πάρετε από την ερωτική Αφροδίτη στον Κριό… από νέο κόσμο που έχει ήδη μπει στην ζωή σας … και σας έχει ανανεώσει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Δώστε μια ακόμη θετική ευκαιρία στον εαυτό σας και στην σχέση σας πριν αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από αυτήν. Οι όψεις του Κρόνου – Ουρανού, σας βάζουν σε μια σειρά σκέψεων για τα πεπραγμένα και τα λάθη που έχουν γίνει. Πολλές οι δυσκολίες και για όσους συντηρούν στην ζωή τους…’παράλληλη’ ερωτική σχέση. Οι αποφάσεις που θα παρθούν, θα είναι μόνιμες και χωρίς την ελπίδα του γυρισμού.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε πιο σοβαρά στον άνθρωπο σας. Οι ημέρες είναι καλές για να οργανωθείτε. Όσοι έχουν ωροσκόπο σε αέρινο ζώδιο θα καταφέρουν, έστω και με ψυχικό κόστος, να χωρίσουν από σχέσεις που τους έχουν ταλαιπωρήσει καιρό. Το αστρολογικό σκηνικό είναι υπέρ σας, και σας βοηθάει προς τον δρόμο της αποθεραπείας μέσω νέων επαφών και δραστηριοτήτων. Οι μέρες μέχρι τις 11/04, θα είναι καλές και για την βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Πολλοί από τους δύσκολους στόχους σας έχουν υλοποιηθεί…. και τώρα έχει προτεραιότητα το ερωτικό σας κομμάτι που χρειάζεται αρκετές διορθώσεις. Οι περισσότεροι Ιχθείς, δεν λαμβάνουν τα βασικά αισθήματα μέσα στον δεσμό τους… πιθανόν να πάρουν καταλυτικές αποφάσεις.. για χωρισμό μέσα σε αυτόν τον μήνα. Αυτοί που ήδη είναι μόνοι και ποθούν κάτι νέο να έρθει στην ζωή τους….Ο Ερμής από τον Ταύρο, θα τους το αποδώσει πολύ σύντομα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.