Ταρω Προβλέψεις 08/12 Πέμπτη – Πάψτε να πιστεύετε πως δεν μπορείτε να τα καταφέρετε

taro

Ταρω Προβλέψεις 08/12 Πέμπτη .

Ταρω Προβλέψεις 08/12 Πέμπτη ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο βασιλιάς των ξιφών, ανάποδα .

Μην είστε τόσο σκληρή με τον εαυτό σας για τις αναβολές των σχεδίων σας. Ίσως δεν είστε έτοιμη να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες, χωρίς να εξετάσετε όλες τις λεπτομέρειες.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο ιππότης των ράβδων, ανάποδα

Θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, αλλά δεν ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας. Η ζωή δεν δίνει φυλλάδιο οδηγιών για το πώς να κάνετε πετυχημένα βήματα. Θα καταλάβετε με το χρόνο πώς να κινηθείτε…αλλά είναι εντάξει να αναρωτιέστε τι μπορείτε να δοκιμάσετε τώρα.

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: το αστέρι

Η μοίρα και η τύχη παίζουν ρόλο στη ζωή σας. Παίζετε όμως κι εσείς το ρόλο σας…γι’ αυτό μην υποτιμάτε την ευθύνη ή τη δύναμή σας. Δραστηριοποιηθείτε και μην περιμένετε να συμβούν πράγματα για εσάς, διαφορετικά μπορεί να περιμένετε πολύ καιρό χωρίς αποτέλεσμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Προβλέψεις 08/12 Πέμπτη ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η δύναμη

Πάψτε να πιστεύετε πως δεν μπορείτε να τα καταφέρετε…γιατί αυτό σας κάνει να νιώθετε αποτυχημένη. Ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε ό, τι αποφασίσετε! Μπορεί τώρα οι καταστάσεις να σας δυσκολεύουν λιγάκι…αλλά μην είστε αρνητική ενώ προσπαθείτε να πετύχετε τους στόχους σας.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: οι εραστές

Είναι δύσκολο πράγμα να πάρετε κάποιες οριστικές αποφάσεις, ιδιαίτερα αν πρόκειται να βλάψετε τα συναισθήματα του αγαπημένου σας. Ωστόσο, πρέπει να σκεφτείτε τον εαυτό σας.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των κυπέλλων

Μερικές φορές πρέπει να κάνετε μερικά βήματα πίσω, για να προχωρήσετε μπροστά. Τα συναισθήματά σας είναι τροχοπέδη όταν εργάζεστε τόσο σκληρά! Και παρόλο που σας φαίνεται σωστό να τα αγνοήσετε, προσπαθήστε να είστε ισορροπημένη συναισθηματικά, διανοητικά και πνευματικά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας 10-11/12 – Σαββατοκύριακο Αγάπης .

μελλοντολόγος

Ταρω Προβλέψεις 08/12 Πέμπτη ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ιππότης των ξιφών

Πώς νιώθετε με τις αλλαγές; Ο ιππότης των ξιφών αποκαλύπτει ότι τα πράγματα δεν πρόκειται να παραμείνουν ίδια για πολύ! Οπότε όταν έλθει η ώρα για τη μετάβαση, πρέπει να θυμάστε, πως έτσι λειτουργεί η ζωή.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ξιφών, ανάποδα

Κάντε κάτι ξεχωριστό για τον εαυτό σας ή για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Τώρα που η ενέργεια έχει αρχίσει να ηρεμεί, είναι καιρός να κάνετε κάτι με τον χρόνο σας. Δεν αντιμετωπίζετε πλέον τόσα πολλά εμπόδια και ίσως νιώθετε περίεργα που έχετε την ελευθερία να κάνετε ό, τι θέλετε, χωρίς προκλήσεις σε κάθε στροφή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ιππότης των πεντάκτινων

Δίνετε το παράδειγμα τώρα, ειδικά στην εργασία. Κανείς δεν κάνει τόσο πολλά όσο εσείς, πίσω από τα παρασκήνια. Προσπαθείτε σκληρά για να κάνετε μία συγκεκριμένη κατάσταση να λειτουργήσει. Να είστε περήφανη για τις προσπάθειές σας. Κάνετε μεγάλη πρόοδο και μεγάλες αλλαγές.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων, ανάποδα

Ήρθε η ώρα να ξεχάσετε τις καταστάσεις του παρελθόντος και να αντικαταστήσετε τις αρνητικές σκέψεις με ό,τι βιώνετε τώρα. Είστε έτοιμη να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να προχωρήσετε σε ένα λαμπρότερο μέλλον!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας 10-11/12 – Σαββατοκύριακο Αγάπης .

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρω Προβλέψεις 08/12 Πέμπτη ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο μάγος

Έχετε τη δεύτερη ευκαιρία που αναζητούσατε και θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Μην ανησυχείτε μήπως και τα πράγματα δεν λειτουργήσουν, επειδή θα τα πάτε μια χαρά. Θα εξετάσετε τα πράγματα …. και θα νιώσετε πολύ καλά με την πρόοδο που έχετε σημειώσει.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών

Όταν έχετε διχασμένο μυαλό, δύσκολα αντιλαμβάνεστε ότι κάνετε το σωστό. Η καρδιά σας λέει ένα πράγμα και το μυαλό σας λέει κάτι εντελώς διαφορετικό…με αποτέλεσμα να μπερδεύεστε. Γι’ αυτό πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να καταλάβετε τον εαυτό σας και να είστε ειλικρινής μαζί του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot