ταρω ερωτικες προβλεψεις 6/06 Δευτέρα

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 06/06 Δευτέρας taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Υποσχέσεις ποικίλες και μεγάλες που σας δίνουν δεν είναι αληθινές. Όλα δείχνουν να ανατρέπονται και να σας βάζουν, μέσα σε ασφυκτικά χρονικά όρια για να πάρετε τις αποφάσεις σας. Πολλοί Κριοί, ορμώμενοι από τον αγριεμένο κυβερνήτη τους στον Σκορπιό, θα απομακρυνθούν από σχέσεις που δεν τους προσφέρουν πια καμία ικανοποίηση και ασφάλεια. Η εποχή των Διδύμων, θα βοηθήσει σε επικοινωνιακά ξεκαθαρίσματα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Ξοδεύετε πάρα πολύ χρόνο σε ζητήματα εργασιακών και κοινωνικών σχέσεων, και έχετε παραμελήσει πολύ την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Οι μέρες μέχρι και την πανσέληνο του Ιουνίου σας δίνουν, τις ευκαιρίες για να ξαναζεστάνετε το κλίμα με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Αυτοί που είναι μόνοι, θα δεχτούν ειδήσεις από μια ξεχασμένη – παλιά τους γνωριμία, που αποζητά πλέον κάτι πιο συναισθηματικό και μόνιμο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Κάτι σας ανησυχεί και σας καθυστερεί από όλα αυτά που επιθυμείτε, να κάνετε στην ζωή σας. Συνήθως αυτό συσχετίζεται με αισθηματικές εκκρεμότητες. Οι μέρες με τον Ήλιο μέσα στον ζωδιακό οίκο σας, μπορούν να σας δώσουν λύσεις. Σχέσεις που για τους όποιους λόγους δεν εκπέμπουν αληθινά συναισθήματα, θα σταματήσουν. Νέοι έρωτες, που είναι πιο πολύ ενθουσιασμός, παρά αλήθεια, θα παύσουν άμεσα με κοινή συναίνεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Οι ρήξεις που έχουν επέλθει στην προσωπική σας ζωή, ίσως και να έχουν πια μόνιμο χαρακτήρα. Δεν είστε και στα καλύτερα σας, με όλα αυτά που σας έχουν φορτώσει, όμως κάντε την αισθηματική σας προσπάθεια, για να κρατήσετε ότι πιστεύετε εσείς τελικά ότι αξίζει. Οι Καρκίνοι που έχουν ΄παράνομες΄ σχέσεις, ίσως αποκαλυφθούν, καθώς ο Ερμής και η Σελήνη κάνουν όψεις, που παρουσιάζουν τα κρυμμένα μυστικά όλων των υδάτινων ζωδίων.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Δεν έχετε μετανιώσει πραγματικά για τίποτα. Όλοι οι Λέοντες έχουν βάλει στο μυαλό τους, ότι πρέπει να προστατέψουν πολύ περισσότερο, τον εαυτό τους και μετά όλους τους άλλους. Όσοι είναι μόνοι, αλλά αυτήν την εποχή παίζουν σε πολλά μέτωπα, θα χρειαστεί εν τέλει να αποφασίσουν, καθώς ο Άρης σε όψεις με τον Πλούτωνα θα τους αφήσει χωρίς συναισθηματική συνέχεια. Βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει, και προχωρήστε με κάθε επιφύλαξη.