ταρω ερωτικες προβλεψεις 7/08 Κυριακή

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 07/08 Κυριακή taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Με την σκέψη στα περασμένα, είσαστε μόνιμα. Αυτό όμως είναι ένας φαύλος κύκλος, που σας δένει με το παρελθόν και δεν σας επιτρέπει κάτι καλύτερο για το μέλλον σας, Έχετε την εύνοια πολλών πλανητών, μέχρι και τα μέσα του Αυγούστου, άρα κάντε τις επιλογές σας και δείτε με μια πιο αισιόδοξη ματιά τα καλά που σας έρχονται. Εσείς που είσαστε με μοιρασμένη την καρδιά σε δύο πρόσωπα, κινδυνεύετε με αποκαλύψεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Δεν είστε και ιδιαίτερα προσεχτικοί σε αυτά που σας συμβαίνουν. Η συντριπτική πλειοψηφία, έχει χαθεί μέσα σε έντονους συναισθηματισμούς και υπερβολές πάθους. Από τις 10 – 08 και μετά θα υπάρξουν ευκαιρίες αρκετές για εσωτερικό διάλογο και ξεκαθαρίσματα. Αυτοί που είναι μόνοι τους, αλλά θα ήθελαν κάτι σοβαρό – και ποιοτικό να συμπληρώνει την ζωή τους, θα το βρουν σχετικά γρήγορα και μέσα από τους οικείους κοινωνικούς τους κύκλους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Δεν είστε από τα άτομα που υιοθετούν σκέψεις και δράσεις τρίτων. Είστε στα πάντα σας πρωτοπόροι και το μόνο που αποζητάτε αυτήν την εποχή, είναι να ισορροπήσετε την προσωπική και την εργασιακή σας ζωή. Από τα μέσα του Αυγούστου και μετά όλα θα αρχίσουν σταδιακά να αλλάζουν και να σας βάζουν στα μονοπάτια που ψάχνετε. Αυτό θα έχει την πρακτική τους ισχύ και για τους συντρόφους, που έχουν αποχωριστεί, αλλά υπάρχει η σπίθα για επανασύνδεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Ο ερωτικός σας παρορμητισμός είναι αυτό που σας βάζει συνήθως σε ποικίλα προβλήματα. Οι μέρες είναι αστρολογικά δύσκολες, και αξίζει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε κάθε τομέα της καθημερινότητας σας. Οι χωρισμένοι ίσως και να έχουν την καλή διάθεση μα μιλήσουν πολιτισμένα, και να λύσουν τις διαφορές τους. Ακόμη και αυτοί που έχουν μεταξύ τους πολλά χιλιόμετρα θα καταφέρουν, να βρουν τους τρόπους για να είναι περισσότερο μαζί.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Η ζεστασιά του συναισθήματος, που θα σας προσφέρει ο σύντροφος σας θα σας κάνει μέσα σε αυτόν τον μήνα, να κάνετε σοβαρότατες σκέψεις για την κοινή σας ζωή. Όλα είναι πια έτοιμα για να αφήσετε την εργένικη ζωή και να πάτε πιο κάτω. Σχέσεις, άτομα και καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν πια, ακόμη και αν βρίσκονται στην ζωή σας πολλά χρόνια, θα πρέπει να βρείτε τους ανώδυνους τρόπους, για να μη στέκονται πια σαν εμπόδιο και πρόβλημα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Βιώνετε πολλές και αρνητικές κρίσεις από τον άνθρωπο σας και αυτό σίγουρα σας λυπεί. Μπορεί να κάνετε από πλευράς σας την υπερπροσπάθεια για να μην ξεφεύγουν τα πράματα σε λόγια και υπερβολές, αλλά αυτό από ότι φαίνεται δεν σας το πιστώνουν. Τώρα που ο Ήλιος θα περάσει πάνω στον οίκο σας, θα αντιληφθείτε ότι μπορείτε να κάνετε τις τελευταίες προτάσεις σας, και μετά απλά να αποχωρήσετε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Δεν υπάρχουν ακόμη μεγάλα περιθώρια χρόνου για να περιμένετε τις όποιες αποφάσεις των τρίτων. Ο χρόνος αφορά και εσάς. Βάλτε σε μια σειρά τις σκέψεις και τις διαθέσεις σας, και πριν λήξει η εποχή του Λέοντα, ξεκινήστε να πραγματοποιείτε αυτά που σκεφτήκατε. Οι μοναχικοί του ζωδίου, θα έχουν άπειρες προτάσεις από γνωστούς και φίλους για να ανεβάσουν την διάθεση τους και να βρεθούν, ανάμεσα σε νέο κόσμο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Ότι τελειώνει δίνει την θέση του σε κάτι νέο και διαφορετικό. Μην στεναχωριέστε, για όλα αυτά και αυτούς που έφυγαν από κοντά σας, κάποια στιγμή αυτό θα γινόταν. Οι μέρες με την Αφροδίτη, να κάνει καταπληκτικές όψεις με τον Δια, σας δίνουν το κουράγιο και την δυναμική να τολμήσετε να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα, αλλά και να βελτιώσετε και την διάθεση σας, Έχετε ακόμη πολύ Καλοκαίρι μπροστά σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

 

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Αν τελικά αντιλαμβάνεστε ότι εν σας πολυσυμπαθούν, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε την αξιοπρέπεια σας, και να απομακρυνθείτε άμεσα. Οι σχέσεις που έχουν ήδη δείξει έντονα τα σημάδια της αδιαφορίας και της έλλειψης επικοινωνίας, θα τερματιστούν πριν φύγει ο Αύγουστος. Είναι μεγάλη η ταλαιπωρία, που κουβαλάτε από το παρελθόν σας και το τελευταίο που επιζητάτε, είναι μια ακόμη τέτοια επανάληψη.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Το χιούμορ σας είναι περιορισμένο, και αυτό είναι κάτι που σας κάνει και κρατάτε τις επικοινωνιακές αποστάσεις ασφαλείας από όλους. Σαν κατάσταση από τις ερχόμενες ημέρες, που η Αφροδίτη θα στέλνει την ερωτική της ενέργεια σε όλα τα ζώδια της Γης, δεν αποκλείεται να δεχτείτε προτάσεις για επανασύνδεση από το παρελθόν. Όμως είναι και πιθανόν να βρεθείτε και στα δίχτυα νέου έρωτα. Ζυγίστε και αποφασίστε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Σκέψεις υπάρχουν διάχυτες παντού για το τι θα κάνετε με την ερωτική σας σχέση η οποία δεν οδεύει με τους ρυθμούς, και τους τρόπους που επιθυμείτε. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν θα αλλάξει αυτόματα και σε μια μέρα. Η ζωδιακή σας ικανότητα να παίρνετε δύσκολες αποφάσεις, τώρα σας είναι χρήσιμη. Επίσης, το να καταφέρετε και να μείνετε ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας, ίσως και να βοηθούσε την ψυχολογία σας να ανέλθει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Μην κοιτάτε πια πίσω. Οι πιστώσεις χρόνου και οι ευκαιρίες που δώσατε ήταν αρκετές για να εξαχθούν όλα τα συμπεράσματα. Οι πλανητικές όψεις πάνω στο υδάτινο και ευαίσθητο χαρακτήρα σας, λειτουργούν ενισχυτικά και σας δίνουν την αυτοπεποίθηση για να προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες που θα μπορούσαν να σας κάνουν να ξεχαστείτε. Φυσικά σε όλα αυτά μην ξεχάσετε τους καλούς σας φίλους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος