Ταρω 14-20/11 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρω 14-20/11 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρω 14-20/11 κριός: η βασίλισσα των κυπέλλων .

Αυτή είναι μια πολύ διαισθητική και βαθιά συναισθηματική στιγμή, επομένως είναι σημαντικό να προσέχετε πώς νιώθετε σε ορισμένες καταστάσεις, καθώς παίρνετε τις αποφάσεις σας αυτή την εβδομάδα.

Το να είστε συμπονετικοί και να κατανοείτε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια, θα μειώσει τις ευκαιρίες για σύγκρουση και θα σας εξυπηρετήσει, στις συναναστροφές σας με τους άλλους.

zodia-taro-45

ταύρος: 4 των ράβδων

Ήρθε η ώρα να γιορτάσετε! Αφιερώστε χρόνο για να νιώσετε περήφανοι για ένα σπουδαίο σας επίτευγμα.

Το να τιμάτε την πρόοδό σας τώρα, θα σας δώσει την σπίθα της έμπνευσης για να διατηρήσετε την ορμή και το πάθος σας.

Φροντίστε να συμπεριλάβετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο πάρτι, ώστε να μπορέσουν κι εκείνοι να σας εμψυχώσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταρω 14-20/11 δίδυμοι: ο ιππότης των κυπέλλων, ανάποδα

Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να σας επηρεάζουν. Το άγχος σας είναι μεγάλο αυτήν την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να είστε πιο ευαίσθητοι από το συνηθισμένο. Θα είστε επίσης επιρρεπείς σε τάσεις ζήλιας, όταν αρχίζετε να παίζετε το παιχνίδι της σύγκρισης. Προσπαθήστε να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις με βάση τη διάθεσή σας.

καρκίνος: η βασίλισσα των ξιφών, ανάποδα

Πείτε αυτό που θέλετε να πείτε. Οι περιστάσεις απαιτούν να ανοιχτείτε και να εκφραστείτε περισσότερο σε προσωπικά θέματα. Αυτή είναι η ευκαιρία σας για να ξεκαθαρίσετε πώς νιώθετε. Γι’ αυτό να είστε ευθείς και να αντισταθείτε στον πειρασμό να κρυφθείτε πίσω από τον παθητικό-επιθετικό σαρκασμό ή τις ασαφείς τακτικές χειραγώγησης.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL Ένα εισιτήριο αγάπης χωρίς επιστροφή!

chartomantia-098

λέων: το αστέρι, ανάποδα

Μη χάνετε την ελπίδα σας. Δεν παίρνουμε πάντα ακριβώς αυτό που θέλουμε.. όταν το θέλουμε. Κι αυτή η εβδομάδα φέρνει ένα κύμα απογοήτευσης καθώς μια ευκαιρία γλιστράει από τα χέρια σας. Είναι απογοητευτικό, αλλά δεν είναι το τέλος του κόσμου… γιατί αυτή η ιστορία δεν έχει τελειώσει! Συνήθως, κάτι δεν λειτουργεί επειδή υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο που περιμένει στη γωνία! Δώστε του χρόνο.

παρθένος: ο άσος των ξιφών, ανάποδα

Κρατήστε ό,τι μάθετε για τον εαυτό σας. Καλά νέα πρόκειται να σας κοινοποιηθούν, αλλά ο χρόνος δεν είναι σωστός, καθώς πρέπει να επιβεβαιωθούν μερικές ακόμη λεπτομέρειες. Όταν όλα τακτοποιηθούν θα κάνετε αυτήν την ειδική ανακοίνωση και θα απολαύσετε την προσωπική σας νίκη.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω 14-20/11 ζυγός: 9 των ξιφών, ανάποδα

Αντιμετωπίζετε μια δύσκολη στιγμή, αλλά να ξέρετε πως θα σημειώσετε πρόοδο αυτή την εβδομάδα, καθώς οι ανησυχίες σας αρχίζουν να υποχωρούν και το φως στο τέλος του τούνελ αρχίζει να αναδύεται. Αυτή είναι η μόνη διέξοδος! Θα βοηθούσε όμως, αν σταματούσατε να είστε προσηλωμένοι στο χειρότερο σενάριο.. και εστιάζατε περισσότερο στη θεραπεία.

σκορπιός: η σελήνη, ανάποδα

Υπάρχει κάποια σύγχυση που στροβιλίζεται γύρω από τις επερχόμενες ευκαιρίες, αφήνοντάς σας αβέβαιους, για το ποια κίνηση να κάνετε στη συνέχεια. Αντί να αφήνετε αυτή την κατάσταση να σας προκαλεί άγχος, λάβετε περισσότερες πληροφορίες και δείτε πώς θα εξελιχθεί. Η διαίσθησή σας θα συμπληρώσει τα υπόλοιπα κενά για εσάς.

taro-6-9

τοξότης: η αυτοκράτειρα, ανάποδα

Δώστε προτεραιότητα στην φροντίδα του εαυτού σας. Έχετε επικεντρωθεί τόσο πολύ στη φροντίδα των άλλων γύρω σας, που έχετε ξεχάσει εντελώς τις δικές σας ανάγκες! Όμως θα εξαντληθείτε αν δεν φορτίσετε τις μπαταρίες σας, αυτή την εβδομάδα. Επιβραδύνετε και δείξτε στον εαυτό σας τη συμπόνια, που εκδηλώνετε τακτικά στους άλλους.

αιγόκερως: η εγκράτεια

Επαναξιολογήστε τις προτεραιότητές σας και επικεντρωθείτε στην αναζήτηση της ισορροπίας στη ζωή σας, αυτή την εβδομάδα. Μόνο δουλειά και καθόλου διασκέδαση, τελικά θα σας εξαντλήσει και θα σκοτώσει το πνεύμα σας. Αν λοιπόν σας έχει καταναλώσει η δουλειά τελευταία, αυτή είναι η ευκαιρία σας να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Η ζωή είναι για να την ζείτε!

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL Ένα εισιτήριο αγάπης χωρίς επιστροφή!

taro-zodia-76

Ταρω 14-20/11 υδροχόος: η βασίλισσα των ράβδων, ανάποδα

Χρειάζεστε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας; Δεν είναι κακό να αισθάνεστε πιο εσωστρεφείς από το συνηθισμένο αυτή την εβδομάδα, γι’ αυτό τιμήστε τις ανάγκες σας, απορρίπτοντας τις προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις από τους καλοπροαίρετους φίλους σας. Θα περάσετε καλύτερα στην ησυχία του σπιτιού σας διαλογιζόμενοι, προκειμένου να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας.

ιχθύες: ο ακόλουθος των ράβδων, ανάποδα

Νιώθετε πως έχετε έλλειψη εστίασης; Αυτό όμως δεν θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση των εργασιών σας γιατί θα ξεκινάτε μια εργασία και θα την εγκαταλείπετε για κάτι άλλο. Όλα σας φαίνονται βαρετά και τίποτα δεν τραβάει την προσοχή σας! Βρείτε το κίνητρό σας δεσμευόμενοι σε προσπάθειες για τις οποίες πραγματικά νιώθετε πάθος, αντί να χάνετε χρόνο στα τετριμμένα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia