ταρω ερωτικες προβλεψεις 6/08 Σάββατο

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 06/08 Σάββατο taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Ζείτε μια εποχή που όλα έχουν ανατραπεί ευχάριστα και τώρα έχετε την ευκαιρία να πάρετε τις αποφάσεις σας. Σε αυτό θα είναι συμμαχικά και τα οικονομικά σας, που θα τα δείτε να ανθίζουν και να σας αποδίδουν σταθερότητα. Όσοι είναι μόνοι θα σκεφτούν να επικοινωνήσουν με κάποιον από το παρελθόν τους. Αυτό ίσως να είναι μια λάθος κίνηση. Είναι πιθανόν αυτό το πρόσωπο να έχει προχωρήσει την ζωή του μπροστά….και αυτό να σας στεναχωρήσει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Είναι δύσκολες οι μέρες για τους Ταύρους που έχουν χωρίσει τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς μια πληθώρα από καταπιεσμένα συναισθήματα θέλουν να βγουν στην επιφάνεια. Ο Κυβερνήτης σας δίπλα στον Ήλιο, σας δίνει υπεροχή και σε νέες γνωριμίες που θα σας παρουσιαστούν από το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου και μέχρι την λήξη του. Οι τυχεροί που έχουν ταξίδια μπροστά τους, τους περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Είσαστε δεδομένοι στα μάτια του ατόμου που σας ενδιαφέρει, και αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση κίνητρο για να σας κυνηγήσει και να ασχοληθεί πιο ενεργά μαζί σας. Ζητήματα που ακόμη σας ενοχλούν θα πρέπει μέχρι να φύγετε για διακοπές, να έχουν επιλυθεί. Αυτό συμπεριλαμβάνει και καταστάσεις που εμπλέκουν και τρίτα άτομα και παράλληλες ερωτικές ιστορίες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Μην στέκεστε άπραγοί σε ζητήματα, που σας αδικούν και σας κάνουν να αισθάνεστε αποκομμένοι από τα προσωπικά θέλω σας. Οι μέρες μπορούν να είναι υπέρ σας με τόσο καλές αστρολογικές όψεις πάνω στο υδάτινο και ιδιαίτερο ζώδιο σας. Σχέσεις που είναι φρέσκιες και ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί, θα έχουν τις ευκαιρίες λίγο πριν λήξει ο Αύγουστος να προχωρήσουν σε ένα νέο επίπεδο. Αυτό θα συμβεί και στις απόπειρες για επανασύνδεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Ξεχάστε ότι ξέρατε για τον άνθρωπο σας. Όλα αλλάζουν προς το καλύτερο και αυτό θα το δείτε υπό την μορφή συναισθημάτων, αλλά και πράξεων που θα σας δικαιώσουν για τις όποιες επιλογές σας. Οι Λέοντες που κάνουν διάφορες και περίπλοκες σκέψεις, για το παρελθόν τους, θα ξαφνιαστούν από τις επικοινωνίες που θα τους γίνουν με σκοπό, ίσως και μια συζήτηση για επανασύνδεση… ίσως και κάτι παραπάνω.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.