Ταρω Προβλέψεις 26/11 Σάββατο – Ευκαιρίες και για τους χωρισμένους

taro-13

Ταρω Προβλέψεις 26/11 Σάββατο .

Ταρω Προβλέψεις 26/11 Σάββατο Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Πεντάκτινων

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Πεντάκτινων: Ποικιλία νέου κόσμου θα εισέλθει στην ερωτική σας ζωή, και θα σας δώσει έναν νέο αέρα. Ο Άρης στις συγκεκριμένες μοίρες των Διδύμων δίνει τις ευκαιρίες και για τους χωρισμένους, να προβούν σε διορθωτικές κινήσεις που θα ανοίξει τους δρόμους για επανένωση απαλλαγμένη από τις λάθος συμπεριφορές του παρελθόντος, που οδήγησαν τελικά στην ρήξη. Εύνοια με: Καρκίνος

zodia-taro-45

 

Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Έξι των Ράβδων

Η κάρτα ταρω  το Έξι των Ράβδων: Αθετείτε συχνά – πυκνά τον λόγο σας, γύρω από δεσμεύσεις που είχατε τάξει. Αυτό σήμερα μεγαλοποιείται και δεν αποκλείεται να έχετε προστριβές με τον άνθρωπο σας. Αυτοί που είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, ίσως και να βρεθούν μπροστά σε προτάσεις για χωρισμό. Οι Ταύροι που είναι μπλεγμένοι σε διπλές και τριπλές ερωτικές περιπέτειες, θα έχουν διαφωνίες που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

Εύνοια με: Λέων

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρω Προβλέψεις 26/11 Σάββατο Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εφτά των Σπαθιών

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Σπαθιών: Ο μέρες από σήμερα και μέχρι την λήξη του μήνα, θα σας ανοίξουν πολλές πόρτες σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Πιο συγκεκριμένα, για αυτούς που είναι σε μια διάθεση να βρουν κάτι νέο και διαφορετικό που να συμπληρώνει την περίπλοκη προσωπικότητα τους. Αυτοί οι αέρηδες, που έχουν περίπλοκες σχέσεις με παρόν, πρόσφατο παρελθόν, φιλίες με αποχρώσεις έρωτα, θα χρειαστεί σίγουρα να τα ξεκαθαρίσουν, πριν αρχίσουν να αποδίδουν παρεξηγήσεις.

Εύνοια με: Ζυγός

 

Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Οχτώ των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω το Οχτώ των Κυπέλλων: Είσαστε απορριπτικοί αυτόν τον καιρό, σχεδόν με τους πάντες. Σε αυτό συμβάλει και η θέση της Αφροδίτης από τον Τοξότη, που σας δημιουργεί μια περισσότερη νοσταλγία για αυτά που έχουν χαθεί. Οι μέρες μέχρι και τις 29-11…. θα φέρουν στους αδέσμευτους αρκετές νέες επαφές που θα ανεβάσουν την διάθεση τους…και την πεσμένη σίγουρα αυτοπεποίθηση τους.

Εύνοια με: Κριός

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 27-29/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

zodia-zvdia-75

Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Σπαθιών

Η κάρτα ταρω ο  Άσος των Σπαθιών: Είσαστε αρκετά ευνοημένοι από τα αστρολογικά φαινόμενα . Γενικότερα οι μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί…ο μήνας του Νοεμβρίου, σας δίνουν μια περισσή γοητεία έτσι ώστε να πλησιάσετε και να κατακτήσετε το άτομο που σας έχει τραβήξει την προσοχή. Για όσους έχουν ακόμα μια ελπίδα για την αναβίωση του παρελθόντος τους, καλό θα ήταν να βάλουν και ένα χρονικό όριο μέχρι πότε αντέχουν πια να περιμένουν.

Εύνοια με: Τοξότης

 

Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Σπαθιών

Η κάρτα ταρω το Δύο των Σπαθιών: Δηλώστε τις αληθινές σας σκέψεις  και μετά απομακρυνθείτε. Οι μέρες μέχρι τις αρχές του Δεκεμβρίου θα είναι άκρως ερωτικές για τους μοναχικούς Παρθένους . Αυτοί που διατηρούν στην καθημερινότητα τους πολλές και παράλληλες περιπέτειες ίσως και να χρειαστεί να ξεκαθαρίσουν… άμεσος κίνδυνος για ‘ακατάλληλες’ αποκαλύψεις.

