Ταρω Προβλέψεις 19/02 Κυριακή – Πράγματα που σας προειδοποιούν

taro

Ταρω Προβλέψεις 19/02 Κυριακή .

Ταρω Προβλέψεις 19/02 Κυριακή ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο ήλιος .

Με την Άνοιξη προ των πυλών, νιώθετε μόνο καλές δονήσεις. Τίποτα δεν μπορεί να σας απογοητεύσει σήμερα, γιατί η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο πύργος

Μπορείτε να χειριστείτε ό,τι σας στείλει η ζωή. Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε μια απροσδόκητη έκπληξη.. που είναι οριακά άβολη. Όμως θα τα καταφέρετε. Τα προβλήματα βγάζουν μόνο το καλύτερο από μέσα σας.

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο μάγος

Έχετε τις δεξιότητες και τη διάθεση να πετύχετε πολλά περισσότερα από όσα τολμάτε να ονειρευτείτε. Μπορεί να μην λύσετε ένα πρόβλημα με την πρώτη προσπάθεια, αλλά η επιμονή πάντα αποδίδει. Εξερευνήστε μια νέα προσέγγιση, για να δείτε πώς λειτουργεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταρω Προβλέψεις 19/02 Κυριακή ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο κόσμος

Δημιουργείτε τη δική σας τύχη σήμερα, με τις αποφάσεις και τις ενέργειες που κάνετε. Κάποια στιγμή συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε να περιμένετε από τη ζωή να σας δώσει αυτό που θέλετε, σε ασημένια πιατέλα. Εσείς αποφασίζετε τι θέλετε να πετύχετε…. και το επιδιώκετε.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 2 των πεντάκτινων

Πρέπει να κάνετε κάποιες επιλογές, αλλά νιώθετε μπερδεμένη για το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε. Δεν είναι η οικονομική δαπάνη, ο μόνος καθοριστικός παράγοντας. Επιλέξτε αυτό που πιστεύετε ότι σας αξίζει… και στοχεύστε στην ποιότητα. Βεβαιωθείτε ότι η επένδυση αυτή, θα σας αποφέρει κέρδη.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των κυπέλλων

Αυτή ήταν μια συναισθηματική εβδομάδα. Έχετε βιώσει μερικά σκαμπανεβάσματα όσον αφορά τον τρόπο που αισθάνεστε για τους ανθρώπους, τα μέρη και τα πράγματα. Είστε όμως άνθρωπος. Μην είστε τόσο σκληρή με τον εαυτό σας επειδή αντιμετωπίζετε σύγχυση, όταν η ζωή είναι χαοτική και πολυάσχολη.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας – 3ο Δεκαήμερο Φεβρουάριος 2023

μελλοντολόγος

Ταρω Προβλέψεις 19/02 Κυριακή ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ράβδων

Ποιο έργο θα ξεκινήσετε πρώτο; Έχετε πολλά στο τραπέζι, αλλά πρέπει να επιλέξετε μόνο ένα για να εστιάσετε. Ποιο έργο μπορεί να ολοκληρωθεί γρηγορότερα; Από πού θέλετε να ξεκινήσετε πρώτα;

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ξιφών

Κάποιος σας πλήγωσε, ενώ εσείς του ήσασταν πιστή κι αφοσιωμένη. Η απιστία του, σας έχει κοστίσει πολύ. Δεν σας άξιζε τέτοια συμπεριφορά. Κάποια μια μέρα θα καταλάβει, πόσο καλή ήσασταν μαζί του.

taro-provlepseis-01

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ράβδων

Έχετε εξαντλήσει τον εαυτό σας. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να σταματήσετε τη διαιώνιση ενός κύκλου εργασιών, που είναι εξουθενωτικός. Ξέρετε πού να τραβήξετε τη γραμμή – και αρχίζει με τη λέξη «Όχι».

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των πεντάκτινων

Οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουμε όλοι. Υπάρχουν περισσότεροι λογαριασμοί, παρά χρήματα αυτή τη στιγμή. Μπορεί να είναι τρομακτικό, αλλά μην ανησυχείτε. Θα βρείτε τρόπο να τα βγάλετε πέρα και να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα… ώστε να είστε προετοιμασμένη στο μέλλον.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

chartomantia-098

Ταρω Προβλέψεις 19/02 Κυριακή ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο τρελός

Οι βιαστικές ενέργειες χωρίς καμία επιφύλαξη… είναι ένδειξη της απόλυτης και πλήρους εμπιστοσύνης στον εαυτό σας. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που σας προειδοποιούν να είστε προσεκτική. Να ακούτε τις συμβουλές που σας δίνονται…ακόμα και όταν δεν τις ζητάτε.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : το αστέρι

Υπάρχει ένα καθοδηγητικό φως στον κόσμο σας που σας βοηθά να δείτε το μονοπάτι που χάραξε το σύμπαν για εσάς. Μπορεί να νιώθετε τυφλή και αβέβαιη για το πώς να προχωρήσετε στη συνέχεια.. αλλά κάνοντας ένα βήμα τη φορά θα βρείτε το δρόμο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22