ταρω σημερα 1/04 Παρασκευή

Ο Μάγος Αντεστραμμένος

Αναρωτηθείτε τα εξής:
· Έχω κατασταλάξει τι χρειάζομαι στη ζωή μου αντί να αφήνω άλλους ή άλλα πράγματα να μου υποδεικνύουν αυτά που νομίζουν ότι χρειάζομαι;
· Προσπαθώ να προσεγγίζω όσα ή όσους μπορούν να με βοηθήσουν αντί να ταλαιπωρούμαι στην προσπάθεια να τα κάνω όλα μόνος μου;

 

 

«Είναι ανησυχητικοί οι καιροί στους οποίους ο καθένας είναι κι ένας ειδήμων» Κρις Τζέιμι

 

Δεν βρισκόμαστε μόνοι στον κόσμο. Χρειαζόμαστε τη στήριξη των άλλων, προκειμένου να πηγαίνουμε παρακάτω ή να καταφέρνουμε να αναδεικνύουμε τις πλήρεις δυνατότητες από ένα θέμα.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αντί να προσπαθούμε να ξορκίσουμε τα πάντα με αέρα κοπανιστό, επειδή είμαστε πολύ φοβισμένοι ή πολύ πεισματάρηδες, ας είμαστε πρόθυμοι να μοιραστούμε τα οράματά μας με τους άλλους. Ίσως μας βοηθήσουν στην πορεία να διευκρινίσουμε, να εστιάσουμε ή να προάγουμε αυτά τα οράματα, όπως και να μας στηρίξουν ή να μας παράσχουν τη βοήθεια που θα αποτελέσει το κλειδί για να πραγματώσουμε τα οράματά μας.

zwdia-3-zodia

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να προσεγγίζουμε ανθρώπους που ξέρουν το αντικείμενο και έχουν την απαραίτητη γνώση, ικανότητα και εμπειρία. Σε αντίθετη περίπτωση θα βρεθούμε να μας περιβάλουν άνθρωποι που χειρίζονται τις καταστάσεις προς το δικό τους όφελος, είτε λαμβάνοντας τα εύσημα είτε παρουσιάζοντας το όραμα και τις πράξεις μας ως δικά τους κι εμείς να χαθούμε κάπου στο πλήθος.

zwdia

Η μέρα σήμερα αφορά την αποτίμηση όλων εκείνων των κομματιών, στοιχείων ή πηγών που δεν υπάρχουν, που λείπουν ή που είναι εκτός θέσης. Δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε όλη αυτή τη δουλειά μόνοι μας. Όμως ας αφιερώσουμε χρόνο στο να ορίσουμε τι χρειάζεται να γίνει, ώστε να μπορέσουμε στη συνέχεια να προσεγγίσουμε την κατάλληλη πηγή.

 

Μην αφήνουμε άλλους να μας λένε τι νομίζουν ότι χρειαζόμαστε, γιατί ενδέχεται να ωφεληθούν οι ίδιοι αντί να εξυπηρετήσουν εμάς και το όνειρό μας.