Ταρω 04-10/09 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρω 04-10/09 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρω 04-10/09 κριός: 8 των ξιφών, ανάποδα

Χαλαρώστε, Κριέ. Γιατί είστε τόσο σκληρός με τον εαυτό σας; Είναι περιττό να επικρίνετε τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας τόσο σκληρά.

Είναι όλα στο μυαλό σας, οπότε απλά αφήστε τις τάσεις τελειομανίας σας και φροντίστε να διασκεδάσετε μ’ αυτό που κάνετε.

zodia-taro-45

ταύρος: ο ερημίτης

Ξέρετε τι να κάνετε, Ταύρε. Έχετε πολλές επιλογές αυτή τη στιγμή. Κάποιες φορές, είναι χρήσιμο να ζητήσετε τη συμβουλή άλλων… όμως αυτή δεν είναι μία από εκείνες τις φορές.

Αντισταθείτε στον πειρασμό να συζητήσετε με άλλους το κάθε σας πρόβλημα. Καλύτερα στραφείτε μέσα σας κάνοντας μια ενδοσκόπηση και συμβουλευτείτε τη δική σας εσωτερική καθοδήγηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρω 04-10/09 δίδυμοι: η εγκράτεια, ανάποδα

Χαλαρώστε, Δίδυμοι. Οι τρέχουσες περιστάσεις σας ήταν μάλλον αγχωτικές, αφήνοντάς σας κάτω από τεράστια πίεση τον τελευταίο καιρό. Αυτή η ένταση, απλά δεν είναι βιώσιμη για την ευημερία σας. Χρειάζεστε ένα διάλειμμα που σας αξίζει! Χαλαρώστε στον ιδιωτικό σας χώρο, έχοντας σαν προτεραιότητα την ξεκούραση σας.

καρκίνος: η αυτοκράτειρα, ανάποδα

Αφεθείτε στην φροντίδα του εαυτού σας, Καρκίνε. Αυτόν τον μήνα, φροντίζατε τα άτομα που αγαπάτε περισσότερο από ποτέ! Τώρα όμως ήρθε η ώρα να εστιάσετε στον εαυτό σας. Αυτή η εβδομάδα παρέχει μια υπέροχη ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και να τιμήσετε τις δικές σας ανάγκες. Το αξίζετε!

xartomanteia

λέων: 10 των πεντάκτινων

Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα, Λέοντα. Η επιθυμία για σταθερότητα είναι απαραίτητη, οπότε αντί να εστιάσετε σε μια γρήγορη λύση αυτή την εβδομάδα, εστιάστε στη μεγαλύτερη εικόνα. Με οτιδήποτε δεσμευτείτε τώρα θα σας φέρει πιο κοντά στην πραγματοποίηση των μεγαλύτερων ονείρων σας. Να είστε πρακτικοί και να εξετάσετε προσεκτικά τις επιλογές σας!

παρθένος: 8 των κυπέλλων, ανάποδα

Ακούστε τα συναισθήματά σας, Παρθένε. Είναι ζωτικής σημασίας να γίνει διάκριση μεταξύ της διαίσθησης και του φόβου σας για το άγνωστο αυτή την εβδομάδα. Κι αυτό επειδή εμφανίζονται ευκαιρίες, για να προχωρήσετε τις στενές προσωπικές σας σχέσεις στο επόμενο επίπεδο. Μην αφήνετε τις επιφυλάξεις σας να σας εμποδίσουν να βιώσετε κάτι που έχει θαυμάσιες δυνατότητες – ειδικά όταν αφορά τα ερωτικά σας.

zwdia-tarw-1

Ταρω 04-10/09 ζυγός: η βασίλισσα των ξιφών, ανάποδα

Όλοι θέλουν την προσοχή και την βοήθειά σας αυτή την εβδομάδα Ζυγέ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως το χρωστάτε σε κανέναν. Δεν χρειάζεται να λέτε ΝΑΙ σε όλους και σίγουρα δεν χρειάζεται να δώσετε εξηγήσεις για το λόγο που δεν μπορείτε να κάνετε κάτι. Εξοικονομήστε μέρος από την ενεργειακή σας ικανότητα για τον εαυτό σας.

σκορπιός: 10 των κυπέλλων, ανάποδα

Δημιουργήστε μια αίσθηση ισορροπίας, Σκορπιέ. Τι φαίνεται εκτός ευθυγράμμισης αυτή τη στιγμή; Χρησιμοποιήστε αυτήν την εβδομάδα για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που υποστηρίζουν τη δική σας ευημερία. Η ζωή δεν μπορεί να είναι μόνο δουλειά, γι’ αυτό σταματήστε τις δικαιολογίες… και τιμήστε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και τον εαυτό σας.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-0988

τοξότης: 3 των ξιφών, ανάποδα

Μείνετε μακριά από το παρελθόν, Τοξότη. Μην εκπλαγείτε αν κάποιος από το παρελθόν σας επιστρέψει για να σας στοιχειώσει, προσπαθώντας να γίνει μέρος του παρόντος σας. Ακόμα κι αν ξεσηκώνει μέσα σας παλιά συναισθήματα, είναι καλύτερα να τον αφήσετε πίσω σας… και να προχωρήσετε.

αιγόκερως: 7 των ράβδων, ανάποδα

Κάντε ένα διάλειμμα Αιγόκερε. Η ζωή προχωρά αρκετά γρήγορα αυτή τη στιγμή καθώς συσσωρεύονται περισσότερες ευθύνες στο πιάτο σας. Πριν σας πνίξουν οι υποχρεώσεις, αφιερώστε χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας για να συγκεντρωθείτε. Έτσι θα μπορέσετε να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα και να απαλύνετε οποιαδήποτε αμφιβολία για τον εαυτό σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

Ταρω 04-10/09 υδροχόος: ο κρεμασμένος

Υπομονή, Υδροχόε. Ακόμα κι αν νιώθετε «φαγούρα» για μια αλλαγή και δυσκολεύεστε να καταλάβετε την επόμενη κίνησή σας, πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα, γιατί απλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Χαλαρώστε! Το να μην κάνετε τίποτα μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά αφήστε τα πάντα να ενωθούν από μόνα τους χωρίς τη δική σας συμβολή.

ιχθύες: ο ιππότης των ξιφών, ανάποδα

Μια νέα ευκαιρία σας παρουσιάζεται Ιχθύ… και παρά τους φόβους ή τις αμφιβολίες σας, θα ήταν φρόνιμο να την εκμεταλλευτείτε. Ακόμα κι αν αισθάνεστε λίγο έξω από το στοιχείο σας – ή νιώθετε αβέβαιοι – να ξέρετε πως μπορείτε να τα καταφέρετε, γιατί έχετε πολύ περισσότερες γνώσεις από όσες φαντάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45