ταρω σημερα 01/01 Παρασκευη

tarw-krisi

Η καρτα ταρω της ημερας  :  Ο Ήλιος ανάποδα

Η εν λόγω κάρτα αφορά τους εξής λογισμούς στην ζωή μας :
1. Μπορώ να αποδεχτώ το μυστήριο αντί να προσπαθώ να βρω τρόπο να το κάνω να μου αποκαλυφθεί ώστε να ξεφορτωθώ τα όποια ζητήματα μου προκαλούν έντονη ανησυχία και στρες στην ζωή μου;
2. Μήπως έχω παγιδευτεί με αποτέλεσμα να βλέπω , να ακούω και να κοιτάζω κάτι που είναι ήδη προφανές αντί για αυτό που μου στέλνει ως μήνυμα το ίδιο το Σύμπαν;
3. Άραγε τι είναι και τι δεν είναι έτοιμο , ακόμα να βγει προς τα έξω , δηλαδή να αποκαλυφθεί εντελώς στην καθημερινότητα της ύπαρξης μου;

“Αυτοί που ονειρεύονται κατά την διάρκεια της ημέρας , είναι γνώστες αρκετών πραγμάτων που διαφεύγουν της αντίληψης όσων ονειρεύονται μόνο κατά την διάρκεια της νύχτας” Edgar Allan Poe

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η ζωή της ημέρας , μπορεί να είναι περισσότερο περίπλοκη, διφορούμενη και ομιχλώδης από αυτή της νύχτας.

Καθώς όμως το απόγευμα δίνει την σκυτάλη στην νύχτα τα πάντα γύρω μας γίνονται ήρεμα ακόμα και αν δεν έχουμε την ίδια ευκρίνεια στην εικόνα που υπάρχει κατά την διάρκεια του πρωινού.

Τα ζητήματα δείχνουν λες και λιώνει το ένα μέσα στο άλλο, αιμορραγούν και συνεχώς μετατρέπονται καθώς η μία ημέρα διαδέχεται την άλλη. Όσο περισσότερο προσπαθούμε να βγάλουμε νόημα τόσο περισσότερο χανόμαστε, όπως όταν προσπαθούμε να καθαρίσουμε μια ντουλάπα γεμάτη με πράγματα και φτάνουμε στο τελικό αποτέλεσμα να συνειδητοποιήσουμε πως η ντουλάπα αυτή είχε περισσότερα πράγματα από αυτά που αρχικά αναζητούσαμε να βρούμε και να ξεκαθαρίσουμε.

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

zodia-zvdia-75

Για αυτό είναι προτιμότερο να αποδεχτούμε το μυστήριο στα πράγματα που μας φανερώθηκαν σήμερα, μιας και σίγουρα κρύβονται και άλλα μέσα στο σκοτάδι .

Όσο και να ψάξουμε όμως να βρούμε την αλήθεια αυτή , αδυνατούμε και αυτό διότι απλά θα χρειαστεί να περιμένουμε μέρα με την μέρα να δούμε που θα πέσει το φως του ηλίου και ποια μυστικά θα μας αποκαλύψει από μόνο του ώστε να συνδυάσουμε τις νέες πληροφορίες με τις γνώσεις που έχουμε ως την επόμενη μέρα που πάλι θα παίξουμε το ίδιο παιχνίδι μιας και όλη την εικόνα την κρατάει το σκοτάδι και μας είναι αδύνατον να την δούμε φυσικά. Επομένως αντί να ανησυχούμε για το άγνωστο καλύτερα να το ενσωματώσουμε παίζοντας μαζί του στην καθημερινή μας ζωή.

 

Υπάρχουν τόσα που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε από το φαινόμενο αυτό Οι γνώσεις που σιγά σιγά αποκτάμε μπορούν να γίνουν ένα σημείο αναφοράς για το τι νομίζουμε ότι υπάρχει και να αφήσουμε τον χρόνο να μας το αποδείξει ως ναι ή όχι. Άλλωστε αν δεν υπήρχε το μυστήριο τότε δεν θα χρησιμοποιούσαμε την φαντασία μας, δεν θα κλείναμε τα μάτια για να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε την εικόνα του μυστικού κήπου που υπάρχει δεν θα είχαμε κάποιο αντικείμενο ως μούσα… δεν θα δημιουργούσαμε.

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

zwdia-fotia

Το μυστήριο μας προκαλεί να αποδεχθούμε, να εμπιστευτούμε , να φανταστούμε και να προχωρήσουμε παραπέρα.

Είτε μιλάμε για τα μυστήρια της ζωής και του σύμπαντος , είτε για τα μυστήρια που αφορούν το ταίρι μας σε μια σχέση. Επιτρέψτε σε αυτά τα μυστήρια να μπούνε στην ζωή σας…. έπειτα αφεθείτε σε αυτά και δείτε τι σας φέρνουν, αντί να ανάψετε το έντονο φως της ανάκρισης που πιθανότατα θα τα κάνουν να οπισθοχωρήσουν να χαθούν από την ζωή σας.

Προετοιμάστε λοιπόν τον εαυτό σας να αποδεχθεί την στιγμή που τα μυστήρια απλά θα τον χτυπήσουν στον ώμο και θα πουν “… ήρθε η ώρα να σου αποκαλυφθεί αυτή η εικόνα… δες….” κλπ Μία δυνατή και έντονη αίσθηση που θα βιώσετε είτε για μια στιγμή είτε για μια ολόκληρη ζωή και που πιθανότατα θα σχετίζεται με κάποιο πρόσωπο ή με μια κατάσταση της ζωής σας. Επιτρέψτε λοιπόν στα μυστήρια να γίνουν κομμάτι του εαυτού σας από το να προσπαθείτε να τα επιδιώξετε ή να κρυφτείτε από αυτά.

zwdia-agnh