ταρω σημερα 18/11 Παρασκευή

ταρω η κάρτα της ημέρας: Το 8 των Ράβδων

Αναρωτηθείτε τα εξής:

· Ποιες συναρπαστικές ιδέες που εμπνέουν, μπορώ να αρχίσω να επιδιώκω;
· Πού πραγματικά θέλω να πάω, και πώς μπορώ να αρχίσω να πορεύομαι προς αυτή την κατεύθυνση το συντομότερο δυνατόν;
· Είμαι ανοικτός σε εμπειρίες της στιγμής, αντί να αναζητώ μόνο μακροπρόθεσμες ενασχολήσεις;
· Μήπως παραείμαι βιαστικός, ακόμη και όταν μιλάω;

 

«Μην επιτρέπετε ποτέ στην ταχύτητα των λεγομένων σας, να είναι μεγαλύτερη από την ταχύτητα της σκέψης σας» Λίντα Πόιντεξτερ

Το μυαλό και η γλώσσα σας θα αυξάνουν τους ρυθμούς τους, καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται στον Τοξότη για τις επόμενες εβδομάδες.
Ίσως να μην προλαβαίνετε καν να παρακολουθείτε τις εμπνευσμένες ιδέες και τα μεγαλεπήβολα σχέδια που θα γεννούνται μέσα στο μυαλό σας. Αυτό που δεν πρέπει να συμβεί όμως, είναι να βιάζεστε να μιλάτε.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ο ενθουσιασμός και το πάθος έχουν τη δυναμική να σας ωθούν να μιλάτε με απίστευτη ταχύτητα – και αυτό είναι σπουδαίο. Αλλά αν δεν κάνετε και κάποια διαλείμματα για να πάρετε μια ανάσα – να σκέφτεστε όσα λέτε αλλά και τον τρόπο που τα λέτε – ίσως να ανακαλύψετε ότι ακούσια απομακρύνετε κάποιους ανθρώπους, αντί να τους φέρετε πιο κοντά σας.
Μπορείτε να σκεφτείτε όλα τα μελλοντικά σχέδιά σας, με ελάχιστο όριο επί του τι πραγματικά θέλετε και κατά πόσο όσα σκέφτεστε είναι εφικτά ή όχι. Και θα είστε συνεπαρμένοι να αρχίσετε να πορεύεστε προς την κατεύθυνση αυτού του μέλλοντος.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τα ταξίδια ή ακόμη και η μετοίκιση σε μακρινά μέρη, δεν αποκλείεται να επικρατήσει ως σκέψη στο μυαλό σας αυτή την περίοδο. Η εποχή ενδείκνυται για να σχεδιάσετε ένα μεγάλο ταξίδι ή την εμπλοκή σας με άλλα άτομα από άγνωστα μέρη…
Και αυτό δεν είναι απαραίτητο να αναφέρεται μόνο στη γεωγραφική θέση. Είναι επίσης πιθανό να νιώθετε την ώθηση να ενταχθείτε σε περιβάλλοντα ή/και εμπειρίες που σας είναι παντελώς άγνωστα, να συνδιαλλαγείτε με ανθρώπους που έχουν διαφορετική κουλτούρα ή τρόπο ζωής από τη δική σας.

Αυτή η ανάγκη να εκθέσετε τον εαυτό σας σε όσα σας είναι άγνωστα, θα αποτελέσει τον καταλύτη για να διευρύνετε τις γνώσεις σας, για να οραματιστείτε μια άλλη κατεύθυνση για τη ζωή σας, για να διανοίξετε νέες δυνατότητες στις πιθανότητές σας που δεν γνωρίζατε ή δεν είχατε σκεφτεί ποτέ πριν.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Δεν αποκλείεται να έχετε και ερωτικές εμπειρίες της μιας βραδιάς. Απολαύστε τη στιγμή για αυτό που είναι, αντί να σας ανησυχήσει ή να προσπαθήσετε να την σκεφτείτε ως κάτι παραπάνω.
Δεν αποκλείεται να βιώσετε και έναν κεραυνοβόλο έρωτα, είτε μια ξαφνική ή πολύ γρήγορη εξέλιξη σε μια σχέση, με κάποιο τρόπο που θα είναι καινούργιος, φρέσκος, ίσως ακόμη και άγνωστος σε εσάς.
Να είστε ανοικτοί και να απολαύσετε τη διαδρομή, αντί να αντισταθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia