Ταρω 02- 08/10 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρω 02- 08/10 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρω 02- 08/10 κριός: το αστέρι ανάποδα .

Νιώθετε πως δεν έχετε έμπνευση Κριέ; Αναζητήστε τρόπους να αναζωπυρώσετε τη δημιουργική σας σπίθα αυτή την εβδομάδα, δοκιμάζοντας νέα πράγματα που σας βγάζουν από τη ζώνη άνεσής σας.

Αφεθείτε σε κάθε νέα εμπειρία αυτή την εβδομάδα γιατί ακόμη και η αλλαγή της συνηθισμένης σας ρουτίνας, μπορεί να επηρεάσει βαθιά το καινοτόμο πνεύμα σας!

zodia-taro-45

ταύρος: 9 των ξιφών, ανάποδα

Αλλάξτε νοοτροπία, Ταύρε.

Αν παραμείνετε συγκεντρωμένοι στο πώς θα μπορούσαν όλα να αποτύχουν, τότε χάνετε όλες τις στιγμές όπου οι καταστάσεις λειτουργούν πραγματικά υπέρ σας.

Δείξτε μεγαλύτερη αισιοδοξία για τις δυνατότητές σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταρω 02- 08/10 δίδυμοι: ο βασιλιάς των ράβδων

Κάντε μια τολμηρή κίνηση, Δίδυμοι. Αν όλα ήταν κάπως ταραχώδη τον τελευταίο καιρό, τότε ήρθε η ώρα να ελέγξετε την τρέχουσα κατάστασή σας. Φτάνει πια! Πρέπει να κάνετε κάτι… και αυτή η ώρα είναι τώρα. Μην φοβάστε την αποτυχία, καθώς εκεί θα αποκτήσετε τις πιο σημαντικές εμπειρίες σας.

καρκίνος: 4 των ξιφών, ανάποδα

Εξοικονομήστε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε Καρκίνε. Δεν μπορείτε να συμβαδίσετε με το πολύωρο και κουραστικό πρόγραμμα που τηρούσατε μέχρι τώρα. Ήσασταν τόσο απασχολημένοι που σας ήταν αδύνατο να έχετε σαφήνεια! Για να αποκτήσετε μια νέα προοπτική, ΠΡΕΠΕΙ να επιβραδύνετε και να ξεκουραστείτε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 03-05/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zodia-zvdia-75

λέων: 2 των πεντάκτινων

Ζυγίστε τις επιλογές σας, Λέοντα. Να προσέχετε την ενέργειά σας αυτή την εβδομάδα, καθώς πολλοί άνθρωποι απαιτούν την προσοχή σας και χρειάζονται τον χρόνο σας. Μπορείτε να κάνετε μόνο όσα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε. Γι’ αυτό αποδεχτείτε μόνο όσα νιώθετε, πως είναι απολύτως απαραίτητα.

παρθένος: η αυτοκράτειρα

Ακολουθήστε μια συμπονετική προσέγγιση, Παρθένε. Ρίξτε μια ματιά στους αγαπημένους σας αυτή την εβδομάδα, ειδικά σε εκείνους που ήταν λίγο απόμακροι τον τελευταίο καιρό. Δεν έχουν τίποτα προσωπικό μαζί σας, απλώς έχουν πολλά στο μυαλό τους. Γι’ αυτό αν τους συμπεριφερθείτε με παραπάνω καλοσύνη, θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω 02- 08/10  ζυγός: η βασίλισσα των ράβδων

Πιστέψτε στις ικανότητές σας, Ζυγέ! Έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε έναν πιο ηγετικό ρόλο αυτή τη στιγμή, πράγμα που σημαίνει… περισσότερες ευθύνες και μεγαλύτερη προβολή! Μην σας φοβίσει κάτι τέτοιο και δεν το αναλάβετε.. επειδή θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να αναπτυχθείτε.

σκορπιός: ο άσσος των κυπέλλων

Εμπνευστείτε, Σκορπιέ! Μια εμπνευσμένη και ανοιχτόμυαλη νοοτροπία θα σας εξυπηρετήσει καλά, καθώς αντιμετωπίζετε θέματα στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Είτε ξεκινάτε τη μέρα σας γράφοντας δωρεάν σε ένα περιοδικό.. είτε δημιουργείτε χώρο στην καθημερινή σας ρουτίνα για να αναπτύξετε δημιουργικές λύσεις… φροντίστε να καλλιεργήσετε τη δημιουργικότητά σας.

astrologia-provlepseis-44

τοξότης: 4 των πεντάκτινων

Αξίζει τον κόπο, Τοξότη; Μια ευκαιρία εμφανίζεται αυτή την εβδομάδα που απαιτεί να την εκμεταλλευτείτε τόσο για την κατάσταση που επικρατεί…όσο και για τον εαυτό σας. Δεν υπάρχει ανταμοιβή χωρίς κάποιο ρίσκο, αλλά φροντίστε να εξετάσετε προσεκτικά τις επιλογές, για να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας.

αιγόκερως: 10 των πεντάκτινων, ανάποδα

Απολαύστε τη στιγμή, Αιγόκερε. Δεν χρειάζεται κάτι να είναι μακροπρόθεσμο για να είναι ευχάριστο. Ζήστε λοιπόν στο τώρα και δεχτείτε αυτήν την κατάσταση χωρίς αμφισβήτηση. Επειδή είναι φευγαλέα, δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει αντίκτυπο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 03-05/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zodia-taro-45

Ταρω 02- 08/10 υδροχόος: ο άσσος των ράβδων

Ετοιμαστείτε για εξερεύνηση, Υδροχόε! Μια δόνηση από κάτι καινούργιο είναι στον ορίζοντα για να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας. Κι αυτό είναι για εσάς η ένδειξη για να παρασυρθείτε στην ορμή του ενθουσιασμού! Προχωρήστε σ’ αυτή την προσπάθεια με αποφασιστικότητα και αφήστε αυτή τη στιγμή να σας «καταβροχθίσει». Ξεπεράστε τους φόβους της αποτυχίας κι εκπληρώστε τις δυνατότητές σας.

ιχθύες: ο κόσμος ανάποδα

Δεν είναι χαμένη υπόθεση, Ιχθύες. Ακριβώς επειδή δεν έχετε λάβει ακόμη ειδοποίηση για μια ευκαιρία, δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβεί. Απροσδόκητες καθυστερήσεις εμφανίζονται συνεχώς κι αυτό φαίνεται πως δεν αντικατοπτρίζει τις ικανότητές σας. Δώστε τους λίγο περισσότερο χρόνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot