Ταρω 09-15/10 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρω 09-15/10 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρω 09-15/10  κριός: 5 των ξιφών, ανάποδα .

Συγχωρήστε και ξεχάστε Κριέ. Βρεθήκατε ξανά στη μέση μιας παλιάς σύγκρουσης, αλλά ειλικρινά, αξίζει πραγματικά να ταλαιπωρήστε με τα ίδια και τα ίδια;

Η ενέργειά σας θα μπορούσε να δαπανηθεί πολύ καλύτερα σε μια πιο εποικοδομητική προσπάθεια, γι’ αυτό αφήστε το παρελθόν εκεί που ανήκει.

zodia-taro-45

ταύρος: ο ήλιος

Δείξτε την ευγνωμοσύνη σας, Ταύρε. Έχετε παρατηρήσει πόσο μακριά έχετε φτάσει και τους στόχους που έχετε κατακτήσει;

Αφιερώστε χρόνο αυτή την εβδομάδα απολαμβάνοντας την επιτυχία σας και εκτιμώντας αυτούς που σας στήριξαν και σας βοήθησαν να φτάσετε εδώ.

Μοιραστείτε μαζί τους τα επιτεύγματά σας, για να διατηρήσετε τις καλές δονήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω 09-15/10  δίδυμοι: 9 των ξιφών

Τι έχετε στο μυαλό σας Δίδυμε; Είναι δύσκολο να κοιμηθείτε καλά, όταν νιώθετε το βάρος του κόσμου στους ώμους σας. Ξεκινήστε να χαλαρώνετε λίγο νωρίτερα τα βράδια και απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας. Αυτές οι κινήσεις, θα κάνουν θαύματα στην ευημερία σας!

καρκίνος: ο άσος των πεντάκτινων

Νιώθετε πλήξη, Καρκίνε; Αν η δουλειά ήταν λίγο άτονη τον τελευταίο καιρό, τώρα είναι η ώρα να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να απλώσετε τα φτερά σας και να νιώσετε ξανά έμπνευση. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να δείτε ποιες επιλογές υπάρχουν, για να νιώσετε αναζωογονημένοι.

xartomanteia

λέων: 7 των ξιφών

Να κινείστε με στρατηγική Λέοντα. Για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε, θα πρέπει να παίξετε το παιχνίδι προσεκτικά. Να είστε μεθοδικοί.. και οργανωμένοι! Και προς θεού μην αποκαλύπτετε τα χαρτιά σας σε κανέναν. Αφήστε τους άλλους να μαντεύουν τις κινήσεις σας τώρα.

παρθένος: το αστέρι ανάποδα

Χαλαρώστε, Παρθένε! Το πρόγραμμά σας δεν μπορεί να είναι συνεχώς γεμάτο.. και αυτή η εβδομάδα απαιτεί περισσότερο χώρο για χαλάρωση. Η ξεκούραση είναι απαραίτητο συστατικό της παραγωγικότητας! Αφιερώστε χρόνο για να εστιάσετε στις δικές σας ανάγκες, προκειμένου να ξαναγεμίσετε τις μπαταρίες σας και να βρείτε την ηρεμία σας.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω 09-15/10  ζυγός: ο ιππότης των κυπέλλων

Τι σας λέει η διαίσθησή σας, Ζυγέ; Αυτή η εβδομάδα σας δίνει τη δυνατότητα να ενεργήσετε τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αντί να μηρυκάζετε τα συναισθήματά σας και να μαντεύετε τις προαισθήσεις σας. Αφήστε την εσωτερική σας σοφία να σας καθοδηγήσει να αναλάβετε δράση και να κάνετε μια θεμελιώδη κίνηση.

σκορπιός: 7 των κυπέλλων

Αναλάβετε δράση, Σκορπιέ! Θέλετε απλά να ονειρεύεστε ότι εκπληρώνετε τις φαντασιώσεις σας ή θέλετε να κάνετε κάτι για τις επιθυμίες σας;! Μπορείτε να ονειρεύεστε για μεγάλο διάστημα, πριν αρχίσει να γίνεται κι αυτό…απλώς μια άλλη μορφή αναβλητικότητας. Κάντε μια μεγάλη κίνηση προς τους στόχους σας, αυτή την εβδομάδα.

dream

τοξότης: 6 των ράβδων

Η επιτυχία είναι δική σας, Τοξότη. Όλα ευθυγραμμίζονται προς όφελός σας αυτή την εβδομάδα.. όμως ιδιαίτερες στιγμές όπως αυτές, είναι εκείνες που δημιουργείτε εσείς. Αυτή είναι μια ένδειξη για να ρισκάρετε, να βγείτε έξω και να δραστηριοποιηθείτε! Παραμερίστε τους φόβους σας και παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.

αιγόκερως: ο ακόλουθος των ράβδων, ανάποδα

Μην προτρέχετε Αιγόκερε. Είναι υπέροχο να παγιδεύεστε στην ορμή μιας νέας ιδέας, αλλά το να την αναγκάσετε σε κάτι που δεν είναι έτοιμο να γίνει, θα αφαιρέσει τη μαγεία. Εστιάστε κι επικεντρωθείτε περισσότερο, καθώς της επιτρέπετε να ξεδιπλωθεί και να ανθίσει.

taro-zodia-76

Ταρω 09-15/10  υδροχόος: ο ακόλουθος των κυπέλλων, ανάποδα

Νιώθετε ότι δεν έχετε έμπνευση Υδροχόε.. ή σας φαίνονται όλα κοσμικά και βαρετά τελευταία; Ό,τι κι αν είναι, ήρθε η ώρα να ανάψετε τη σπίθα και να κάνετε τη ζωή ξανά διασκεδαστική. Κάντε κάτι διασκεδαστικό απλά επειδή το θέλετε.. κι όχι γιατί πρέπει. Δεν είναι επιπόλαιη πράξη η διασκέδαση!

ιχθύες: η βασίλισσα των ράβδων

Ζητήστε αυτό που θέλετε, Ιχθύ. Αυτή η εβδομάδα θέλει να έχετε μεγάλη δόση αυτοπεποίθησης σε κάθε κατάσταση που αντιμετωπίζετε. Επομένως, είτε πρόκειται για την αύξηση που θέλετε στη δουλειά είτε για άλλο επίπεδο δέσμευσης από τον/την σύντροφό σας, μην φοβάστε να ενημερώσετε τους άλλους για τις επιθυμίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66