ταρω σημερα 1/09 Πέμπτη

tarw-kosmos

ταρω η κάρτα της ημέρας: Το 4 των Ράβδων

Αναρωτηθείτε τα εξής:

 

· Είμαι καθόλα εμπλεκόμενος στη δημιουργία και / ή την ανασύσταση της ζωής μου;
· Τι μπορώ να τιμήσω τώρα, προκειμένου στη συνέχεια να το θέσω πίσω μου και να ανοίξω το δρόμο για άλλα καινούργια;
· Μπορώ να αποδεχθώ το χάος που θα προκύψει από την απόλυτη αναδιοργάνωση και ανασύσταση, αντί να βαλτώνω αδιάφορος στα κατεστημένα;

«Η ελευθερία λοιπόν, είναι η αυτονομία του καθενός ατόμου χωριστά. Γι’ αυτό κανένας δεν μπορεί να γνωρίσει την ελευθερία, μέχρι ο κάθε ένας άνθρωπος να έχει επίγνωση ότι είναι ο μόνος δικαιούχος της αυτονομίας του ατόμου του, του χρόνου του, των υπαρχόντων του. Ο καθένας να ζει και να πράττει με την προσωπική του ευθύνη και το προσωπικό του κόστος» Τζόσουα Γουόρεν

 

Σήμερα καλούμαστε να είμαστε απόλυτα παρόντες μετέχοντες στη ζωή. Ειδικά στον τρόπο που έχει οικοδομηθεί η δική μας η ζωή, που έχει δομηθεί, που εκτείνεται και προχωρά μπροστά.

Έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για να κάνουμε ένα βήμα πίσω, και αρχικά να τιμήσουμε και να χαρούμε την πορεία που έχουμε διανύσει, όσους μας έχουν στηρίξει σε αυτή την πορεία, και όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Είναι επίσης η στιγμή να αναγνωρίσουμε κατά πόσο έχουμε επαναπαυθεί στις δάφνες μας αρκούμενοι στην έως τώρα ικανοποίηση. Κι αυτό επειδή είναι πιο εύκολο να αφήσουμε τα πράγματα ως έχουν, αντί να προκαλέσουμε τον εαυτό μας να ταράξει τα νερά και να βιώσει μια περίοδο αναδιοργάνωσης, αναδόμησης, αμφισβήτησης, χωρίς να αρκείται στις αναμενόμενες απαντήσεις.

Καλούμαστε σήμερα να είμαστε πρόθυμοι να ανοίξουμε την καθεμιά διαφορετική πτυχή της ζωής μας και να αναρωτηθούμε «πώς μπορεί να γίνει αυτό αλλιώς;».

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ταρω η κάρτα της ημέρας: Το 4 των Ράβδων

Δεν είναι απαραίτητο να καταλήξουμε σε απαντήσεις ή λύσεις εν μία νυκτί. Είναι πιο σημαντική η διαδικασία να γίνουμε άναρχοι, να γίνουμε οι πρόθυμοι να ταράξουμε τα δεδομένα, να κλονίσουμε και να ανατρέψουμε τα πράγματα.
Πρέπει να αναγνωρίσουμε τη δυναμική που βρίσκεται πίσω από το χάος, όχι να ενδίδουμε στην ευκολία των κεκτημένων.

Δεν πρέπει όμως έτσι απλά να απομακρυνθούμε. Αντ’ αυτού, πρέπει να επενδύσουμε την αντοχή και την επιμονή που χρειάζεται για να κινηθούμε μέσα στην αταξία, προκειμένου να αναδυθεί κάτι καινούργιο. Για να αρχίσει να παίρνει μορφή μια διαφορετική δομή και οργανωμένη προσέγγιση, και να κυριαρχήσει.

Να συνεργάζεστε με τους άλλους, αλλά χωρίς να χάνετε στην πορεία τον εαυτό σας και το όραμά σας.

zwdia-fotia