ταρω σήμερα 6/07 Τετάρτη

 ταρω η κάρτα της ημέρας: Το 6 των Πεντάκτινων Αντεστραμμένο

Αναρωτηθείτε τα εξής:
· Τι μπορώ να κάνω για τον εαυτό μου σήμερα;
· Μήπως έχω την τάση να πιέζω τα πάντα πάρα πολύ;
· Μπορώ να υποχωρήσω λίγο και να αποδεχθώ το «αρκετό», αντί να αναζητώ, να χρειάζομαι, να επιμένω, να απαιτώ το «πιο πολύ»;

«Το σύμπαν ευφραίνεται από τα λόγια μας, από τις ανάσες μας, από τα γαλήνια βήματά μας. Ας είναι η κάθε ανάσα σας, η κάθε λέξη μας, το κάθε βήμα μας, ένας ακόμη λόγος να είναι η Μητέρα Γη περήφανη για εμάς» Άμιτ Ρέι

 

 

Κάντε ένα βήμα πίσω για να έχετε καλύτερη οπτική, και διερευνήστε λίγο πιο βαθιά. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας σε σωματικό, συναισθηματικό αλλά και πνευματικό επίπεδο σήμερα.

Δεν υπάρχει λόγος να σας απασχολεί το να αφήσετε το στίγμα σας στη μέρα, είτε μέσα τις στοχευμένες λέξεις σας είτε μέσα από συγκεκριμένες πράξεις σας.
Μόνο κάντε ένα βήμα πίσω, χαλαρώστε και δείτε πού σας οδηγεί αυτή η μέρα.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Όταν ανοίγονται οι συζητήσεις, αφήστε τις να κυλήσουν όπου δει, μην σας καταβάλει η προσπάθεια να τους δώσετε τη χροιά σας ή να λέτε την τελευταία λέξη. Απορροφήστε μόνο όσα έχουν να πουν οι άλλοι, για μελλοντική μελέτη.
Προσφέρετε όσα μπορείτε στον κάθε διάλογο, αλλά χωρίς να σας είναι απαραίτητο να φτάσετε σε κάποια συμφωνία ή σε κάποια γνώση. Απλά θέστε τη δική σας οπτική και αφήστε να περάσει απερίσπαστα στο επόμενο θέμα ή να ολοκληρωθεί.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η μέρα σήμερα δεν έχει ανάγκη από συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Μπορείτε να ασχοληθείτε με όσα θέλετε ή χρειάζεται, περνώντας από το ένα στο άλλο, χωρίς να έχετε την ανάγκη να επιδείξετε ένα αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας.
Ο καθένας ας συμβάλει όπου και όπως μπορεί. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αφήνει παντού το αποτύπωμά του, προκειμένου να πει «έλα να σου δείξω τι έκανα εγώ / με ποιον τρόπο βοήθησα».

zwdia

Επιτρέψτε σε όσα κάνετε, μεγάλα ή μικρά – λίγα ή πολλά – απλά να έχουν γίνει για χάρη της προσφοράς. Ακόμη κι αν περάσουν απαρατήρητα, και χωρίς να επιστήσετε εσείς την προσοχή των άλλων σε αυτά.

Να είστε δεκτικοί σε όσα προσφέρονται σε εσάς. Μπορεί να μην είναι αυτά που αναμένατε, όσα μπορεί να χρειάζεστε ή να ελπίζατε, ακόμη και αυτά που θέλατε. Πρέπει όμως να λαμβάνετε με εκτίμηση, χωρίς να εντάσσετε προσδοκίες ή αλληλουχίες. Μην μπαίνετε στη διαδικασία να διαπραγματεύεστε για κάτι περισσότερο ή για κάτι «καλύτερο».

Να είστε ευγνώμονες για το απτό. Εσείς να κάνετε αυτό που μπορείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love