Ταρω Προβλέψεις 15/12 Πέμπτη – Τα συναισθήματα είναι μπερδεμένα

taro

Ταρω Προβλέψεις 15/12 Πέμπτη .

Ταρω Προβλέψεις 15/12 Πέμπτη  ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 2 των κυπέλλων .

Τα συναισθήματα μπορεί να είναι μπερδεμένα μέρες σαν κι αυτές. Μπορεί να μην ξέρετε τι να κάνετε ή από πού να ξεκινήσετε, αλλά μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας. Η ζωή έχει έναν αστείο τρόπο να λειτουργεί. Εμπιστευτείτε τη διαδικασία.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: η βασίλισσα των ξιφών

Μπορεί να ακούσετε από τους άλλους, ότι σκέφτεστε πάρα πολύ. Όμως ξέρετε ότι είστε απλώς ένα άτομο που του αρέσει να γνωρίζει τα πράγματα από μέσα προς τα έξω. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξετε! Μείνετε όπως είστε.

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 10 των ράβδων

Αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα σας αναλογούν. Προσπαθείτε συνεχώς να κάνετε περισσότερα και να είστε εκεί για τους άλλους. Είστε αληθινή φίλη. Μπορεί να νιώθετε αποσπασμένη προς διαφορετικές κατευθύνσεις σήμερα, αλλά σύντομα αυτό το ταξίδι θα ολοκληρωθεί και θα έχετε χρόνο να το γιορτάσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρω Προβλέψεις 15/12 Πέμπτη ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο κόσμος

Μια κατάσταση ή μια σχέση μπορεί να έχει κάνει πλέον τον κύκλο της για εσάς. Τα μαθήματα που έπρεπε να μάθετε, σας βοηθούν από εδώ και πέρα, να διδάξετε στους άλλους, πώς να κάνουν το ίδιο.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο ακόλουθος των ράβδων

Η ζωή είναι πολύ περισσότερα από όσα νομίζετε, αυτή τη στιγμή. Ο καλύτερος τρόπος για να πυροδοτήσετε τη φαντασία σας, είναι να κάνετε κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνατε μέχρι τώρα. Βγείτε για μια περιπέτεια. Τροφοδοτήστε το μυαλό σας με θετικές εμπειρίες ζωής.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη με κάθε λογής χαρούμενες εκπλήξεις. Ένα τηλεφώνημα από έναν φίλο που έχετε ν’ ακούσετε εδώ και καιρό ή ένα θετικό μήνυμα από έναν πρώην που ακόμα αγαπάτε… μπορούν να σας εκπλήξουν ευχάριστα σήμερα.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας 17-18/12 Σαββατοκύριακο Αγάπης .

zwdia-tarw-zodia-19Ταρω Προβλέψεις 15/12 Πέμπτη ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των ξιφών

Δεν έχει νόημα να μαλώνετε με κάποιον, όταν και οι δύο έχετε σκοπό να συνεχίσετε να διαφωνείτε. Γιατί να κουβαλάτε το βάρος τόσης πολλής αρνητικότητας στη ζωή σας; Ελευθερωθείτε και κάντε κάτι καλύτερο με το χρόνο σας.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιππότης των ξιφών

Αυτή η υπέροχη, λαμπρή ιδέα που κρατάτε για τον εαυτό σας, πεθαίνει να βγει και να ακουστεί. Βαθιά μέσα σας, ξέρετε ότι έχετε ένα πολύτιμο όραμα. Γιατί να μην το εξετάσετε ξανά και να δείτε πώς μπορείτε να το πραγματοποιήσετε;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών

Στέκεστε σε ένα σταυροδρόμι και δεν ξέρετε ποιο να ακολουθήσετε. Η μία πλευρά σας λέει, ότι πρέπει να ακολουθήσετε τον εύκολο δρόμο και η άλλη.. τον λιγότερο ταξιδεμένο. Διαλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει, αλλά επιλέξτε με την καρδιά σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των πεντάκτινων

Γνωρίζετε ότι υπάρχει μόνο ένας δρόμος προς την επιτυχία: να κάνετε ένα βήμα τη φορά. Συνεχίστε… και μην σταματήσετε μέχρι να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.

Διαβαστε επισης : 3 ζώδια που τους σκέφτεται ο πρώην τους κατά τη διάρκεια του Τετραγώνου Ήλιου – Ποσειδώνα .

taro-zodia-76

Ταρω Προβλέψεις 15/12 Πέμπτη ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : το αστέρι

Ονειρευτείτε και πιστέψτε στο όραμά σας. Η ζωή σας φτιάχτηκε για πολλά περισσότερα. Μπορεί να έχετε κάνει μερικά λάθη στη ζωή σας, αλλά τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει να πραγματοποιήσετε το πεπρωμένο σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 2 των κυπέλλων

Τα συναισθήματα συγκρούονται όταν έχετε διχασμένη καρδιά. Αν δυσκολεύεστε να διαλέξετε με ποιο άτομο θα κάνετε σχέση – αφού βγείτε με δύο διαφορετικούς ανθρώπους – εμπιστευτείτε την καρδιά σας να σας καθοδηγήσει. Μερικές φορές το κατάλληλο για εσάς, είναι το άτομο που φαίνεται λιγότερο συμβατό. Κι όμως… η προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά του, είναι τέλεια για τις δικές σας ανάγκες!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22