ταρω σημερα Σαββατο 26/09

taro-troxos-tixis

ταρω σημερα Σαββατο 26/09

ταρω η καρτα της ημερας το :  5 των Πεντακτινων ( Ανάποδα )

Τα ερωτήματα που θέτει η Ταρό αυτή κάρτα είναι:

1. Κάνω τα σωστά βήματα να ισορροπήσω, να βελτιώσω ή να αλλάξω τις καταστάσεις όταν εμφανισθεί μπροστά μου η αντίστοιχη ευκαιρία για να το πράξω αυτό;

zodia-taro-45

2. Κάνω παρέα με άτομα και περνάω τον καιρό μου σε μη υγιή μέρη για τον εαυτό μου ή έχω δίπλα μου άτομα που με βοηθάνε και με εμψυχώνουν ώστε να συνεχίσω να βαδίζω στο μονοπάτι της αυτό ανάπτυξης μου;

3.Ζω αναλόγως με τις αξίες που ασπάζομαι ως ιδεολογία;

Οι αξίες στη ζωή δεν είναι λεωφορεία….. δεν υποτίθεται ότι σε πηγαίνουν όπου να ναι. Υποτίθεται ότι ορίζουν αυτό το οποίο είσαι

Οι στεναχώριες και οι ανησυχίες όσο αφορά τα υλικά ζητήματα φαίνεται να υποχωρούν κάπως σήμερα.
Υπάρχει μεγαλύτερη κοσμική υποστήριξη ώστε να βάλουμε τα ζητήματα σε μία προγραμματισμένη και ισορροπημένη κατάσταση όπως επίσης και υπάρχει και υποστήριξη ως προς εμάς και τα μελλοντικά μας σχέδια.

zwdia-zvdia-taro-00

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Το σύμπαν εξακολουθεί να ζητάει από εμάς να διατηρήσουμε την αίσθηση συνειδητοποίησης που έχουμε αποκτήσει, για αυτό δώστε προσοχή σε τυχόν ανοίγματα στο δρόμο σας τα οποία μπορεί να σας δώσουν τη δυνατότητα να μετατρέψετε ή να αλλάξετε προς το καλύτερο την τωρινή σας καθημερινότητα. Δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες αυτές εμείς οι ίδιοι, όμως οφείλουμε να τις αρπάξουμε μόλις τις δούμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε με τις δυνατότητες που μας δίνονται.

Οι σχέσεις της ζωής μας (όλων των ειδών οι σχέσεις) παίζουν καθοριστικό ρόλο το διάστημα αυτό. Και αυτό απαιτεί ιδίως την προσοχή μας , μιας και γύρω μας έχουμε χτίσει σχέσεις όπου : υπάρχουν ζητήματα εξάρτησης από τον άλλον, είναι ανθυγιεινές , υπάρχει έλλειψη ορίων, ή η τάση που μας διακατέχει να βρισκόμαστε δίπλα σε άτομα , μέρη, καταστάσεις που ενδυναμώνουν την κατάσταση του καθόμαστε και να φανταζόμαστε τι θα θέλαμε αλλά όχι που μας παροτρύνουν να κάνουμε πράξεις τις σκέψεις αυτές και να βελτιώσουμε την πραγματικότητα μας.

zvdia-zwdia-tarw

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Καλούμαστε να ρωτήσουμε ειλικρινά τον εαυτό μας τι είναι αυτό στο οποίο ακράδαντα πιστεύει και γιατί, να επαναξετάσουμε τις αξίες μας, και τέλος ακόμη αν θα στοιχηματίζαμε τα πάντα σε αυτά που ξεστομίζουμε ως ιδεώδη-λύσεις κλπ τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά μάλιστα.

Τέλος πιθανότατα να διαπιστώσουμε ότι κάποιες σκοτούρες που υπάρχουν γύρω από ζητήματα που αφορούν την εργασία, την οικογένεια, τα χρήματα, την υγεία και την ευημερία , αρχίζουν σιγά σιγά να ξεκαθαρίζουν ενώ μέσα μας αισθανόμαστε όλο και πιο ισχυρά μια δύναμη και έχουμε ταυτόχρονα μία εγκεφαλική ευκρίνεια ώστε να μπορούμε να ξέρουμε το τι ακριβώς θέλουμε από εδώ και πέρα για εμάς και την καθημερινότητα μας, για το που ακριβώς οδεύουμε στη ζωή και για το πως θα καταφέρουμε να σταθεροποιήσουμε και να οργανώσουμε παραγωγικά τα πράγματα γύρω μας.

zwdia astrologia : ολα τα ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος 26-27/09

zodia-zvdia-75