ταρω σημερα 1/08 Δευτέρα

ταρω η κάρτα της ημέρας: Το 8 των Πεντάκτινων

Αναρωτηθείτε τα εξής:

· Με τι απασχολούμαι αυτή την εποχή, που χρειάζεται σήμερα να του δώσω απερίσπαστα την προσοχή μου και την προσήλωσή μου;
· Δίνω όση σημασία πρέπει στις λεπτομέρειες;
· Πώς μπορώ να διαχωρίσω τον εαυτό μου με τέτοιο τρόπο, ώστε να ολοκληρώσω όσα πρέπει χωρίς να αποσπάται η προσοχή μου ή να διακόπτω;
· Αξιοποιώ όλη την ποσότητα και την μοναδικότητα των ικανοτήτων μου;

 

«Η γνώση του εαυτού μας, είναι η μητέρα όλων των γνώσεων. Άρα αποτελεί βασικό ζητούμενο για μένα να γνωρίσω τον εαυτό μου. Να τον γνωρίσω στην πληρότητά του, να μάθω τις λεπτομέρειές του, τα χαρακτηριστικά του, την ιδιοσυγκρασία του, το κάθε του μόριο» Χαλίλ Γκιμπράν

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σήμερα καλείστε να δώσετε όλο τον εαυτό σας στη Δουλειά.
Βυθιστείτε μέσα στις λεπτομέρειες και τις μικρές πτυχές.

Δραπετεύστε στο δωμάτιο εργασίας, στο καλλιτεχνικό στούντιο, στο εργαστήριο, σε μια καφετέρια ή σε ένα ήσυχο σημείο του πάρκου. Να είναι τα μέρη εκείνα που μπορείτε να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας χωρίς κανέναν περισπασμό ή παρέμβαση. Εκεί που υπάρχουν οι ελάχιστες ενοχλήσεις και σπάνιες αλληλεπιδράσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Μπορούμε πραγματικά να ολοκληρώσουμε κάποιες υποχρεώσεις, αν εστιάσουμε το μυαλό μας σε αυτές και μόνο. Θα είμαστε παράλληλα σε θέση να δούμε ποια μορφή παίρνουν τα πράγματα όσο τα επεξεργαζόμαστε, θα μας δείξουν προς ποια κατεύθυνση μπορούν να πάνε.
Ποια απρόσμενη ή ανεκμετάλλευτη δυνατότητα μπορεί να υποκρύπτουν που μας ήταν αόρατη ως τώρα, όμως ξαφνικά ξεπροβάλλει τώρα σε όλο της το μεγαλείο.

Ο Ουρανός Ανάδρομος στον Κριό, 29 Ιουλίου – 29 Δεκεμβρίου, 2016

Ερμηνείες  του Διελαύνοντος Ερμή

Ο Ερμής κυβερνήτης

Ερμης στην Παρθενο 30/07-07/10

Ασχοληθείτε με τα πράγματα όπως πρέπει, με τις ευθυγραμμίσεις τους και τις διορθώσεις τους, ομορφαίνοντάς τα και τελειοποιώντας τα.
Κάνοντας θετικά αυτό που χρειάζεται, θα δείτε ότι μπορεί να σας αποδώσει τα μέγιστα. Γι’ αυτό αφήστε πραγματικά όλες σας τις δυνατότητες να λάμψουν, χωρίς καμία προσπάθεια ανταγωνισμού.
Αναγνωρίστε ωστόσο τη μοναδικότητα που έχει να προσφέρει ο καθένας, ώστε να στήσουμε κάτι πολύ καλύτερο όλοι μαζί, μέσα από την ατομική συνεισφορά και τα ατομικά χαρίσματα.