ταρω ερωτικες προβλεψεις 7/04 Πέμπτη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 07/04 Πέμπτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Μια αρκετά μεγάλη και θετική χρονική περίοδος και μέχρι τα τέλη του μήνα σας … ξεκινάει για εσάς και την ερωτική ζωή σας. Η πλειοψηφία των Κριών, έχει απομακρυνθεί οριστικά από δύσκολες σχέσεις και καταστάσεις και γενικότερα ειλικρινείς συζητήσεις… που τους στοίχισαν την προσωπική τους ηρεμία. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα έχουν νέες – ποιοτικές γνωριμίες μέσα στον κοινωνικό περίγυρο τους, που θα τους ανεβάσουν την μέχρι τώρα άσχημη διάθεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Μια παραπάνω προσοχή θα χρειαστεί να δείξουν όλοι οι Ταύροι, που έχουν δεύτερη – ερωτική ζωή. Οι όψεις του Κρόνου με τον Ουρανό, και μέχρι τις 10/04, φωτίζουν τις δύσκολες και υπόγειες πτυχές, που τυχόν να αποκαλυφτούν μέσα, από λάθος επικοινωνιακές δράσεις σας. Όσοι έχουν ερωτική κατάσταση με άτομο …. που έχει πολλή μεγάλη διαφορά ηλικίας από αυτούς, πλέον, θα πάρουν την οριστική απόφαση να προχωρήσουν μπροστά ….και σε ένα καλύτερο επίπεδο τον ερωτικό δεσμό τους… που αυτό πιθανόν να είναι γάμος ή οικογένεια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Θα πρέπει να βρείτε την εσώτερη δυναμική, που την έχετε από την ασταμάτητη φύση σας, και να πείτε ‘όχι ‘σε οτιδήποτε και οποιοδήποτε σας στεναχωρεί. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις, που θα τους φέρουν σε μια κατάσταση αποφάσεων για την ερωτική τους ζωή. Ο Άρης δεν θα κρατηθεί πολύ ακόμα σε ηρεμία με τον Κρόνο απέναντι σας.. Για τους ελεύθερους που παίζουν παντού… κάτι θα τους έλξει την προσοχή μέχρι τις 15/04.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Είσαστε στο επίκεντρο πολλών αστρολογικών γεγονότων, που θέτουν τις μοιραίες βάσεις στην ερωτική σας ζωή. Οι περισσότεροι, που θα αποφασίσουν να προχωρήσουν μέσα στον Απρίλιο, σε γάμο ή συγκατοίκηση ή έστω να συνεχίσουν με μια άλλη συντροφιά, θα εισπράξουν καθυστερήσεις και αρκετά εμπόδια, που θα τους απογοητεύσουν. Οι μέρες δεν είναι ιδιαίτερα καλές… για αλλαγές ζωής. Από τις αρχές του Καλοκαιριού πολλά θα βελτιωθούν και θα ξεμπλοκαριστούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Υπάρχει δυνατότητα σε όλους τους Λέοντες, αυτές τις ημέρες, και μέχρι τις 18/04, να ξεκαθαρίσουν την θέση τους απέναντι στους εμπλεκόμενους. Αυτοί που έχουν μακροχρόνια σχέση, θα απαιτήσουν επισημοποιήσεις και θα τις λάβουν. Όσοι είναι μόνοι θα βάλουν ένα πλάνο μέχρι τα τέλη του μήνα να ισορροπήσουν πρώτα οι ίδιοι πριν ψάξουν, για νέα αγάπη που θα καλύπτει τις προδιαγραφές τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Μην δώσετε ακόμα και άλλο χρόνο, και όχι πάνω από μια ευκαιρία στο άτομο που σας ενδιαφέρει…και που στο κοινό σας παρελθόν, σας έχει απογοητεύσει σε διάφορα επίπεδα. Οι γεννημένοι Παρθένοι, που έχουν ανάδρομο Ποσειδώνα, σε πέμπτο ή ένατο ζωδιακό οίκο, είναι και αυτοί που θα καταφέρουν να επανασυνδεθούν, με νέες προϋποθέσεις και συνθήκες. Όσοι ζουν μέσα σε διπλά – τριπλά ‘‘παιχνίδια’‘ στην αισθηματική τους ζωή, πρέπει να είναι αρκετά προσεχτικοί, καθώς τα σχόλια ή κουτσομπολιά, είναι γύρω και παντού.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – 22