Εύνοια με: Ιχθείς

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Προβλέψεις 26/11 Σάββατο Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τρία των Ράβδων

Η κάρτα ταρω το Τρία των Ράβδων:  Αν δεν υπάρχει κοινή συνισταμένη μέσα σε ένα ζευγάρι αέρηδων – Ζυγών καλό θα ήταν να τερματιστεί…η όλη προσπάθεια. Οι μέρες με τους δύο πλανήτες Άρη και Αφροδίτη, που είναι αντιθετικοί μεταξύ τους… δίνουν έναν περαιτέρω εκνευρισμό που πιθανόν να καταλήξει σε διάσπαση.  Μην λετε πολλά και σημαντικά μέχρι την αρχή του επόμενου μήνα.

Εύνοια με: Ταύρος

Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εφτά των Πεντάκτινων

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Πεντάκτινων: Η ιδιότροπη στάση σας δεν εξυπηρετεί κανέναν τελικά  σκοπό μέσα στον δεσμό ή στον γάμο σας. ίσως κατά βάθος, να φοβάστε προκαταβολικά την απόρριψή. Τα αστρολογικά δεδομένα των  ημερών, δεν είναι ιδιαίτερα συμμαχικά αυτήν την περίοδο με αποτέλεσμα να έχετε και εσείς τις αμφιβολίες σας για τα πάντα.  Για τους ελεύθερους, θα υπάρξουν  παρέες και επαφές που θα τους ανεβάσουν το κέφι και την καλή διάθεση.

Εύνοια με: Ζυγός

taro-zodia-098

Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Οχτώ των Ράβδων

Η κάρτα ταρω το Οχτώ των Ράβδων: Πολλά – ξαφνικά  τα πιεστικά ζητήματα – γεγονότα που σας ταλαιπωρούν εδώ και ημέρες. Οι Τοξότες του πρώτου και τρίτου 10ημέρου,  θα έχουν στην άμεση διάθεση τους ακόμη λίγες ακόμα ημέρες για να μπορέσουν να ξεμπερδέψουν το κουβάρι, της ερωτικής τους ζωής. Αυτό τυχόν να αδειάσει και τις μπαταρίες σας φυσικά …αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να ισορροπήσετε και να μην εκτεθείτε σε τρίτα πρόσωπα που σας εκτιμούν.

Εύνοια με: Ιχθείς

 

 Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Έξι των Σπαθιών

Η κάρτα ταρω το Έξι των Σπαθιών: Η παραμονή της πανσελήνου  για 2 ημέρες στο ζωδιο των Διδύμων, θα σας δώσει τις ευκαιρίες για να φωτίσετε την ερωτική σας ζωή… που πλέον δεν σας εκφράζει όπως εσείς θα περιμένατε. Η δύναμη και η αντοχή που υπάρχει στο ζωδιο σας, θα σας βοηθήσει ψυχικά μέσα σε αυτόν τον μήνα του Νοεμβρίου,  για να αποδράσετε από την στασιμότητα αλλά και να ξαναμπείτε στους γοργούς ρυθμούς σας .

Εύνοια με: Αιγόκερως

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 27-29/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρω Προβλέψεις 26/11 Σάββατο Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Κυπέλλων: Σαφώς και το ζωδιο σας είναι αδύνατον να πειθαρχήσει σε κανόνες  που επιτάσσουν οι καλοί τρόποι των αισθηματικών σχέσεων. Ο ανάδρομος κυβερνήτης σας ο Ουρανός,  σε όψεις με τον Ερμή,  θα σας φέρει μπροστά σε δύσκολους πειρασμούς που θα πρέπει με σοβαρότητα να αποφύγετε. Οι μέρες δεν είναι καλές για υπερβολές. Για τους αδέσμευτους Υδροχόους… επιλέξετε το καλύτερο  και προσχωρήστε με την ησυχία σας.

Εύνοια με: Παρθένος

 

Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Πεντάκτινων

Η κάρτα ταρω το Δύο των Πεντάκτινων: Αισθάνεστε υποχρεωμένοι να δώσετε τις απαραίτητες – αληθινές  εξηγήσεις στον άνθρωπο που έχετε αδικήσει. Αυτοί που είναι ήδη σε διπλή ζωή,  θα χρειαστεί να είναι αρκετά προσεχτικοί μέχρι τα τέλη του μήνα αυτού. Η εποχή προστάζει μείωση επικοινωνιών και συναντήσεων για αποφυγή λαθών. Όσοι έχουν γεννηθεί το 1ο  10ήμερο και που έχουν σχέση με άτομο που ακόμα δεν έχουν δει από κοντά …θα δώσουν ένα οριστικό τέλος.

Εύνοια με: Σκορπιός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia