ταρω σημερα 24/08 Τετάρτη

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

ταρω η κάρτα της ημέρας: Ο Άσος των Πεντάκτινων

Αναρωτηθείτε τα εξής:

 

· Τι είναι αυτό που πρέπει να αρχίσει, που πρέπει να γίνει, γιατί θα δώσει μια στιβαρή βάση ανάπτυξης και δόμησης;

· Έχω τη θέληση για τη δουλειά και την υπομονή που χρειάζεται, μέχρι να ολοκληρωθεί;

· Αν όχι, μπορώ να αποδεχθώ ότι ίσως δεν είναι το κατάλληλο θέμα ή η κατάλληλη στιγμή;

zodia-taro-45

· Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι υπάρχουν τα εχέγγυα για μια μακροπρόθεσμη ανταμοιβή, αντί για μια βραχυπρόθεσμη χαρά;

 

«Συχνά λένε πολλοί ότι δεν έχουν το χρόνο για να ακούσουν ή να δουν όλα αυτά που αγοράζουν ή εγγράφονται. Ο χρόνος όμως είναι δημοκρατικός και δίκαιος, και όλοι διαθέτουν ακριβώς τον ίδιο.

Εγώ επιλέγω να διαβάζω στο διάλειμμά μου, εσύ κουτσομπολεύεις με τους φίλους σου. Εγώ επιλέγω να ακούω μουσική και να μελετώ λίγο το βραδάκι, εσύ βλέπεις τηλεόραση.

zwdia-66

Αυτά αποκαλύπτουν πολλά. Κάποιος λέει ότι δεν έχει το χρόνο να μελετήσει όσα χρειάζονται για να ανορθώσει το επίπεδό του ή την ειδικότητά του; Είναι σαν τον αγρότη που τα δέντρα του είναι γεμάτα καρπούς και τα ζώα του ξεχειλίζουν το μαντρί, αλλά είναι ανίκανος να βάλει ένα πρόγραμμα οργάνωσης. Τελικά όλα σαπίζουν και πεθαίνουν…» Νταν Σ. Κένεντι

Χρειάζεστε κάτι για να στηριχτείτε, από κάπου να πιαστείτε, κάτι που θα δώσει μορφή και υπόσταση και σταθερότητα στις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

Έχει έρθει η στιγμή που πρέπει να αρχίσετε να κάνετε όσα σκεφτόσαστε, σχεδιάζετε, νιώθετε ότι καλείστε να κάνετε.

Ας είναι η σημερινή, η μέρα που θα κοιτάτε κάποτε ως την επέτειο που κάνατε το πρώτο αληθινό, ουσιαστικό, ορατό από όλους βήμα, προς τη δημιουργία του μέλλοντος που θέλετε για τον εαυτό σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Είναι καιρός να σταματήσετε να κοιτάτε πίσω και να πάψετε να αναβάλετε. Είναι η εποχή που δεν μπορείτε να συνεχίσετε να λειτουργείτε όπως συνηθίζετε, να εμμένετε στις ίδιες καταστάσεις και διαδικασίες.

Νέες δομές, νέα οργάνωση, νέο περιεχόμενο, νέα θεμέλια, νέες διαδικασίες.
Οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές, μάλιστα τώρα περισσότερο από πριν. Γιατί οι λεπτομέρειες που θα φροντίσουμε να είναι οι σωστές αυτή τη στιγμή, είναι αυτές που θα καθορίσουν τη ζωτικότητα, τη βιωσιμότητα, τη διατήρηση για όλα όσα έπονται.

zwdia shmeraΦυτέψτε με σύνεση, λιπάνετε κατάλληλα, αφοσιωθείτε σε αυτή την καλλιέργεια, τη δουλειά, τις πηγές που χρειάζονται μακροπρόθεσμα. Όλα αφορούν την υπομονή να το κάνετε σωστά, παρά την ταχύτητα απλά για να γίνει.

Και αυτή την εποχή την επόμενη χρονιά θαυμάστε όσα θα έχετε κατορθώσει, το σημείο που θα έχετε φτάσει, πόσα καταφέρατε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-zodia-astrologia-65