Πολλά τα καινούργια θέματα και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι Ζυγοί, στους ερωτικούς τους δεσμούς. Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, ίσως να δεχτούν έντονη κριτική από τον μοναδικό σύντροφο τους, καθώς η ανία και η αδιαφορία είναι μόνιμα ανάμεσα σας… μόνιμα. Όσοι δεν έχουν πλέον… την ανάγκη της ερωτικής κάλυψης, θα αποχωρήσουν τις τελευταίες ημέρες του μήνα …. και χωρίς πια να αφήνουν ανοιχτές πόρτες για μετέπειτα επιστροφή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Η στημένη αδιαφορία και οι ακραίοι επικοινωνιακοί τρόποι σας…. είναι κάποια από τα άσχημα στοιχεί που αντιστοιχούν στο δυσπρόσιτο ζώδιο των Σκορπιών. Αν σας ενδιαφέρει κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο, καλό θα ήταν να το προσεγγίσετε ευθέως, και σίγουρα όχι μέσω τρίτων εναλλακτικών. Όσοι έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, και έχουν ωροσκόπο σε ζώδιο της φωτιάς ή της γης, θα πρέπει να κινητοποιηθούν αυτήν την εποχή, που τα αστρολογικά τους ευνοούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Όλα τα μάτια και η θετική ενέργεια του Δία από την Παρθένο, είναι πάνω στην προσωπική και ερωτική ζωή σας. Τα αστρολογικά είναι επίσης υπέρ σας, και οι περισσότεροι δεν αποκλείεται μέσα στην μεσαία εβδομάδα του Απριλίου…. να δεχτούν σοβαρές και ποιοτικές προτάσεις για…. συμβίωση ή ακόμα και για οικογένεία -γάμο. Όσοι είναι ακόμα στην λέσχη των μοναχικών, θα δεχτούν προκλήσεις – κρούσεις από νέα πρόσωπα ….από τον κοινωνικό τους κύκλο, που πιθανόν .να τους ενδιαφέρει πολύ!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

 

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Πολλές και διαφορετικές και ενδιαφέρουσες και πρακτικές εν τέλη, θα είναι οι λύσεις — συμβιβασμοί, που θα σας προτείνει το αγαπημένο σας έτερο, προκειμένου να καταφέρετε να οδεύσετε την σχέση σας, σε κάτι πιο σωστό αλλά και σταθερό. Οι χωρισμένοι των τελευταίων ημερών, θα λάβουν μεγάλη υποστήριξη και συναισθηματική παρηγοριά από τον φιλικό – κοινωνικό κύκλο τους. Κάποιο πρόσωπο που έχει ίσως και κάτι μοναδικό, να τους αποδώσει … σε επίπεδο φιλίας …. τείνει να εξελιχθεί σε κάτι βαθύτερο και περισσότερο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Η ιδιαίτερη θέση της ερωτικής Αφροδίτη στον δυναμικό Κριό, και σε καλή όψη με τον Δία, θα επιτρέψει σε πολλούς Υδροχόους, που είναι σε φάση χωρισμού στην προσωπική- ερωτική τους ζωή… να το σκεφτούν και μια δεύτερη φορά και με πιο ώριμη λογική. Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, και ιδίως της ιδιαίτερης γενιάς του 1980, που έχουν δεσμό, με μεγάλη χιλιομετρική απόσταση θα μπορέσουν, να βρουν τον τρόπο, έτσι ώστε αυτό να μην είναι πια πρόβλημα, για καμία από τις δύο πλευρές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής 01
Δεν υπάρχουν καθόλου περιθώρια για ερωτικά τεχνάσματα και χάσιμο χρόνου. Όσοι Ιχθείς, έχουν αποφασίσει πλέον να χωρίσουν από τον σύντροφο τους, θα το κάνουν εντός των επόμενων εβδομάδων….. και χωρίς να σκέφτονται μια εν δυνάμει μελλοντική επανένωση. Τα ψυχικά όρια, έχουν τεντωθεί υπερβολικά με αποτέλεσμα να αποζητήσουν τελικά την ηρεμία του μυαλού και της καρδιάς τους. Μακροπρόθεσμα αυτό θα αποβεί υπέρ τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.