ταρω ερωτικες προβλεψεις 9/06 Πέμπτη

kartes-taro

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 08/06 Πέμπτη taro

 

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Ψάχνετε να βρείτε τι φταιει και δεν εξελίσσονται οι σχέσεις σας, όπως θα επιθυμούσατε. Οι μέρες με τόση αστρολογική κινητικότητα, μόνο εξελίξεις μπορούν να σας φέρουν. Άρα, κρατήστε μια συντηρητική στάση, σε όλα αυτά που θα σας προταθούν. Αυτοί που είναι σε ισχυρή δέσμευση, θα χαρούν με τις προτάσεις που θα έρθουν από το ταίρι τους, και θα αφορούν τις Καλοκαιρινές τους διακοπές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Έχετε την ψυχολογική ανάγκη, για να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες και πρόχειρα συναισθήματα που σας ταλαιπωρούν. Οι όψεις του κυβερνήτη σας, σας δίνουν την δυναμική να ανοίξετε το στόμα σας, και να τακτοποιήσετε όλα αυτά που έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα, και που σίγουρα δεν επιθυμείτε μα περάσουν και στο Καλοκαίρι σας. Αν αυτό συμπεριλαμβάνει και τρίτα πρόσωπα, δράστε άμεσα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Διατηρείστε κάθε επιφύλαξη σε όλα αυτά που θα ακούσετε, μέχρι να λήξει ο ζωδιακός σας μήνας. Είσαστε το κέντρο για πολύ κόσμο, και σίγουρα θα σας πλησιάσουν για κάθε σκοπό! Όσοι είναι καλά μέσα στην σχέση τους, ας σηκώσουν τα τείχη. Αυτοί που οι καρδιά τους είναι άδεια…. θα έχουν πάμπολλες προτάσεις, που σίγουρα θα βρεθεί κάτι τελικά που θα τους συγκινήσει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Έχετε εσείς και η αμέτρητη ανασφάλεια σας μπλέξει το παρελθόν, το παρόν και κάτι που προσεχώς σας έρχεται. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα σας οδηγήσει σε κάτι σοβαρό και στέρεο. Θα χρειαστεί αυτές τις ημέρες, που οι πλανήτες σας υποστηρίζουν, να βρείτε διεξόδους από τους φαύλους κύκλους της καρδιάς και του μυαλού σας. Αφεθείτε και στην χαλαρότητα του Καλοκαιριού και των καλών σας φίλων.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις, που έχετε αφήσει πίσω σας και αργότερα ξαναπιάνεστε με τον έρωτα και τις απολήξεις αυτού. Οι αστρολογικές συνθήκες είναι ιδανικές, για να λήξετε ημιτελείς λογαριασμούς με διαζύγιο, περιουσίες και οικογενειακά θέματα. Ακόμη και οι ελεύθεροι ας ασχοληθούν αυτήν την περίοδο με την επιμόρφωση τους, την εμφάνιση τους, και τα ευχάριστα που τους έρχονται στα επαγγελματικά-οικονομικά τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Απελευθερώστε το δημιουργικό κομμάτι του εαυτού σας, και μην μένετε στατικοί σε υποθέσεις, άτομα και γεγονότα, που δεν σας προσθέτουν τελικά τίποτα. Αυτό εφαρμόστε το και στην ερωτική σας ζωή, που δείχνει μια κούραση. Οι μέρες με τον ασταμάτητο Ερμή να υποδέχεται την Αφροδίτη, θα σας κάνει πολύ πιο εξωστρεφείς, με αποτέλεσμα όλα να ανανεωθούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Πολλά τα θέματα που πρέπει άμεσα να ξεμπλέξετε, καθώς τα όρια στενεύουν. Όσοι Ζυγοί είναι ανάμεσα σε δύο αγάπες, θα πρέπει με την λογική και το αληθινό τους συναίσθημα, να πάρουν την μεγάλη απόφαση για να μείνουν μόνο εκεί που πιστεύουν ότι μπορούν να εξελιχτούν σαν συναίσθημα. Όσοι είναι μόνοι, από την πανσέληνο του Ιουνίου και μέχρι τις αρχές του Ιουλίου, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για συναντήσεις με το παρελθόν, που έχει κάτι να σας προτείνει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Οτιδήποτε σας πληγώνει, πρέπει άμεσα να φύγει από την πραγματικότητα σας. Είσαστε από τα πιο δύσκολα ζώδια και αυτό το βιώνετε και μέσα στις αισθηματικές σας σχέσεις. Στο τώρα, ο Άρης ο πολέμαρχος επάνω σας, μπορεί να σας οδηγήσει σε μια νέα κατάσταση χωρίς όλα αυτά τα βαρίδια. Εστιάστε στα καλά της κοινωνικής – εργασιακής σας ζωής, που θα σας αποδώσει πολλά προσεχώς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Ξεκινήστε με μικρά βήματα για να κατακτήσετε το άτομο, που σας έχει κλέψει την προσοχή. Οι μέρες με τόσα αστρολογικά γεγονότα να σας ενισχύουν, μόνο σε επιτυχία μπορούν να σας φέρουν. Χρειάζεται εσείς οι δεσμευμένοι να κάνετε μια επανεκκίνηση στην σχέση – γάμο σας, καθώς ήδη εισπράττετε μια αδιαφορία ή παγωμάρα. Δεν είναι η ιδέα σας, όντως συμβαίνει, ίσως και από την δική σας πλευρά. Το Καλοκαίρι είναι πολλά υποσχόμενο και όλα μπορείτε να τα διορθώσετε… και οι ελεύθεροι και οι εν σχέση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Παραπονιέστε δικαίως για όλα αυτά τα στρεβλά που σας τυχαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Ίσως σε αυτό να φταίτε και εσείς και οι παραξενιές του ζωδίου σας. Είστε του κλασσικού. Δεν κάνετε ποτέ εκπτώσεις και το μόνο που θέλετε είναι κάποιος να είναι πραγματικός σύντροφος δίπλα σας. Ο ανάδρομος Πλούτωνας σε όψεις με την Αφροδίτη, σας έχουν δώρα πριν λήξει ο Ιούνιος, που θα σας φέρουν κοντά στα όνειρα σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Ταλαιπωρία στοπ. Οι μέρες μπροστά σας μόνο σε θετικές αλλαγές και πρακτικές εξελίξεις μπορούν να σας οδηγήσουν. Ξεχάστε εντελώς το παρελθόν σας και εστιάστε στις καινούργιες ευκαιρίες, που θα σας δοθούν γύρω στις μέρες της πανσελήνου του μήνα. Αυτοί που έχουν δύσκολες σχέσεις, που εμπλέκουν πολλά χιλιόμετρα, τρίτα πρόσωπα και κρυφά μυστικά, θα θελήσουν πια να τις λήξουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Παίζετε κορόνα – γράμματα τα αισθήματα σας, με όλα αυτά που κάνετε. Ο Ποσειδώνας σας έχει δώσει γοητεία και λάμψη που τραβάνε τον έρωτα, όπως το φως τις πεταλούδες. Είσαστε σε μια εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση και ακόμη και τα οικονομικά σας, θα σας υποστηρίξουν πολύ. Όλα αυτά αν δεν τα τιθασεύσει το μυαλό σας, θα μείνετε και πάλι μόνοι. Πειθαρχείτε τα θέλω σας και θα βγείτε κερδισμένοι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.