ταρω σημερα 20/11 Παρασκευη

taro-ilios

η καρτα της ημερας : Η βασιλισσα των ράβδων 

Τα ερωτήματα που ανασύρει αυτή η κάρτα της τράπουλας Ταρό είναι τα εξής:

1. Τροφοδοτώ την εσωτερική μου φλόγα ή μήπως την αφήνω να υποδαυλίζετε και να εξαντλείται;

2.Πως μπορώ να γίνω το φως και η χαρά της ζωής ενός τρίτου ατόμου που έχει ανάγκη ακριβώς αυτό;

zodia-taro-45

3. Ποιον μπορώ εγώ να έχω ως φωτεινό σημείο αναφοράς μου, όταν το έχω ανάγκη μέσα στην ημέρα μου;

4. Δίνω και λαμβάνω ισάξια; ελεύθερα και αμοιβαία;

 

Η Φλόγας της Καρδιάς είναι η πηγή της κάθε μεταμόρφωσης.

Η φλόγα της καρδιάς είναι αυτό που θερμαίνει και κρατάει ζεστό το σπιτικό.

Η Φλόγας της Καρδιάς , είναι η ενέργεια η οποία θερμαίνει , κρατάει ζεστό και ζωντανό τον Οίκο του Σώματος μας, της Ψυχής και του Πνεύματος.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Περάστε λοιπόν τον χρόνο σας σήμερα φροντίζοντας την εσωτερική σας φλόγα , τροφοδοτώντας, τρέφοντας και προμηθεύοντας την καρδιά, το πνεύμα και το σώμα μας , με τα στοιχεία και αγαθά τα οποία έχουν ανάγκη ώστε να μπορούμε να είμαστε ζωντανοί -δυνατοί -ισχυροί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση στην καθημερινή μας ζωή, ώστε να καταφέρνουμε να υπερπηδάμε το όποιο πρόβλημα εμφανιστεί στο δρόμο μας καθημερινά.

Και καθώς θα κάνουμε ακριβώς αυτό, ας έχουμε και στο νου μας, ποιος συνάνθρωπος μας έχει ανάγκη από την δική του εσωτερική ανατροφοδότηση ενέργειας. Προσφέρετε λοιπόν απλόχερα μερική από την δική σας ενέργεια σε όσα άτομα δίπλα σας, βλέπετε ότι η δική τους είναι ελλειπή με αποτέλεσμα να βυθίζονται σιγά σιγά στο σκοτάδι

zwdia-fotia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Γίνετε το φως στήριξης τους, ενθάρρυνσης , χαρίστε τους ένα χαμόγελο, ένα απαλό άγγιγμα στην ωμοπλάτη και διαβεβαιώστε τους ότι όλα θα πάνε καλά με μια ειλικρινή, γεμάτη αγάπη και παρατεταμένης διάρκειας αγκαλιά.

Και στην περίπτωση τώρα που είμαστε εμείς , εκείνοι που έχουν ανάγκη από το να τους προσφερθούν όλα αυτά, τότε ας αποταθούμε σε άτομα που είναι πιο φωτεινά, πιο λαμπερά και φιλόξενα από τους υπολοίπους, ώστε να μας τα δώσουν εκείνοι ομοίως απλόχερα. Άτομα που φαντάζουν σαν την φωτιά του τζακιού κατά την διάρκεια μίας θυελλώδους και παγερής νύχτας.

zwdia-agnh

Ας κάνουμε λοιπόν νόμισμα μας την αγάπη , την ευγένεια, την συμπόνοια, την γενναιοδωρία, την υποστήριξη και την διαφάνεια. Και ας αρχίσουμε να μοιραζόμαστε όλα αυτά ελεύθερα και δίχως αντίτιμο μεταξύ μας, δίνοντας στους άλλους ότι έχουμε να προσφέρουμε γενικότερα και ταυτόχρονα επιτρέποντας στους άλλους να κάνουν το ίδιο και σε εμάς, αποδεχόμενοι τις δικές τους προσφορές αγάπης, σε περιόδους που βρισκόμαστε στην ανάγκη αυτή.

zwdia