ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 27/09

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Κυριακή 27/09 taro

πανσεληνος – εκλειψη

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Μάγος

zodia-taro-45

 

Η κάρτα ταρω Ο Μάγος: Οτιδήποτε έχει  στεναχωρήσει ενοχλήσει τους Κριούς…  θα τερματιστεί το επόμενο διάστημα. Τα λάθη και οι υπόγειες συμπεριφορές θα βγουν στην επιφάνεια μέχρι τα τέλη του μήνα Σεπτεμβρίου. Όσοι έχουν διπλές –  κρυφές  ζωές επίσης, θα πάρουν την τελική απόφαση να  απομακρυνθούν από αυτές   καταστάσεις που ρισκάρουν άμεσα την μόνιμη τους σχέση. Για τους γεννημένους του πρώτου  και  τρίτου δεκαημέρου, η  ώριμη επιλογή θα είναι …., η επέκταση της  κοινωνικής ζωής αλλά  και πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

 

Η κάρτα ταρω  ο Αυτοκράτορας: Πολλή  κινητικότητα και συναισθηματική επικοινωνία  θα υπάρξει από τις 05-10 και μετά, στην πλειοψηφία των Ταύρων  που πια δεν αντέχουν να βρίσκονται πια …μέσα σε ερωτικές σχέσεις – ξεθωριασμένους από τον χρόνο’ γάμους,  που δεν τους δίνουν τίποτα θετικό. Οι γεννημένοι το δεύτερο  και τρίτο δεκαήμερο, και ιδίως των ετών 1968, 1963, 1976, 1981, 1989,  θα επιστρέψουν μέσα στον επόμενο μήνα, σε αγάπη του παρελθόντος, και θα δεσμευτούν με ισχυρού δεσμούς οριστικά. Όλο το Φθινόπωρο είναι μια περίοδος αλλαγών.

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αρχιερέας

 

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας: Πολλά τα γεγονότα και τα ιδιαίτερα πρόσωπα που  καλείστε να αντιμετωπίσετε άμεσα στις επόμενες ημέρες ….και μέχρι την λήξη του μήνα αυτού. Οι γεννημένοι το δεύτερο  και τρίτο  10ήμερο του ζωδίου, που έχουν βαρεθεί, χαθεί  ή έστω έχουν βρει κάτι καινούργιο, παράλληλα και ταυτόχρονα του επίσημου δεσμού τους, ίσως να αποκαλυφτούν από λάθος επικοινωνίες και κινήσεις τους. Ο Άρης από την θέση του στην δημιουργική Παρθένο  θα ταρακουνήσει τις   ερωτικές συναντήσεις και  που ενδέχεται  να  προδοθούν σε  ‘ακατάλληλα’ άτομα.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Αυτοκράτειρα

 

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Μια σειρά από  αποφάσεις που πρέπει να  πάρετε μέχρι τα τέλη του μήνα Οκτωβρίου! Όλοι οι Καρκίνοι  έχουν την ανάγκη να  βάλουν σε πιο ποιοτικές βάσεις τον ερωτικό δεσμό τους… και αυτό πιθανόν να σημαίνει ότι θα προχωρήσουν  σε κάτι  επίσημο σύντομα, είτε ότι  θα αποχωρήσουν μέσα επόμενο μήνα  οριστικά. Είναι η υδάτινη  και νεαρή  φύση του ζωδίου, που δεν αντέχει την έλλειψη αγάπης και κατανόησης μέσα σε ένα ερωτικό δεσμό. Οι γεννημένοι του 3ου δεκαήμερο, θα μπορέσουν να ξεφύγουν από σχέσεις,  που μόνο τους πίεσαν και τους κούρασαν αρκετά.

Ερωτική Τύχη: 06/10

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Άρμα

 

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Είσαστε το ζώδιο που θα υποδεχτεί τις περισσότερες θετικές και ευνοϊκές  πλανητικές όψεις,  για τον μήνα που έρχεται. Οι γεννημένοι με Β. Δεσμό της Σελήνης, σε γήινο ζώδιο, θα απομακρυνθούν από τη καινούργια  ή την μόνιμη σχέση τους,  καθώς τίποτα δεν θα τους ενθουσιάζει συναισθηματικά  εκεί. Οι έχοντες Ποσειδώνα σε Ταύρο ή Τοξότη,  θα επιστρέψουν με προσωπική τους πρωτοβουλία,  σε μια μεγάλη και βαθιά παρελθοντολογική τους εκκρεμή ακόμα υπόθεση , που θα τους υποδεχτεί …ίσως ακόμα και βιώσουν και δυνατότερα συναισθήματα από την πρώτη φορά

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

 

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Παρελθόν και δύσκολο παρόν καθώς  και διαφορετικά γεγονότα θα έρθουν στην επιφάνεια στην ζωή κάθε Παρθένου,  Ο περίεργος  του ζωδιακού, θα υποστεί  πίεση από την νέα θέση του Άρη , προκειμένου να πάρει και να πράξει σημαντικές αποφάσεις για τι θα συμβεί το προσεχές διάστημα στην προσωπική του ζωή. Οι περισσότεροι Παρθένοι , που έχουν γεννηθεί το 1970-1976, θα απομακρυνθούν μόνιμα από την ερωτική σχέση τους καθώς δεν θα τους καλύπτει που πουθενά.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Κόσμος

 

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Μια καλή  περίοδος ξεκινάει από σήμερα…, όπου εσείς καλείστε να υπερασπιστείτε  τον εαυτό σας από καταστάσεις, που σχετίζονται με την ιδιωτική σας ζωή. Τώρα που ο Ήλιος έχει για τα καλά, εγκατασταθεί στον ζωδιακό οίκο των Ζυγών, πολλά θα αλλάξουν. Πολλά – όλα τα λάθη, και οι σοβαρές παραλήψεις… που ήδη υπήρχαν στον γάμο σας  – σχέση σας, θα αποζητήσουν λύση. Για όσους η καρδιά και μυαλό τους,  έχει περάσει σε κάτι καινούργιο, ίσως αποφασίσουν να το επισημοποιήσουν γρήγορα.

Ερωτική Τύχη: 09/10

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

 

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Οι αστρολογικές – πλανητικές  δυναμικές για ανανέωση στα ερωτικά, για τους Σκορπιούς θα είναι μεγάλες. Στατιστικά είναι το ζώδιο, που θα έχει τις περισσότερες ευκαιρίες αγάπης. Οι γεννημένοι με Ουρανό σε ζώδιο Ταύρου ή Λέοντα, θα δεχτούν πολλές  πιέσεις για χωρισμό αλλά,  όμως και χωρίς επαναλήψεις για επανασύνδεση μετά. Αν όμως το συντροφικό  ταίρι σας, ανήκει σε ζώδιο του νερού,  δεν αποκλείεται ήδη να έχετε βρεθεί εκτός.  Για όσους έχουν γεννηθεί το 1963,  1976 και 1989, θα μπορέσουν τελικά να ισορροπήσουν άμεσα  τις καταστάσεις … έστω και προσωρινά.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

 

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Πολλές  οι αλλαγές  θα βιώσουν οι περισσότεροι Τοξότες  της δεκαετίας του 1960 και 1980. Πολλά είναι  και αυτά που  θα διαφοροποιηθούν ακόμα και μέσα σε γάμους. Σχέσεις που έχουν εξελιχθεί με μεγάλη δυσκολία μέσα στον χρόνο, θα εκκαθαριστούν από τις αμφιβολίες και θα τερματιστούν. Αυτοί που ζητούν επανασύνδεση με άτομο αγαπημένο του παρελθόντος, θα δυσκολευτούν για να το πετύχουν γρήγορα.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιερεία

 

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Δεχτείτε να ακούσετε και την άποψη της άλλης πλευράς που έστω σας έχει αδικήσει. Η εκ ζωδιου βαριά συμπεριφορά σας δεν βοηθάει. Δεν υπάρχει διάθεση, ενέργεια ή και περισσότερος χώρος και χρόνος, και επικοινωνιακές υπερβολές. Ο Άρης σε όψη με την Αφροδίτη έχουν θέσει,  στενά όρια για να οριστικοποιηθούν οι όποιες αποφάσεις… πριν γίνουν πάλι λάθη. Αυτοί που έχουν κουραστεί από τις άσχημες συμπεριφορές του συντροφικού τους ταιριού, θα αποχωρήσουν χωρίς να αφήσουν περιθώρια κ για  νέα ευκαιρία.

Ερωτική Τύχη: 07/10

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

 

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Δεν είναι και ο πιο ευνοϊκός μήνας στην εξέλιξη  του,  για κανέναν ‘Βασιλιά’.  Οι περισσότεροι Υδροχόοι  έχουν την εσώτερη και ψυχική ανάγκη,  να μείνουν επιτέλους και τελείως μόνοι τους καθώς δεν υπάρχει κάτι ανανεωτικό – καινούργιο , πια μέσα στον ερωτικό τους δεσμό, Για όσους είναι στην κατηγορία των  περίεργων  και που  έχουν και κρυφή – συναισθηματική η  σχέση, πιθανόν άμεσα  να  αποφασίσουν να την λήξουν. Πολλές οι ανατροπές μεταξύ 29-30/09, στους γεννημένους της δεκαετίας του ‘90

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

 

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Δυνατότητες για εξηγήσεις και θετικές λύσεις θα δώσει η πανσέληνος, για να μπορέσουν όλοι οι χωρισμένοι σύντροφοι να αποκαταστήσούν τις  ισορροπίες… μέσα σε ερωτικές σχέσεις που όντως το αξίζουν. Οι γεννημένοι το πρώτου και του τρίτου  δεκαήμερου, θα κάνουν ειλικρινείς  συζητήσεις για αναθέρμανση του ερωτικού δεσμού τους. Όσοι θα τα καταφέρουν θα περάσουν σε νέα  βήματα….., για τους υπολοίπους,  η λύση του οριστικού χωρισμού θα είναι πια η λύση.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._