Ταρω Μάιος 2023 – Μεγάλο Ταρωσκόπιο Σχέσεων

taro-sex

Ταρω Μάιος 2023 – Μεγάλο Ταρωσκόπιο Σχέσεων .

Ταρω Μάιος 2023 : Εισέρχεται προσεχώς ο Μάιος και με τις καλύτερες αστρολογικές προδιαγραφές για όλα τα ζώδια.

Αυτό είναι και κάτι που θα βοηθήσει τις προβληματικές σχέσεις, να λύσουν κάβους, και να προχωρήσουν σε πιο βαθιά και συναισθηματικά ταξίδια αγάπης.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

zodia-taro-45

Κριός: Το Άρμα

Είσαστε μέσα σε πολλές και διαφορετικές επιλογές. Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει να έχετε μια δυνατή και σταθερή ψυχολογία. Αισθηματικά θα δικαιωθείτε σε όλα. Το χρήμα θα το έχετε.
Τυχερή ημερομηνία: 12 Μαΐου

Ταύρος: Οι Εραστές

Οι αισθηματικές σας απαιτήσεις, δεν καλύπτονται εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από τον άνθρωπο σας. Μήπως πρέπει να μιλήσετε?! Τουλάχιστον μάθετε την αλήθεια του.
Τυχερή ημερομηνία: 14 Μαΐου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταρω Μάιος 2023 Δίδυμοι: Ο Αυτοκράτορας

Υπάρχει ένα απωθημένο μέσα στην καρδιά σας. Δεν καταφέρατε να ολοκληρώσετε με ένα συγκεκριμένο άτομο αυτό που είχατε σχεδιάσει στη καρδιά σας. Θα έχετε τις ευκαιρίες σας προσεχώς.
Τυχερή ημερομηνία: 11 Μαΐου

Καρκίνος: Η Εγκράτεια

Το χρήμα που τόσο κυνηγάτε, έρχεται και σας αποδίδει τις πρακτικές ευκαιρίες για να ολοκληρώσετε τους υλικούς σας στόχους. Σε επόμενο επίπεδο, θα έρθει και η αγάπη… και μια γαλήνη στην καθημερινότητα σας.
Τυχερή ημερομηνία: 19 Μαΐου

xartomanteia

Λέων: Η Αυτοκράτειρα

Είσαστε χωρίς κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο μέσα στο μυαλό σας, για το πώς θα ξαναπλησιάσετε κάποιον πρώην σύντροφο. Σκεφτείτε περισσότερο. Κάποιος σας περιμένει.
Τυχερή ημερομηνία: 02 Μαΐου

Παρθένος: Ο Τρελός

Οι δοκιμασίες που έχετε περάσει στο παρελθόν, έχουν τελειώσει. Τώρα έχετε την πλήρη υποστήριξη του ανθρώπου σας, που σκέφτεται την δέσμευση με εσάς και σε μόνιμη βάση. Σκεφτείτε το και εσείς!
Τυχερή ημερομηνία: 06 Μαΐου

zwdia-tarw-zodia-19Ταρω Μάιος 2023 Ζυγός: Ο Γητευτής

Δεχτείτε να αφήστε τον εαυτό σας να χαρεί μέσα από μια καινούργια ερωτική εμπειρία που σας περιτριγυρίζει τόσο καιρό. Ίσως και μέσα από αυτό να βιώσετε έναν μεγάλο έρωτα.
Τυχερή ημερομηνία: 10 Μαΐου

 

Σκορπιός: Ο Κόσμος

Αυτό που υπάρχει μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, έχει σίγουρα γίνει αντιληπτό, από το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο. Οι ανάλογες κινήσεις επιβεβαίωσης, σας πλησιάζουν.
Τυχερή ημερομηνία: 19 Μαΐου

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zodia-zvdia-75

Τοξότης: Ο Τροχός της Τύχης

Έχετε πολλά καλά να περιμένετε αυτό το διάστημα. Κάποια παλιά σας αγάπη, είναι έτοιμη να κάνει την εμφάνιση της και να σας προσφέρει, όρους και συνθήκες για να την ακολουθήσετε σε μια νέα ζωή.
Τυχερή ημερομηνία: 14 Μαΐου

 

Αιγόκερως: Η Δικαιοσύνη

Αυτή η σχέση που έχετε, διαθέτει τις βάσεις για να σας φτάσει μέχρι και σε μια πιο σοβαρή δέσμευση. Αυτό είναι κάτι που ο άνθρωπος σας, θα το υποστηρίξει και πολύ σύντομα.
Τυχερή ημερομηνία: 18 Μαίου

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zvdia-zwdia-tarw

Ταρω Μάιος 2023 Υδροχόος: Η Ιέρεια

Κάποιος που έχει απομακρυνθεί ή τον έχετε απομακρύνει εσείς από την ερωτική σας ζωή… μέσα στις πρώτες ημέρες του Μαΐου, θα σας προσεγγίσει μέσα από διπλωματικές επικοινωνίες. Κάτι καινούργιο – διαφορετικό, θέλει να σας προτείνει.
Τυχερή ημερομηνία: 08 Μαΐου

Ιχθείς: Ο Αρχιερέας

Είσαστε σε πολλά μονοπάτια και έχετε μπερδευτεί. Σίγουρα η καρδιά σας λέει κάτι διαφορετικό από αυτό που υποδεικνύει το μυαλό σας. Δεν πρέπει να στεναχωρήσετε κάποιον και πιο πολύ τον εαυτό σας. Σκεφτείτε και μέχρι την νέα σελήνη του Μαΐου, ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας.
Τυχερή ημερομηνία: 09 Μαΐου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot