ταρω σημερα Τεταρτη 16/09

tarw-krisi

ταρω σημερα Τεταρτη 16 Σεπτεμβριου 

ταρω η καρτα της ημερας  : το  8 των πεντάκτινων (ανάποδα)

Η εν λόγω κάρτα φέρνει στην επιφάνεια τα κάτωθι ερωτήματα:

1. Σπάω την ρουτίνα της ημέρας μου και ιδίως της εργασιακής ημέρας με πράξεις ή λόγια που δίνουν έναν τόνο ελαφρότητας, διασκέδασης , αθώας επιπολαιότητας , έτσι ώστε να μην περνάει η μισή μου ημέρα θαμμένη σε απαράμιλλη σοβαρότητα;

zodia-taro-45

2. Ποιο θέμα δεν λειτουργεί καλά αυτή την στιγμή , το οποίο μπορώ να εκμεταλλευτώ προς όφελος μου αντί να υποπέσω στον πανικό;

3. Τι μπορώ -εντελώς απρόσμενα και σε τυχαία επιλογή -να κάνω για κάποιον άλλον που να του προσφέρει βοήθεια σε κάποια δυσκολία που αντιμετωπίζει σήμερα; Ποιες πράξεις καλοσύνης έχω τη δυνατότητα να προσφέρω το 24ώρο της σημερινής ημέρας λοιπόν;

Είναι τα μικρά πράγματα στη ζωή που έχουν την μεγαλύτερη αξία τελικά.
Μην χάνετε την ομορφιά του δάσους μόνο και μόνο επειδή είστε επικεντρωμένοι στο να κοιτάτε αποκλειστικά ένα η δύο το πολύ δέντρα από τα μυριάδες που βρίσκονται σε αυτό.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia
Επικεντρωθείτε στα μικρά έργα, προσαρμόστε και διορθώστε ζητήματα τα οποία μπορούν να επιλυθούν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Πείραμα: Αυτή τη φορά κάντε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά από τη συνήθη μέθοδο υλοποίησης των έργων σας ή προσέξτε κάποιο απρόσμενο υλικό στην ήδη γνωστή μέθοδο σας και δείτε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Μπορεί να βγει κάτι καλό μπορεί και πάλι να μην βγει κάτι καλό. Το σίγουρο όμως είναι ότι μέσα από αυτή την διαδικασία θα μάθετε και θα δείτε κάτι που δεν είχατε προσέξει ή δεν γνωρίζετε ότι γινόταν μέχρι και σήμερα, αξιολογώντας έτσι τα πάντα διαφορετικά από εδώ και ύστερα.

Ο αυτοσχεδιασμός είναι πιθανότερο να σας φέρει κέρδος παρά χασούρα οπότε χρησιμοποιήστε τον.

Τα πράγματα μπορεί να μην έχουν την κατάληξη που επιθυμούσατε σήμερα, αλλά αυτός ακριβώς είναι και ο σκοπός. Να μάθετε να επικεντρώνεστε το παρόν, και όχι στον δρόμο ή στον τελικό σας στόχο. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι απλά να είστε παρόντες και να αντιμετωπίσετε ότι και αν αυτό τελικά βγει να είναι στο τέλος.

zodia-astra-tarot

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Και μετά φροντίστε να αντιμετωπίσετε το αποτέλεσμα που θα βγει, ακριβώς αυτή τη στιγμή, χρησιμοποιώντας το μυαλό σας και σκεπτόμενοι την λύση επιτόπου καθώς και βάζοντας την εμπρός έμπρακτα μετά από λίγα λεπτά. Με λίγα λόγια εκπαιδεύστε τον εαυτό σας ώστε να μπορεί να λύνει κάθε απρόβλεπτο αποτέλεσμα επιτόπου, βρίσκοντας τόσο τον τρόπο , όσο και υλοποιώντας τον έμπρακτα επιτόπου την ίδια στιγμή και όχι αφήνοντας τον χρόνο να κυλά μιας και ίσως βρεθείτε σε κάποια κατάσταση που να μην έχετε κανένα χρονικό περιθώριο για επιλύσετε το ζήτημα αυτό έπειτα.

Στον χώρο της εργασίας σας τέλος, φροντίστε να γεμίζετε την κάθε ημέρα , με στιγμές χαράς και διασκέδασης, με ανόητα αστεία αθώα και καλοσυνάτα προς τους άλλους αφήνοντας φυσικά να πράξουν και οι άλλοι το ίδιο σε εσάς, με πράξεις καλοσύνης και με το να βοηθάτε όσους δείτε ότι έχουν πρόβλημα ακόμα και αν απλά τους φτιάξετε τη διάθεση και τους κάνετε να χαμογελάσουν για λίγα λεπτά, και ενθαρρύνεται πράξεις όπως πχ, αυθόρμητες μικρές εκδηλώσεις στο δωμάτιο συγκεντρώσεων κλπ. Τότε πραγματικά θα έχετε το τέλειο στον εργασιακό τομέα και τους πιο πιστούς συναδέλφους ή εργαζόμενους προς εσάς.

zwdia