ταρω ερωτικο Σκορπιος Ιουλιος 2015

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

ταρω ερωτικο Σκορπιος Ιουλιος 2015

Ερωτας και Σχεσεις
Πεντε Πεντακτινο

Αυτό τον μήνα, η συναισθηματική σας ευημερία είναι συνδεδεμένη με οικονομικά θέματα. Νιώθετε λίγο παγιδευμένοι σε μια περίσταση που δεν σχετίζεται και τόσο με την εσωτερική φύση και τα προσωπικά και συναισθηματικά σχέδιά σας. Οι κάρτες υποδεικνύουν έντονα ότι διευρύνετε την ικανότητά σας να κερδίζετε από δύο ή τρεις πηγές, ώστε να έχετε τον έλεγχο για το τί κάνετε και πού ζείτε.

Καριερα
Ο Ερημιτης

zodia-taro-45

Καθώς προαναφέρθηκε στον παραπάνω τομέα, τώρα είναι η στιγμή να αποσυρθείτε κάπως από τις μέριμνες της καριέρας και να βρείτε τον χρόνο να επαναξιολογήσετε τη σύγχρονη κατάσταση και πως κυλάει σε σχέση με τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Υπάρχει ουσιαστικά μεγαλύτερη προσφορά από ό,τι αναγνωρίζετε αυτό τον καιρό, επομένως εξερευνήστε όλες τις πιθανότητες, ακόμη και τις πιο μακρινές.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-taro-astra

Οικονομικα
Ρηγας Πεντακτινο

Αυτό το διάστημα για τους Σκορπιούς επικρατεί κάποια αρνητικότητα γύρω από τα οικονομικά. Φαίνεται ότι θα χρειαστεί να παλέψετε για να πάρετε κάτι που είναι δικαιωματικά δικό σας. Είναι αναγκαίο να χρησιμοποιήσετε όλους τους τρόπους προσέγγισης στην μάχη, και να φέρνετε στο μυαλό ακόμα και το “σιδερένιο χέρι μέσα στο βελούδινο γάντι”. Με την έμφυτη αποφασιστικότητά σας είναι βέβαιο πως θα νικήσετε.

 

Ψυχη και Υπαρξη
Εννεα Πεντακτινο

Είναι προφανές, ότι οποιαδήποτε προβλήματα διασχίσουν τον δρόμο σας αυτό τον μήνα, και δεν θα είναι λίγα, θα ξεπεραστούν αρκετά εύκολα. Η επιθυμία σας για μεγαλύτερη ασφάλεια και ικανοποίηση δεν θα παραμείνει φαντασία. Είναι μια στιγμή στη ζωή σας, όπου οι φιλοδοξίες σας σε συνδυασμό με το υλικό σας επίπεδο, θα βοηθήσουν ώστε να μετακινηθείτε πιό μακριά για το μεγαλύτερο καλό σας.

zodia-zvdia-75