ταρω σημερα Τριτη 15/09

tarw-krisi

 

ταρω σημερα Τριτη 15/09

ταρω η καρτα της ημερας   το   7 των Πεντάκτινων

Το χαρτί αυτό σχετίζεται με τα εξής εσωτερικά ερωτήματα:

1. Ποια χαρακτηριστικά συμπεριφοράς μου χρήζουν εκκαθάρισης, αλλαγής και ποια πρέπει απλά να σταματήσω εντελώς?

zodia-taro-45

2.Ποιες μέθοδοι μου και ποιες συνήθειες δεν εξυπηρετούν πλέον τον ανώτερο σκοπό μου και οφείλω να αλλάξω δραματικά ως ακόμη και ολοκληρωτικά;

3. Σε ποιον-σε τι- ή σε ποιο μέρος- δεν έχω πλέον κάτι άλλο να προσφέρω κυριολεκτικά και ουσιαστικά και το σωστό θα ήταν να απομακρυνθώ από αυτόν-αυτό- ή το εν λόγω μέρος λοιπόν από εδώ και εμπρός;

 

Καθαρίστε-οργανώστε-βάλτε τα πράγματα σε μία τάξη για την δική σας μακροβιότητα και αποτελεσματικότητα μακροχρόνια.

Αφού λοιπόν έχουμε λάβει το μήνυμα που έφερε τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, μαζί με το φαινόμενο της Ηλιακής έκλειψης , η κάρτα αυτή έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι αυτή είναι η καταλληλότερη περίοδος για να δούμε τι έχουμε καταφέρει στη ζωή μας ως τώρα ή εκδηλώσει, και τι από όλα αυτά τα παρελθοντικά γεγονότα δύναται να λειτουργήσει ως έμμεση γνώση που μας παρέχει το παρελθόν μας σχετικά με το μέλλον μας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

Πρέπει να συγκεντρωθούμε πάνω σε λογικές-βιώσιμες και πρακτικές , λύσεις- διαδικασίες και συνήθειες. Ειδικά στους τομείς με τους οποίου συσχετίζεται περισσότερο το ζώδιο της Παρθένου, δηλαδή τους τομείς της Υγείας και της Εργασίας.
Χρησιμοποιήστε τη σημερινή ημέρα ώστε να εξετάσετε και να κάνετε έναν πλήρη απολογισμό των όσων καταφέρατε ως σήμερα, ποιες μέθοδοι ήταν επιτυχημένες ή οδήγησαν σε επιτυχία και πως θα κατορθώσετε να κάνετε όλα αυτά να συνεχίσουν να λειτουργήσουν υπέρ σας δίχως να επαναλάβετε τον εαυτό σας.

Που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρείτε την ουσία της κάθε μεθόδου ή πετυχημένης ιδέας και να την μεταμορφώσεzwdia-zodia-33τε σύμφωνα με τις ανάγκες του εργασιακού τωρινού σας έργου. Το ίδιο ισχύει και για τις μεθόδους σας που μπορείτε να εκ συγχρονίσετε , τροποποιήσετε ή ακόμη και να αλλάξετε εντελώς. Από εσάς εξαρτάται εξ ολοκλήρου.

Ο στόχος σας εδώ είναι να κάνετε ότι είναι απαραίτητο , ακόμα και όποιες αλλαγές πρέπει αρκεί να συνεχίσετε να κινήστε στο μονοπάτι επιτυχίας που κινούσασταν και πρωτύτερα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

 

Για αυτό καλό θα ήταν να κάνετε τις μεταποιήσεις που θεωρείται αναγκαίες ώστε να βρείτε την νέα συνταγή επιτυχίας σας η οποία μπορεί να στηρίζεται αλλά δεν θα είναι απλά κλώνος της πρώτης επιτυχίας σας, θα είναι είτε κάτι που βασίστηκε σε αυτή , ή κάτι εντελώς διαφορετικό. Το ζητούμενο είναι ότι μπορείτε να ανακαλύψετε και πάλι αυτό το κάτι που θα σας φέρει στο προσκήνιο ξανά και θα σας κάνει σεβάσμιους και διάσημους.

Καθώς η Σελήνη θα περναει απο το ζώδιο του Ζυγού καλείστε να βρείτε την ισορροπία σας , καθώς επίσης και τους τομείς που πλέον υπάρχει ανισότητα. Μόλις το κάνετε αυτό, φροντίστε να επαναφέρετε την ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σας, καθώς επίσης και να αφήσετε πλήρως στο παρελθόν ότι πλέον δεν αποτελεί ενεργό μέρος της καθημερινότητας σας.

Συνήθειες- διαδικασίες- αντικείμενα -άτομα- καταστάσεις που έχουν παρακαθίσει στο βίο μας αλλά δίχως να βρίσκονται εν λειτουργία και δίχως να εξυπηρετούν απολύτως κανέναν σκοπό στην καθημερινότητα μας , ήρθε η ώρα να τα εξαφανίσουμε από τη ζωή μας ολοκληρωτικά πια. Τέτοιες καταστάσεις ιδίως αυτές που εμπλέκονται και άνθρωποι μέσα σε αυτές έχουν να κάνουν με σχέσεις όπου δεν έχουμε τίποτα άλλο να προσφέρουμε στα συγκεκριμένα άτομα ή δεν έχουν κάτι άλλο να μας προσφέρουν ούτε και εκείνα πια.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-agnh
Συχνά όταν αναφερόμαστε σε αυτή τη διαδικασία το μυαλό μας ανατρέχει στην Ανοιξιάτική Εκκαθάριση των Ενεργειακών Πεδίων της ζωής μας. Η αλήθεια όμως είναι ότι αυτός ο εξαγνισμός κανονικά θα πρέπει να εκτελείται δυο φορές το έτος , στις Ισημερίες του έτους. Δηλαδή την Χειμερινή Ισημερία όπως τώρα και την Καλοκαιρινή Ισημερία ώστε να μπορούμε να έχουμε ισορροπία και ευθυγράμμιση της συμπαντικής μας πορείας καθ΄όλη την διάρκεια του έτους

Οπότε αυτή η Φθινοπωρινή εκκαθάριση είναι απαραίτητη να συμβεί σήμερα. Να βγάλετε από την ζωή σας οριστικά ότι δεν σας χρησιμεύει πια ή ότι δεν είστε χρήσιμοι εσείς προς αυτά πλέον.

Αυτό είναι και το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε σήμερα και θα σας συμβούλευα να συγκεντρωθείτε αποκλειστικά σε αυτό. Μην αγχώνεστε με τι θα αντικαταστήσετε ότι πραγματικά διώξετε. Αφήστε για λίγο τον χώρο σας καθαρό και τακτοποιημένο και αφήστε την συμπαντική ενέργεια να κυκλοφορήσει ελεύθερα μέσα σε αυτόν και να απλωθεί. Έπειτα θα δείτε πόσο εύκολο το ίδιο το σύμπαν θα σας παρουσιάσει τα αντικείμενα ή τα άτομα που θα αντικαταστήσουν ότι παλαιό…

zwdia-zodia-astrologia-65