Ταρω Προβλέψεις 01/01 Κυριακή – Η αλλαγή είναι μεγάλη

taro-13

Ταρω Προβλέψεις 01/01 Κυριακή .

Ταρω Προβλέψεις 01/01 Κυριακή ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο θάνατος .

Λοιπόν τα καταφέρατε! Φτάσατε στο 2023 και ήρθε η ώρα να κλείσετε το βιβλίο της περασμένης χρονιάς. Να ξέρετε πως τα καλύτερα έρχονται!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο ιππότης των ράβδων

Έχετε πολλά σχέδια και μεγάλη ενεργητικότητα για να κάνετε τα πράγματα να συμβούν. Με τόσα πολλά στοιχεία στη λίστα υποχρεώσεων σας, ήρθε η ώρα να δώσετε προτεραιότητα σ’ αυτά που θέλετε να εστιάσετε πρώτα. Δεν θέλετε να διασπαστεί η προσοχή σας… γι’ αυτό οργανωθείτε.

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 5 των ράβδων

Η αλλαγή είναι μεγάλη μέχρι να αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι υπάρχουν πράγματα που δεν θα ξανακάνετε.. και άλλα που δεν έχετε ξανακάνει.

Αυτή η στιγμή αβεβαιότητας μπορεί να σας κάνει να νιώσετε χαμένη. Αλλά, είστε υπέροχη στο να τα συνδυάζετε όλα μαζί. Θα τα καταλάβετε όλα σε ελάχιστο χρόνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρω Προβλέψεις 01/01 Κυριακή ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η δύναμη

Βαθιά μέσα σας είστε μια μαχητική ψυχή, γεμάτη δύναμη και θάρρος. Όπως λέει και η παροιμία, «Ποτέ δεν συνειδητοποιείς πόσο δυνατός είσαι μέχρι να παραστεί ανάγκη». Σήμερα κρατάτε την αναπνοή σας, έτοιμη να μεταβείτε στην επόμενη φάση της ζωής σας.

300x300aζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 7 των κυπέλλων

Κάνετε μεγάλες αλλαγές και προχωράτε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Δεν σας εμποδίζει τίποτα τώρα, αφού αντιμετωπίσατε τους φόβους σας, τους δαίμονές σας και κάνατε το πρώτο βήμα. Δημιουργείτε αυτό που θέλετε στη ζωή σας! Και παρόλο που δεν θα είναι εύκολες οι θυσίες που θα κάνετε.. θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένη που ζείτε τη ζωή με τους δικούς σας όρους.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ξιφών

Τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλατε και μπορεί το συναίσθημα να είναι απογοητευτικό. Μην ανησυχείτε επειδή δεν κάνετε τα πράγματα σωστά και τέλεια αυτή τη φορά. Κάνατε ό,τι μπορούσατε… και τώρα με τα μαθήματα και τις εμπειρίες που αποκτήσατε, θα αναπτυχθείτε, θα βελτιωθείτε και θα τα καταφέρετε πολύ καλύτερα!

zodia-astra-tarot

Ταρω Προβλέψεις 01/01 Κυριακή ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ξιφών

Έχουν ειπωθεί σκληρά λόγια! Και τα άσχημα λόγια, είναι αδύνατο να τα πάρει πίσω το ταίρι σας. Μπορεί να δεχτείτε τη συγγνώμη του, αλλά η καρδιά σας παραμένει πληγωμένη αυτή τη στιγμή. Ίσως ήρθε η ώρα να φύγετε όσο πιο μακριά γίνεται, όχι μόνο για να συνέλθετε, αλλά και για να δει πώς θα ήταν η ζωή του χωρίς εσάς σαν ζευγάρι. Οι συνέπειες μπορεί να τον διδάξουν αυτό, που δεν μπορεί η συγχώρεση σας.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η αρχιέρεια

Αν βλέπετε προειδοποιητικά σημάδια, μην τα αγνοήσετε. Ξέρετε πότε κάτι είναι καλό για εσάς και πότε δεν είναι. Είναι καλύτερα να πονέσετε λίγο τώρα… παρά πολύ, αργότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ξιφών

Το παρελθόν μπορεί να έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή σας, όσο του επιτρέπετε. Όπως ένα βουνό, το πιο απότομο μέρος είναι το αρχικό σκέλος του ταξιδιού σας. Έχετε φτάσει σχεδόν στην κορυφή. Να ξέρετε πως θα είναι πιο ομαλή η διαδρομή από την άλλη πλευρά.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών

Όταν δεν είστε σίγουρη για το τι να κάνετε, δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να κατανοήσει την κατάσταση. Δεν θέλετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Ζητήστε τον επιπλέον χρόνο και το χώρο που χρειάζεστε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-11/01 – Πρώτο 10ημερο Ιανουάριος 2023

zodia provlepseis

Ταρω Προβλέψεις 01/01 Κυριακή ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ράβδων

Επιμείνετε στην άποψή σας. Έχετε σκεφτεί πολύ αυτή την απόφαση! Γιατί πρέπει να αλλάξετε γνώμη τώρα, εξαιτίας των άλλων παρακαλώ; Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να νιώσετε αγανάκτηση και θυμό. Δεν το χρειάζεστε αυτό στη ζωή σας. Επιλέξτε την εσωτερική σας γαλήνη τώρα.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων

Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και περιπέτειες. Όλες οι αλλαγές που γίνονται αυτή τη στιγμή, αρκούν για να κάνουν το κεφάλι σας να γυρίζει. Ο κόσμος είναι συντριπτικός για εσάς αυτή τη στιγμή, αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας μπορεί να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia