ταρω ερωτικες προβλεψεις 8/06 Τετάρτη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 08/06 Τετάρτη taro

 

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν σε όλα τα επίπεδα, και εσείς που είστε από τον φύση σας μαχητικοί και θερμόαιμοι, πρέπει να είστε και διπλά προσεχτικοί, καθώς εμπόδια και ασυνεννοησία είναι στο πρόγραμμα. Αυτοί που είναι σε σοβαρή σχέση και ετοιμάζουν καλοκαιρινές δεσμεύσεις, καλό θα ήταν να κάνουν και έναν επανέλέγχο σε όλα αυτά. Οι όψεις Δία και Κρόνου, σας θέτουν μικρές καθυστερήσεις, που όμως θα απομακρυνθούν σύντομα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Σε ότι ερωτικό ζωδιακό συνδυασμό και να βρίσκεστε, όλα μπορούν να γίνουν τελικά πραγματικότητα, και μέσα σε αυτόν τον μήνα του Ιουνίου. Ακόμη και χωρισμοί, μεγάλα χρονικά κενά, μπορούν να προσπεραστούν και τα συναισθήματα να βγουν αληθινά. Η παιχνιδιάρικη διάθεση που έχετε, θα δώσει έναν πιο ανάλαφρο τόνο στους δεσμούς. Οι Ταύροι που είναι μόνοι τους, θα καταφέρουν να γυρίσουν με ευκολία σε μια παλιά τους γνωριμία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτορας – Νο 03
Έχετε στην διάθεση σας ακόμη 15 ημέρες, για να λύσετε όλα τα προβλήματα σας ή τουλάχιστον να δρομολογήσετε τους τρόπους των λύσεων. Αυτοί που δεν αντέχουν πια να μένουν μέσα σε σχέσεις, που δεν τους ενθουσιάζουν, θα φύγουν πριν ο Ήλιος περάσει στον Καρκίνο. Αυτοί που θα ταξιδέψουν είναι και πιο τυχεροί, όπου και θα τους φανερωθεί κάτι νέο και πολλά υποσχόμενο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

zodia-taro-45

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Η ζωηρή σας φαντασία, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εναρμονιστεί με τα θέλω και τις απαιτήσεις του συντρόφου σας. Η τετ –α τετ συζήτηση είναι πια ο μοναδικός τρόπος, για να αποφασίσετε τι θα κάνει έκαστος μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι. Αυτοί που έχουν γενικότερα και ειδικότερα μπλεξίματα, με τρίτα πρόσωπα, μέχρι το τέλος του Ιουνίου θα κάνουν τα τελικά ξεκαθαρίσματα τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Προσκλήσεις έχετε από παντού. Οι μέρες κυλούν προς όφελος σας, σε κάθε τομέα της ζωής σας. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι παραπάνω από τα συνηθισμένα. Αυτοί που είναι σε πρόγραμμα για γάμο – οικογένεια, θα έχουν την ηθική και οικονομική στήριξη των δικών τους ανθρώπων. Ακόμη και οι μόνοι Λέοντες, μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες θα βρουν τον άνθρωπο τους, που… δεν ανήκει στο παρελθόν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

 

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Ο λόγος σας είναι γεμάτος επιχειρήματα και δύσκολα θα σας πείσουν οι τρίτοι, για κάτι διαφορετικό. Ακόμη και το συντροφικό σας ταίρι, είναι σε σκέψεις να έρθει πια με τα νερά σας. Αυτοί που έχουν σχέσεις, παράλληλες, με άτομο – α, μέσα από τον εργασιακό τους χώρο, θα βρεθούν σε αντιπαράθεση. Ο Ερμής δημιουργεί εντάσεις, προκειμένου καταστάσεις και συναισθήματα να δείξουν την πλήρη αλήθεια τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Έχετε πολλές απαιτήσεις και το ξέρετε. Σίγουρα έχετε και την πλανητική κάλυψη για όλο το Καλοκαίρι, άρα στα αισθηματικά, κόβετε και ράβετε. Με λίγα λόγια, οι Ζυγοί, που δεν μένουν πια καλυμμένοι από τον άνθρωπο τους, θα αποχωρήσουν και θα θελήσουν να μείνουν μόνοι τους για να ξαναβρούν την εσώτερη ισορροπία τους. Οι ελεύθεροι Ζυγοί, προς το παρόν δεν κάνουν σχέδια για νέες σχέσεις και δεσμεύσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

 

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Κάνετε βήματα προς τα πίσω, με την εμμονή σας στο παρελθόν και τα άτομα – καταστάσεις του τότε. Απομακρυνθείτε από αυτήν την νοοτροπία, που σας καταστρέφει το μέλλον. Αυτοί που διατηρούν σχέσεις με άτομο με μεγάλη διαφορά ηλικίας ή με τρίτη δέσμευση, θα σκεφτούν πια πολύ σοβαρά να αποχωρήσουν και να σταματήσουν έτσι τα συνεχόμενα προβλήματα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Η προσπάθεια σας για να φέρετε και πάλι στην ζωή σας έναν παλαιότερο σύντροφο, ίσως και να έχει ξεφύγει του μέτρου. Είσαστε λίγο πιεστικοί και αυτό πιθανόν να φέρει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου σε Καρκίνο 21/06, είναι ιδανικές για να ανασυγκροτήσετε τις σκέψεις και τις δυνάμεις σας. Επίσης σας έρχονται και κάποια μικρά παράπονα από τους φίλους και τους γνωστούς σας, για την ‘εξαφάνιση σας’!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

 

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Θετικά είναι τα αποτελέσματα στις επίμονες προσπάθειες σας. Αυτό που θα έχετε να λαμβάνετε, είναι και πέραν από τις προσδοκίες σας. Αυτοί που έχουν οργανώσει τις διακοπές του με τον άνθρωπο τους, ίσως και να χρειαστεί να κόψουν από τώρα τις ‘επικοινωνιακές’ επαφές, με τον επικίνδυνο παρελθόν, που τείνει να τους δημιουργήσει προβλήματα. Όσοι είναι μόνοι, μέσα στον Ιούνιο, θα δεχτούν έντονα φλερτ από τον κοινωνικό τους κύκλο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Τα λόγια σας έχουν γίνει σκληρά στον άνθρωπο σας. Αυτό είναι αποτέλεσμα από μια σειρά από καταστάσεις που σας έχουν παγώσει. Έχετε κατά νου, ότι αν αυτό συνεχιστεί, θα δώσει ίσως και οριστικό τέλος σε συναισθήματα και δεσμούς γενικότερα. Οι μέρες απαιτούν σκέψη και ώριμες προτάσεις. Καλύτερα όλα αυτά να τα κάνετε από τον νέο μήνα, του Καρκίνου, που τα αστρολογικά γεγονότα θα είναι πιο θετικά πάνω στο ζώδιο σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Μην καταθέτετε τα όπλα τόσο εύκολα. Δεν έχει σημασία, αν το άτομο που κρατάει την καρδιά σας, είναι επί του παρόντος αρνητικό στις προτάσεις σας;. Θα δείτε ότι από τις 17-06 και μετά ότι αυτό θα αλλάξει προς το πιο θετικό. Οι Ιχθείς, που έχουν στο μυαλό τους να εκπλήξουν τον σύντροφο τους, μέσα στις διακοπές, με προτάσεις για δέσμευση, ίσως και να δεχτούν αρνητική απάντηση. Οργανωθείτε καλύτερα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.