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Αυτήν την εποχή συλλέγετε πληροφορίες για μια νέα γνωριμία που σας έχει αποκαλυφθεί και σας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Είσαστε κάτω από μεγάλη και παρατεταμένη αστρολογική εύνοια, που θα σας αποδώσει εκτός από μια καρμική αγάπη, και υλική – οικονομική σταθερότητα, έτσι ώστε να αισθανθείτε και εσείς μια πληρότητα. Οι μέρες του Ιουνίου, και ιδιαίτερα μετά τις 11 – 06, θα σας κάνουν όλα τα λογικά χατίρια σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Παραμένετε ακίνητοι και προσπαθείτε να βγάλετε άκρη, μέσα σε όλο αυτό το χάος που σας περιβάλλει το τελευταίο διάστημα. Σχέσεις, οικογένεια, φίλοι, οικονομικά είναι μπλεγμένα, και εσείς ο κατηγορούμενος. Σαφώς και μπορείτε όλα αυτά να τα τακτοποιήσετε άμεσα, και φυσικά ξεκινώντας από την εργασία σας, που θα σας δώσει άμεσα χαρές και σταθερότητα. Οι ερωτικές σχέσεις θα περάσουν από το ψιλό σας κόσκινο και θα εκκαθαριστούν μόνιμα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Τρέχετε να μπαλώσετε τα λάθη, που κάνατε και στεναχωρήσατε τον άνθρωπο σας. Οι μέρες μέχρι και τις 19 – 06, σας δίνουν τις ευκαιρίες για να αναζωογονήσετε αισθήματα και δεσμούς, που έχουν θαμπώσει από το πέρασμα του χρόνου. Αυτοί που είναι σε σχέσεις που μεσολαβούν πολλά χιλιόμετρα θα διαπιστώσουν τελικά, ότι η γενική ταλαιπωρία είναι μεγαλύτερη από τα οφέλη που τους προσφέρονται.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Ερωτικά καλέσματα θα έχετε από νέο κόσμο. Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης με τον γενναιόδωρο πια Κρόνο, σας κάνουν μόνιμο πόλο έλξης που θα σας φέρουν τελικά, μπροστά σε έναν μοιραίο έρωτα. Οι μόνιμες ευχές αυτών, που ζητούσαν επανασύνδεση θα εισακουστούν, και μέχρι την λήξη του Ιουνίου, θα έχουν ειδήσεις, που θα δηλώνουν προθέσεις για επικοινωνία κοινή αλλά και εν δυνάμει συναντήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός –Νο 22
Οι κινήσεις που κάνετε για να τραβήξετε το ενδιαφέρον κάποιου ιδιαίτερου ατόμου, θα πιάσουν τόπο. Έχετε την βοήθεια και από τους εξωτερικούς πλανήτες για όλο το Καλοκαίρι. Αυτό θα σας ενισχύσει και στην επαγγελματική σας ζωή. Οι μέρες είναι καλές και για τους δεσμευμένους που θα δουν μια ευχάριστη αισθηματική μεταστροφή του συντρόφου τους. Μην ξεχαστείτε, έχετε και χαρούμενες διακοπές να οργανώσετε και γενικότερα τα αισθηματικά σας πλάνα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Είσαστε σκεπτικοί και δεν κάνετε κάτι γενναίο. Αυτό είναι κάτι που θέλετε να το καταστρώσετε καλά, έτσι ώστε να μην λάβετε κάποια άρνηση από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ο κυβερνήτης σας από τον Κριό, σας δίνει τις λύσεις μέχρι την πανσέληνο του Ιουνίου. Σχέσεις χωρίς εξέλιξη και προβληματικά συναισθήματα, θα τερματιστούν και εσείς θα διατηρήσετε μόνο ότι πραγματικά σας ταιριάζει. Καλύτερα μόνοι, παρά μέσα στην αβεβαιότητα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Πολύ το παρασκήνιο που έχετε αποκαλύψει. Αυτά που πιστεύατε έχουν ανατραπεί, και το μόνο που μένει είναι πια να αποχωρήσετε. Όλοι οι Ιχθείς αυτό το Καλοκαίρι θα εκκαθαρίσουν την προσωπική και την κοινωνική τους ζωή, από άτομα και καταστάσεις που δεν τους προσθέτουν κάτι. Ακόμη και οι μόνοι, δεν θα εμπλακούν σε κάτι καινούργιο, αν αυτό δεν συμπληρώνει τις προδιαγραφές τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.