Ταρω Προβλέψεις 07/01 Σάββατο – Προειδοποιητικά σημάδια

taro

Ταρω Προβλέψεις 07/01 Σάββατο .

Ταρω Προβλέψεις 07/01 Σάββατο ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα .

Φροντίστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες σήμερα. Μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, χάρη στη δυναμική σας ενέργεια. Όταν όμως επιστρέψετε στο σπίτι, χαλαρώστε και ξεκουραστείτε. Στον προσωπικό σας χώρο δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 4 των πεντάκτινων

Τα προειδοποιητικά σημάδια, δεν είναι κάτι που πρέπει να αγνοήσετε ή να πάρετε ανάλαφρα. Προσπαθείτε να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο για εσάς! Επομένως γιατί να συμβιβαστείτε με κάποιον που δείχνει από την αρχή τη σκοτεινή του πλευρά; Αξίζετε καλύτερα.

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: η βασίλισσα των ράβδων

Σε έναν κόσμο όπου όλοι προσπαθούν σκληρά να χωρέσουν, να γίνουν αρεστοί ή να λατρευτούν, απλά να είστε ο εαυτός σας. Το κατάλληλο άτομο θα βρει τα πάντα τέλεια επάνω σας, συμπεριλαμβανομένων των ελαττωμάτων σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Προβλέψεις 07/01 Σάββατο ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 7 των πεντάκτινων

Επενδύστε τον χρόνο σας όσο πιο σοφά μπορείτε. Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν πράγματα, που δεν θα έχουν σημασία μακροπρόθεσμα. Θέλετε να προσέχετε όμως την δική σας ενέργεια. Έχετε αρκετή… γι’ αυτό ξοδέψτε τη για να χτίσετε τη ζωή σας πάνω σε γερά θεμέλια.

300x300aζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: οι εραστές

Είναι δύσκολο να αποφασίσετε ποια θέλετε να είστε σε μια αφοσιωμένη σχέση. Τα ραντεβού είναι διασκεδαστικά στην αρχή, γιατί γνωρίζετε διαφορετικούς ανθρώπους. Όμως μετά από λίγο, θα μπορείτε να πείτε με σιγουριά, ποιος είναι ο κατάλληλος για εσάς. Ίσως είναι καιρός να διαγράψετε τις εφαρμογές γνωριμιών.. και να εστιάσετε σ’ αυτό το άτομο.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των πεντάκτινων

Όπου κι αν βρίσκεστε αυτή τη στιγμή οικονομικά, μπορείτε να συνεχίσετε να αυξάνετε τους πόρους σας. Όλα ξεκινούν από τις καθημερινές σας επιλογές. Αν δεν έχετε οργανωθεί για να ελέγχετε τα έξοδά σας, προσπαθήστε να καταλάβετε τα πράγματα και να μάθετε πού βρίσκεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρω Προβλέψεις 07/01 Σάββατο ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ήλιος

Κάτι απροσδόκητο και καλό μπορεί να προκύψει από μια σκοτεινή περίοδο της ζωής σας. Υπήρχαν κάποια μαθήματα που έπρεπε να μάθετε… ή μια νοοτροπία που έπρεπε να βελτιωθεί.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των κυπέλλων

Περιτριγυρίζεστε από καλούς, ποιοτικούς ανθρώπους που υποστηρίζουν τους στόχους και τα όνειρά σας. Μερικές φορές ο τρόπος που εκφράζουν την υποστήριξή τους είναι υπερπροστατευτικός. Αλλά η καρδιά τους βρίσκεται στο σωστό μέρος, ακόμα κι αν ο τρόπος που εκφράζονται, είναι κάπως σκληρός.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ξιφών

Μπορεί να νιώσετε πληγωμένη και ηττημένη σήμερα… γιατί θέλετε να σας αγαπούν. Κι ένα άτομο για το οποίο νοιάζεστε, δεν ανταπέδωσε την αγάπη και τη φροντίδα σας. Η απόφασή του δεν αντανακλά την αξία σας. Κι αυτό μπορεί να μην το βλέπετε τώρα, αλλά σύντομα θα το συνειδητοποιήσετε.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ξιφών

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους το ταίρι σας μπορεί να απατήσει τη σχέση σας – και δεν χρειάζεται να είναι σωματικός. Μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στη δουλειά του, παρά μαζί σας. Αυτό όμως πονάει και είστε έτοιμη για αλλαγή.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL-G 07/01 Πανσέληνος – Προβλέψεις για Ερωτευμένους

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ταρω Προβλέψεις 07/01 Σάββατο ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο πύργος

Η ζωή μπορεί να είναι γεμάτη προβλήματα και προκλήσεις! Όταν αντιμετωπίζετε απροσδόκητες τροπές στα γεγονότα, μπορεί να πέσετε ψυχολογικά. Συνεχίστε όμως να εργάζεστε, για να δείτε τη φωτεινή πλευρά στο τέλος του σκοτεινού τούνελ. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας… γιατί κι αυτό θα περάσει.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο μάγος

Είστε ταλαντούχο άτομο! Μερικές φορές νομίζετε ότι η μαγεία που δημιουργείτε, δεν είναι τίποτα. Είναι όμως μια ιδιαίτερη ικανότητα. Κάθε φορά που κάνετε κάτι που κανείς άλλος δεν μπορεί να κάνει τόσο καλά ή εύκολα, δείχνει πόσο ξεχωριστή είστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66