ταρω ερωτικο Αιγοκερως Ιουλιος 2015

ταρω ερωτικο Αιγοκερως Ιουλιος 2015

Ερωτας και Σχεσεις
Η Εγκρατεια

Πρόσφατα περάσατε ένα διάστημα συναισθηματικής ανασφάλειας και αστάθειας, με αποτέλεσμα να αμφισβητείτε τώρα τα ίδια σας τα αισθήματα και τις επιλογές σας. Μία περίοδος αρμονίας όμως έρχεται τον Ιούλιο, όπου θα ανθίσει ο έρωτας. Είναι προς όφελός σας το ότι κάνατε μία συγκεκριμένη επιλογή σε κάποιο ζήτημα συναισθηματικό. Ωστόσο θα υπάρξουν και κάποιες ταλαντεύσεις στον τομέα αυτό.

Καριερα
Ο Μαγος

zodia-taro-45

Θα λυγίσετε κάτω από κάποιο αρνητικό βάρος στον χώρο της καριέρας. Η δουλειά φαίνεται αδικαιολόγητα δύσκολη και νιώθετε ότι δεν σας υποστηρίζουν. Σε κάποιους τομείς μάλιστα αισθάνεστε ότι σας σαμποτάρουν. Η αλήθεια είναι, ότι η εκπαίδευσή σας υπήρξε λιγότερο από επαρκής στο να μάθετε να συμβαδίζετε με τον ρυθμό της εργασίας και να διαχειρίζεστε έξυπνα τον χρόνο σας. Είναι καιρός να μάθετε να εργάζεστε έξυπνα αντί για σκληρά. Και μπορείτε να τα καταφέρετε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-zvdia-taro-00

Οικονομικα
Το Αστερι

Οι ελπίδες σας στον οικονομικό τομέα, όποιες και αν είναι, θα πραγματοποιηθούν σύντομα. Σπείρατε τους κατάλληλους σπόρους στο παρελθόν και έτσι είστε πολύ κοντά στον θερισμό. Μια φιλία ή συνεργασία θα συμβάλλει ώστε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα με τα χρήματα που διαθέτετε.

Ψυχη και Υπαρξη
Ο Τρελος

Πρόσφατα βιώσατε μία πνευματική αλλαγή, αλλά η συγκεκριμένη κάρτα εδώ προτείνει να ανοίξετε περισσότερο το μυαλό και την ψυχή σας, διότι υπάρχουν και άλλες προοπτικές εξέλιξης στο μέλλον. Τον Ιούλιο, το άγγιγμα της μοίρας κατευθύνει τα γεγονότα προς την πνευματική σας ευημερία. Είστε έτοιμοι να απορρίψετε όλες τις περιοριστικές ιδεολογίες και να βασιστείτε στην δική σας διαίσθηση, ώστε να προχωρήσετε στο πνευματικό σας ταξίδι με μεγαλύτερη επιτυχία.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia