ταρω σημερα 4/07 Δευτέρα

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

 ταρω η κάρτα της ημέρας: Ο Ήλιος

 

Αναρωτηθείτε τα εξής:
· Ποια θέματα είμαι έτοιμος να διεκπεραιώσω, που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα;
· Τι με ενεργοποιεί, με αναζωογονεί, με ενθουσιάζει, και μπορώ να ενδώσω σήμερα σε αυτό;
· Μέσα από τι ή από ποιον βλέπω τη ζωή να ακτινοβολεί και να με συναρπάζει, τόσο ώστε να με έλκει να κινηθώ προς τα εκεί;
· Ποια μορφή θέλω να έχει η επιτυχία στο τέλος αυτού του μήνα;

 

«Ο Ήλιος είναι το φως κάθε πατρίδας. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του» Δημώδες

Η ενέργεια αποκτά πλέον πληρότητα και ένταση, μετά την αλλαγή κατεύθυνσης του Άρη που γύρισε σε ορθή πορεία και φουλάρει πρόσω ολοταχώς. Τώρα νιώθουμε την ορμή της ζέσης, του σκοπού, του κινήτρου, της επιθυμίας να διαπερνά τις φλέβες μας. Και κάνει τα ακροδάχτυλά μας σε χέρια και πόδια και κάθε απόληξη του κορμιού μας να μυρμηγκιάζει, από την ανάγκη να δώσουμε κατεύθυνση σε όλη αυτή την ενέργεια, να πραγματώσουμε κάτι, να σημειώσουμε πρόοδο.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Σήμερα εστιάστε στα θέματα αυτά που πραγματικά σας ενεργοποιούν και σας αναζωογονούν. Όλα αυτά που σας κάνουν να νιώθετε ζωντανοί σε κάθε κύτταρο, που διανοίγουν το απεριόριστο των πιθανοτήτων.

Βγείτε έξω, να είστε στον Ήλιο. Καταπιαστείτε με δραστηριότητες που θα σας κάνουν να ιδρώσετε, που θα κάνουν το κορμί σας και το μυαλό και την ψυχή σας να διεγερθεί, να ενεργοποιηθεί, να παρακινηθεί.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Πηγαίνετε προς το φως. Πηγαίνετε προς εκείνους τους ανθρώπους, εκείνες τις δραστηριότητες, εκείνες τις καταστάσεις και τους χώρους και τους στόχους που ξεχειλίζουν από ζωτική δύναμη. Εμπλακείτε δυναμικά σε αυτή την κινητική ενέργεια που σας τραβά, και σας εξερεθίζει να μετάσχετε με τόση ένταση και αποκλειστικότητα, που δεν μπορείτε να θυμηθείτε ή να φανταστείτε καμία άλλη επιλογή.

Αυτός είναι ένας πολύ δυναμικός μήνας και είναι η στιγμή που πρέπει ειλικρινά να καταλήξετε πού θα διοχετεύσετε την ενέργειά σας. Ποιες θέλετε να είναι οι επιτυχίες σας. Μετά το χαλαρωτικό καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο, μπείτε με ορμή στη δραστηριότητα, ξέροντας τι θέλετε, πού θέλετε να πάτε και τι πρέπει να κάνετε, προκειμένου να γεμίσετε καύσιμα και να πατήσετε το γκάζι!

Η επιτυχία είναι δική σας και περιμένει να την αδράξετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera