ταρω σημερα 04/11 Τεταρτη

tarw-krisi

 

ταρω η καρτα της ημερας  Η Νταμα των Ξιφων

Η εν λόγω κάρτα αφορά τα εξής ερωτήματα ζωής :

1. Λέω αυτό που είναι αληθές, αναγκαίο και σωστό ή μήπως αφήνω τον εαυτό μου να γίνεται πικρόγλωσσος και απότομος στον λόγο του;

2. Πως μπορώ να διασκεδάσω σήμερα ενώ είμαι εκκεντρικός ή κάπως άτακτος ;

zodia-taro-45

3. Έχω τσεκάρει διπλά αυτό που θα πω ή έχω γράψει πριν πατήσω το κουμπί της αποστολής;

4. Μήπως μπλέκομαι στα κουτσομπολιά και στους μύθους τόσο ώστε τελικά να χάνω την πραγματικότητα και την αλήθεια των καταστάσεων;

Από ότι φαίνεται έχουμε κάτι να πούμε για όλους και για όλα σήμερα. Όπως βέβαια έχουν και όλοι οι υπόλοιποι πέρα από εμάς.

Ας είμαστε καλύτερα προσεκτικοί ώστε να μην συμμετέχουμε στην αύξηση της κυριαρχίας των κουτσομπολιών, των φημών , και της κριτικής, αλλά να επικεντρωθούμε καλύτερα σε ότι προάγει , όχι αποσπά, σε ότι στηρίζει και όχι κατεδαφίζει, και σε ότι βοηθάει παρά να πικραίνει

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Με όποιον τρόπο και αν επικοινωνείτε λοιπόν, είτε ηλεκτρονικά, είτε μέσω μηνυμάτων , είτε μέσω φαξ, καλύτερα να τσεκάρετε διπλά προτού πατήσετε το πλήκτρο “αποστολή” ή να σκεφτείτε από πριν αυτό που θέλετε να πείτε μέσω του λόγου σας, αποφεύγοντας τον όποιο τυχόν επικριτικό ύφος, περιττές ή άσκοπες ή προσβλητικές λέξεις από τις προτάσεις σας.

Έτσι θα καταφέρετε να στηρίξετε την πλευρά που αναφέραμε στην παραπάνω παράγραφο μας.

 

Σήμερα είναι η ημέρα που το Σύμπαν μας καλεί να σοβαρευτούμε. Μας καλεί να βρούμε την κλίση μας, τον δρόμο μας, τον σκοπό μας, να αποφασίσουμε τι θέλουμε από την ζωή , ή ποια τελικά είναι η κατεύθυνση μας.

Συμπεριλάβετε άτομα, πλάνα και δραστηριότητες, όλα σε ένα σχέδιο που προσφέρει σαφήνεια σε όλους τους εμπλεκόμενους καθώς επίσης και τους καθοδηγεί βήμα βήμα , σχετικά με αυτό που έχουν να κάνουν, την μέθοδο που θα χρησιμοποιήσουν , τα βήματα και οι ενέργειες που θα πρέπει να εκτελέσουν και το χρονικό διάγραμμα για να τελειώσουν το έργο που θα έχει ανατεθεί στον καθένα χωριστά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Σήμερα επίσης είναι μια μέρα που οφείλετε να πείτε αυτό που έχετε τόσο μέσα στο μυαλό σας όσο και μέσα στην καρδιά σας. Οπότε μην κρύβεστε άλλο πείτε όλα αυτά που κρατούσατε τόσο καιρό μέσα σας.

Καθώς επίσης μην φοβηθείτε να πείτε στους συναδέλφους σας ή τους φίλους-συντρόφους και μέλη της οικογενείας σας ακόμα και με την γλώσσα του σώματος σας, ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με θέματα που έχετε αμελήσει εδώ και αρκετό καιρό αλλά ήρθε η στιγμή να τακτοποιήσετε ολικά. Όπως για παράδειγμα να υπογράψετε κάποια συμβόλαια, ή να αλλάξετε τα σχέδια του σπιτιού κλπ γραφειοκρατικά ζητήματα.

Τέλος τολμήστε να γίνετε εκκεντρικοί, λίγο άτακτοι ή μικρά παιδιά, όλα αυτά όμως μέσα από την αγνότητα που έχετε μέσα σας.

zwdia-zodia-astrologia-65