ταρω σημερα 05/12 Σαββατο

zwdia-evdomadiaies14-20-7-14_1

η καρτα ταρω της ημερας : η Εγκρατεια 

Αναρωτηθείτε…

  • Ειμαι παραγωγος της ζωης μου;  η απλα  διεκπεραιωνω τις ημερες μου;;
  • Μιλάω, συμπεριφέρομαι και σκέφτομαι με υγιή τρόπο για τον εαυτό και τους γύρω μου ή είναι τα λόγια μου, οι πράξεις και οι σκέψεις μου σαν ένα σταθερό διαιτολόγιο ανθυγιεινών τροφών;
  • Τι είδους προσωπική φροντίδα χρειάζεται να κάνω σήμερα;
  • Πως μπορώ να ενθαρρύνω και να υποστηρίξω άλλους να φροντίσουν τον εαυτό τους;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φροντίσουμε τον εαυτό μας όπως και τους γύρω μας.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην τροφή που προσφέρετε στο σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας.

zodia-taro-45

Όπως όταν αλλάζουμε αυτά που τρώμε έτσι ώστε να νιώσουμε καλύτερα και πιο υγιείς , μπορεί επίσης να αλλάξουμε αυτά που διαβάζουμε, αυτά που ακούμε ή ακόμη να αναρωτηθούμε πόσο μεγάλες είναι οι μερίδες που παίρνουμε από αυτά τα πράγματα έτσι ώστε να νιώσουμε καλύτερα και υγιέστερα νοητικά και πνευματικά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αυτή είναι επίσης μια στιγμή να αναρωτηθούμε τι κάνουμε για να φροντίσουμε τους γύρω μας.

Είναι αυτά που “τρέφουμε” την ανθρωπότητα μέσω των λέξεων μας, των σκέψεων μας, των πράξεων ακόμη και των αναρτήσεων στο Facebook, θετικά ή αρνητικά, χαρούμενα ή καταθλιπτικά, προκλητικά ή επικριτικά;

Όπως επίσης το να αποφασίσουμε τι μπορούμε ή δε μπορούμε να σερβίρουμε στην οικογένεια μας για φαγητό εξαρτάται από το πόσο καλό ή κακό το θεωρούν αυτοί, ας εφαρμόσουμε τα ίδια κριτήρια για τις ανθρώπινες σχέσεις μας.

Αν μας προβληματίζει ή μας στεναχωρεί κάτι γιατί να το μεταφέρουμε και σε άλλους; Απλά για να αναστατωθούν και να στενοχωρηθούν κι αυτοί όσο εμείς;

zwdia-fotia

ζωδια Σαββατοκυριακο α μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο β μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο γ μερος

Αν είναι κάτι που δεν μπορούμε να το πούμε σε κάποιον αλλά πρέπει να το πούμε πίσω από την πλάτη του, τότε γιατί να το πούμε τελικά; Είναι υγιές ή μήπως υπονομεύει  τη σχέση και την κατάσταση;

 

Αν κάτι βάζει σε δοκιμασία  το πως βλέπουμε τον κόσμο, με τρόπο που διευρύνεται η διαδικασία της σκέψης μας ή μετατοπίζει την προοπτική μας, γιατί να μην το μοιραστούμε και με άλλους έτσι ώστε να δούμε αν προσφέρει τα ίδια και σε αυτούς; Ή ίσως η αντίδραση τους και η δεκτικότητα τους σε αυτό, να μας βοηθήσει να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο τον τρόπο που σκεφτόμαστε.

zwdia-zodia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υπάρχει μια ανάγκη να δημιουργήσουμε ισορροπία. Όταν εμφανιστεί μια είδηση για ένα γεγονός, το αναρτούμε στη σελίδα μας στο Facebook να βοηθήσουμε κι άλλους να ενημερωθούν. Αλλά… αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αναρτήσουμε 857 άρθρα, διατριβές, εκδόσεις, αυθεντικά βίντεο κλπ., σχετικά με αυτό. Ούτε βέβαια πρέπει “να λέμε συνέχεια κάτι επ’ αυτού” κάθε 5 αναρτήσεις.

zwdia

Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην σιωπή και τον λόγο. Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην ορθή πληροφόρηση και τη συνεισφορά γιγάντωσης ενός παλιρροιακού κύματος με καμία χρησιμότητα. Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στο τι πρέπει να λέγεται, τι πρέπει να φαίνεται, τι πρέπει να γίνεται εξωστρεφώς και τι πρέπει απλώς να λαμβάνεται υπόψιν και να αναλύεται ήσυχα, κι εσωτερικά μακριά από τα δημόσια βλέμματα.

Φροντίστε τον εαυτό σας σήμερα, τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα. Και υποστηρίξτε τις ανάγκες και τις προσπάθειες των άλλων να κάνουν το ίδιο για τον εαυτό τους.

zwdia-agnh