ταρω σημερα 3/03 Πέμπτη

tarw-krisi

Ο Άσος των Ράβδων Αντεστραμμένος

Αναρωτηθείτε τα εξής:
· Ποια φωτιά έχω παραμελήσει να αναζωπυρώσω μέσα μου εδώ και καιρό;
· Τι νιώθω ότι δεν γεμίζει πια την ψυχή μου και πρέπει να το απελευθερώσω, να το αφαιρέσω ή να το αντικαταστήσω;
· Έχω την ικανότητα να κοιτάξω από μέσα μου προς τα έξω, ποιος πραγματικά είμαι και τι πραγματικά θέλω να κάνω;

 

 

«Κάποιοι άνθρωποι ζουν σε κλουβιά, με μπάρες που έχτισε ο ίδιος τους ο φόβος και οι αμφιβολίες. Κάποιοι άνθρωποι ζουν σε κλουβιά, με μπάρες που έχτισαν άλλων ανθρώπων οι φόβοι και οι αμφιβολίες: των γονιών τους, των φίλων τους, των αδελφών τους, των οικογενειών τους. Κάποιοι άνθρωποι ζουν σε κλουβιά, με μπάρες που έχτισαν οι επιλογές που έκαναν άλλοι για αυτούς, οι συνθήκες που άλλοι τους επέβαλαν. Και κάποιοι άνθρωποι σπάνε τα κλουβιά» Κ. Τζόιμπελ

Εξεγερθείτε και απελευθερωθείτε.
Όχι τόσο από αντίδραση σε καθετί πιεστικό στο εξωτερικό περιβάλλον, όσο από αντίδραση στη δική σας εσωτερική ρουτίνα, στα εμπόδιά σας, στα όριά σας.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS

 

Δώστε πραγματικά σημασία και εντοπίστε που νιώθετε να εξαντλείστε, πού νιώθετε σαν να ρουφιέται η ενέργειά σας, ο ενθουσιασμός σας, τα κίνητρά σας, οι φιλοδοξίες σας, η δημιουργικότητά σας. Αυτά είναι τα σημεία που πρέπει να τα ταρακουνήσετε για να ξυπνήσουν ή να τα αφήσετε και να φύγετε μακριά τους.

Εκπλήξτε τον ίδιο σας τον εαυτό και τολμήστε να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα σας, εντελώς διαφορετικό από τη ρουτίνα σας.

zwdia-3-zodia
Τολμήστε την περιπέτεια, και γυρίστε σε αυτά που σας ανάβουν τη φλόγα, σας ενθουσιάζουν, που σας κάνουν να νιώθετε ότι επιστρέφει η επιθυμία, το πάθος, η λαχτάρα.

 

Θυμηθείτε τι έχετε χάσει, τι έχετε ξεχάσει, από τι έχετε απομακρυνθεί που σας έδινε πραγματική ζωντάνια μέχρι τα βάθη της ψυχής σας. Κάντε αυτό το φως οδηγό σας, τη σπίθα της έμπνευσής σας για να στρέψετε εκεί πλέον την προσοχή και την ενέργειά σας.

 

Τολμήστε να γίνετε πάλι ο εαυτός σας!

zwdia