Ταρω 07-13/11 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρω 07-13/11 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη.

Ταρω 07-13/11 κριός: ο πύργος ανάποδα .

Μην αντιστέκεστε στην αλλαγή, Κριέ. Η ευκαιρία να μεταμορφώσετε ένα μέρος της ζωής σας είναι εδώ για εσάς, αλλά πρέπει να συναντήσετε το Σύμπαν στα μισά του δρόμου!

Για να ξεκινήσετε αυτή την προσπάθεια, πρέπει να εγκαταλείψετε συγκεκριμένες καταστάσεις. Θα ήταν κρίμα να χάσετε κάτι τέτοιο, οπότε μην το αφήσετε να σας προσπεράσει.

zodia-taro-45

ταύρος: οι εραστές, ανάποδα

Μην καταναλώνετε άσκοπα την ενέργειά σας, Ταύρε. Αν κάτι δεν λειτουργεί, γιατί συνεχίζετε να προσπαθείτε τόσο σκληρά;

Θα είναι καλύτερα να επενδύσετε το χρόνο σας σε κάτι που δεν αντιμετωπίζει τόσα πολλά εμπόδια. Αν κάτι δεν ευθυγραμμίζεται, κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και απλά αφήστε το να φύγει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω 07-13/11 δίδυμοι: η βασίλισσα των κυπέλλων, ανάποδα

Είναι υπέροχο να είστε γενναιόδωροι με τον χρόνο και την ενέργειά σας Δίδυμε. Όμως είναι τελείως περιττό να δίνετε τόσα πολλά από τον εαυτό σας σε μια σχέση που σας εξαντλεί συναισθηματικά. Θα πρέπει να υπάρχει μια δίκαιη ανταλλαγή εδώ, επομένως βεβαιωθείτε ότι καλύπτονται και οι δικές σας ανάγκες.

καρκίνος: ο κρεμασμένος, ανάποδα

Μην τα παρατάτε ακόμα, Καρκίνε! Επειδή δεν έχετε δει ακόμα τα αποτελέσματα που ελπίζατε, δεν σημαίνει ότι οι προσπάθειές σας είναι μάταιες. Στην πραγματικότητα είναι ακριβώς το αντίθετο. Και θα δείτε ενθαρρυντικά σημάδια της προόδου σας, αυτή την εβδομάδα. Μείνετε αφοσιωμένοι στην προσπάθειά σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 07-09/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

tarw-taro-xartomanteia

λέων: 4 των ξιφών, ανάποδα

Φορτίστε την ενέργειά σας, Λέοντα. Πρέπει να είστε εξαντλημένος με όλα όσα έχετε αναλάβει τον τελευταίο καιρό! Αν δεν αφιερώσετε χρόνο για να χαλαρώσετε, θα αρχίσετε να κάνετε περιττά λάθη ή ακόμα χειρότερα, να εξαντληθείτε. Κάντε περισσότερα διαλείμματα και δώστε προτεραιότητα στην ξεκούραση σας αυτή τη στιγμή.

παρθένος: η βασίλισσα των πεντάκτινων, ανάποδα

Φροντίστε τον εαυτό σας, Παρθένε. Τον τελευταίο καιρό ήσασταν τόσο συγκεντρωμένος στις ανάγκες των άλλων που φαίνεται να έχετε ξεχάσει να φροντίσετε τον εαυτό σας! Δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα. Μην διστάζετε να αποσυνδέσετε το τηλέφωνό σας και να χαλαρώσετε στο σπίτι σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω 07-13/11 ζυγός: Η αυτοκράτειρα

Φροντίστε οι προσεγγίσεις σας να είναι ευαίσθητες, Ζυγέ. Κινηθείτε με συμπόνια αυτή την εβδομάδα, καθώς τα αγαπημένα σας πρόσωπα αντιμετωπίζουν πιο δύσκολες στιγμές από ό,τι συνήθως και προσβλέπουν σε εσάς για υποστήριξη. Μπορεί να μην χρειάζονται συμβουλές, αλλά κάποιον να τους ακούσει. Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε, απλώς ρωτήστε τους.

σκορπιός: 3 των ράβδων, ανάποδα

Στρέψτε το βλέμμα σας στο μέλλον Σκορπιέ. Τα μεγάλα σχέδια γίνονται τώρα, αλλά μην ξεχνάτε τις λεπτομέρειες που συνοδεύουν την προνοητικότητα. Αν προετοιμαστείτε για τα εμπόδια που θα βρεθούν μπροστά σας, μπορείτε να γλιτώσετε από έναν τεράστιο πονοκέφαλο, μόλις φτάσετε εκεί.

zodia-0988

τοξότης: 8 των κυπέλλων, ανάποδα

Είναι όντως μια χαμένη υπόθεση Τοξότη; Το μυαλό σας σκέφτεται συνεχώς, αν θα φύγετε ή όχι από μια τρέχουσα κατάσταση, με την ελπίδα για κάτι πολύ καλύτερο. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στις περιστάσεις που βιώνετε, καθώς αναρωτιέστε αν αξίζει πραγματικά να αφιερώσετε περισσότερη ενέργεια σ’ αυτές. Αν αξίζουν άλλη μια ευκαιρία, προσπαθήστε το – αλλά μην φοβάστε να μειώσετε τις απώλειές σας.

αιγόκερως: 10 των ξιφών

Τα χειρότερα τελείωσαν, Αιγόκερε. Μετά από μια σειρά καταστροφικών γεγονότων κι έντονης απογοήτευσης, αρχίζετε να βλέπετε το φως στο τέλος του τούνελ. Φροντίστε τις συναισθηματικές σας πληγές, αποδεχτείτε τις απώλειές σας και συνεχίστε να προχωράτε προς τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 07-09/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zodia provlepseis

Ταρω 07-13/11 υδροχόος: ο μάγος

Μπορείτε να κάνετε τα πάντα να συμβούν, όταν το βάλετε στο μυαλό σας Υδροχόε! Όμως τελευταία, η προσοχή σας είναι παντού εκτός από εκεί που πρέπει! Ήρθε η ώρα να επιστρέψετε στη δουλειά, να ακονίσετε την εστίασή σας και να περιορίσετε τους περισπασμούς σας αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να επιστρέψετε στο σωστό δρόμο.

ιχθύες: ο αυτοκράτορας ανάποδα

Ένα άκαμπτο πλαίσιο που δεσμεύεται από την αυστηρή ρουτίνα σας, καταπνίγει το πνεύμα σας και περιορίζει τη δημιουργικότητά σας αυτή την εβδομάδα Ιχθύ. Αν θέλετε να επανασυνδεθείτε με την αρχική σας εστίαση, πρέπει να χαλαρώσετε λιγάκι και να παραβιάσετε τους δικούς σας κανόνες. Έτσι θα βρείτε φρέσκια έμπνευση, εντελώς απροσδόκητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia