Ταρω Προβλέψεις 02/01 Δευτέρα – Έχετε ένα κάλεσμα από τη ζωή

taro

Ταρω Προβλέψεις 02/01 Δευτέρα .

Ταρω Προβλέψεις 02/01 Δευτέρα ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 10 των ξιφών .

Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί απαισιοδοξία και απόγνωση. Μπορεί να αισθάνεστε ηττημένη σε έναν τομέα της ζωής σας, αλλά αυτό που κάνει τα πράγματα καλύτερα δεν είναι οι συνθήκες στις οποίες βρίσκεστε! Είναι το μυαλό σας που βρίσκει πάντα έναν τρόπο να ξεπεράσει τον θόρυβο της ζωής. Είστε αυτή που μπορεί να καλυτερέψει την κατάσταση για τον εαυτό σας.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 10 των ράβδων

Αυτή είναι μια υπέροχη κάρτα ταρώ! Οι άνθρωποι τους περιβάλλοντός σας, σας έχουν περικυκλώσει με την αγάπη και την υποστήριξή τους. Βρίσκεστε στη μέση μιας υπέροχης εμπειρίας που δεν αφορά μόνο την αγάπη.. αλλά και τη φιλία. Κοιτάξτε γύρω σας. Η ζωή σας είναι υπέροχη!

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο άσος των ξιφών

Έχετε ένα κάλεσμα από τη ζωή. Υπάρχουν πολλά υπέροχα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Όμως έχετε μια σκέψη ή ένα όραμα για το μέλλον, που πραγματικά ξεχωρίζει περισσότερο. Εστιάστε σ’ αυτό.

zwdia-3-zodia

Ταρω Προβλέψεις 02/01 Δευτέρα ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 5 των κυπέλλων

Όταν δύο άνθρωποι δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε ένα θέμα, αρχίζουν οι έντονες αντιπαραθέσεις. Ίσως νιώθετε την ένταση της διαφωνίας. Μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς συναισθηματικά, αλλά μπορείτε να μάθετε πολλά από αυτό που σας φαίνεται σαν μια αρνητική εμπειρία.

300x300aζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο ακόλουθος των κυπέλλων

Ακούστε τα συναισθήματά σας.. αφού σας μιλούν πάντα. Μπορείτε μάλιστα να τα ερμηνεύσετε. Σας βοηθούν να καταλάβετε αν αισθάνεστε άνετα με ένα νέο άτομο ή αν κάτι δεν πάει καλά. Μην παραμερίζετε τα πράγματα και μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Είστε πολύ πιο σοφή και οξυδερκής από όσο φαντάζεστε.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα

Είστε σε θέση ισχύος. Σας έχει δοθεί ένα υπέροχο δώρο σοφίας και χαράς. Υπάρχει κάτι σε εσάς που προσελκύει ανθρώπους στον κόσμο σας. Είναι ο τρόπος που τους κάνετε να νιώθουν και η καλοσύνη με την οποία τους αντιμετωπίζετε, όταν χρειάζονται τη βοήθειά σας.

μελλοντολόγος

Ταρω Προβλέψεις 02/01 Δευτέρα ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : οι εραστές

Τα ραντεβού είναι διασκεδαστικά για λίγο.. όμως εσείς τώρα νιώθετε πως είστε έτοιμη να ερωτευτείτε. Υπάρχει ένα άτομο που αιχμαλώτισε την καρδιά σας και ο μόνος τρόπος για να μάθετε αν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο εδώ… είναι να εστιάσετε το χρόνο και την προσοχή σας. Ήρθε η ώρα να αφήσετε τους άλλους στην άκρη, για να επιλέξετε αυτό που θέλετε.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ερημίτης

Θα αποφασίσετε να κάνετε κάτι διαφορετικό, την νέα χρονιά. Ήρθε η ώρα να αποσυρθείτε από τον θόρυβο του κόσμου και να κάνετε μια μίνι ανασκόπηση ολόκληρης της ζωής σας. Τι σας επιφυλάσσει το μέλλον; Τι πιστεύετε ότι θα θέλατε να πετύχετε στη συνέχεια… σ’ αυτόν τον μεγάλο κόσμο;

κρυσταλλομαντεία

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των πεντάκτινων

Δεν θέλετε να σας πιάσουν να αναρωτιέστε πού πήγαν τα χρήματα, γι’ αυτό να είστε προσεκτική με τις δαπάνες σας αυτή την εβδομάδα. Το να είστε φειδωλή με τα έξοδά σας είναι έξυπνη κίνηση, ακόμα κι αν στην αρχή νιώσετε άβολα. Η εξοικονόμηση χρημάτων μπορεί πραγματικά να σας δώσει μια αίσθηση αυτοπεποίθησης, επειδή θα έχετε τα οικονομικά σας υπό έλεγχο.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των κυπέλλων

Σκέφτεστε τόσο πολύ το μέλλον σας, που μένετε ξύπνια μέχρι αργά το βράδυ; Γράψτε τις σκέψεις σας στο χαρτί. Κρατήστε ένα μικρό ημερολόγιο κοντά σας, ώστε να μπορείτε να καθαρίσετε το μυαλό σας και να χαλαρώσετε απόψε.

taro-zodia-098

Ταρω Προβλέψεις 02/01 Δευτέρα ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των κυπέλλων

Θα υπάρχει πάντα ένα άτομο που αρέσκεται στις διαδικτυακές διαμάχες. Αν και σας φαίνεται διασκεδαστικό να διαβάζετε τα σχόλια σε μια μεγάλη ροή μηνυμάτων, έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε με τον χρόνο σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 4 των κυπέλλων

Είναι εντάξει να νιώθετε δυσαρεστημένη με έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας. Η απογοήτευση μπορεί να είναι ένα δώρο που σας αναγκάζει να κάνετε μια αλλαγή που δεν θα κάνατε… αν νιώθατε άνετα. Αυτό είναι ένα κίνητρο για εσάς, που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιωθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45