Ταρω 18-24/12 Εβδομαδιαία πρόβλεψη

tarot-m

Ταρω 18-24/12 Εβδομαδιαία πρόβλεψη ..

Ταρω 18-24/12 κριός: 3 των ξιφών, ανάποδα .

Δείξτε συμπόνια στον εαυτό σας, Κριέ. Κάτι «θαμμένο» μέσα σας εδώ και πολύ καιρό φαίνεται πως επιστρέφει για να σας στοιχειώσει, μέσω απροσδόκητων κι επώδυνων αναμνήσεων. Εξετάστε αυτή τη στιγμή τα συναισθήματά σας με καλοσύνη και συγχώρεση, για να τα αφήσετε να φύγουν.

ταύρος: ο τροχός της τύχης

zodia-taro-45

Πάρτε την πρωτοβουλία, Ταύρε. Αν θέλετε να πάτε τη δουλειά σας στο επόμενο επίπεδο, πρέπει να είστε τολμηροί αυτή την εβδομάδα και να αδράξετε τις μεγάλες ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται τώρα.

Η ανάπτυξη και η επέκταση μπορεί να είναι προκλητικές στην αρχή, ακόμη κι αν είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ταρω 18-24/12 δίδυμοι: ο ερημίτης, ανάποδα

Δείτε τα πράγματα με αντικειμενική ματιά, Δίδυμοι. Είναι πολύ εύκολο να κολλήσει το μυαλό σας σε κάποιες καταστάσεις, να μηρυκάζετε τα προβλήματά σας ή να εξετάζετε πιθανά σενάρια. Αντισταθείτε στον πειρασμό να το συνεχίσετε αυτή την εβδομάδα. Καλύτερα ζητήστε την άποψη ενός έμπιστου φίλου. Μια διαφορετική άποψη, θα φέρει την ηρεμία και τη διαύγεια που χρειάζεστε.

καρκίνος: το αστέρι

Η ανακούφιση είναι καθ’ οδόν, Καρκίνε. Το πρόγραμμά σας αρχίζει να κυλάει ομαλά και το διάλειμμα αποκατάστασης – που τόσο χρειαζόσασταν – είναι εδώ! Αγκαλιάστε αυτή τη στιγμή, εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, ενώ απολαμβάνετε ηρεμία και γαλήνη. Επιπλέον, σταματήστε να ελέγχετε με εμμονή τα email σας.

tilefonikes-provlepsis

λέων: ο πύργος

Θα πρέπει να δείξετε υποταγή στο αναπόφευκτο, Λέοντα. Οι άνεμοι της αλλαγής σας ωθούν να μεταμορφώσετε μια πτυχή της ζωής σας, όπου η δυναμική της δεν λειτουργεί πια. Είναι απολύτως φυσικό να εγκαταλείπετε κάτι και δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε σ’ αυτό που ξέρετε πως πρέπει να κάνετε. Αν υποχωρήσετε σ’ αυτή τη μετάβαση, τα οφέλη θα είναι μακροχρόνια.

παρθένος: ο άσος των πεντάκτινων, ανάποδα

Δε είναι η ώρα για βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις Παρθένε. Αν κάτι δεν σας φαίνεται σωστό, εστιάστε περισσότερο και μην πιέζετε για να επιταχύνετε τη διαδικασία. Περιμένετε να αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες.

Ειδικα θεματα για καθε ζώδιο ΕΡΩΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΓΑΜΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zodia-0988

Ταρω 18-24/12 ζυγός: ο βασιλιάς των ξιφών

Συγκρατήστε την ψυχραιμία σας, Ζυγέ. Για να διαχειριστείτε το δράμα της κατάστασης που βιώνετε, πρέπει να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά. Αφήστε τη δικαιοσύνη να είναι ο οδηγός σας καθώς μένετε σταθεροί και επιμένετε στα γεγονότα – ακόμα και όταν οι άλλοι εμπλεκόμενοι, κάνουν το αντίθετο.

σκορπιός: 7 των πεντάκτινων, ανάποδα

Κάντε υπομονή Σκορπιέ. Είναι κατανοητό να απογοητεύεστε όταν όλα χρειάζονται περισσότερο χρόνο από όσο θα θέλατε για να πραγματοποιηθούν. Να θυμάστε όμως πως τα καλά πράγματα χρειάζονται χρόνο. Μην τα παρατάτε – και πάνω απ’ όλα, μην πιστέψετε πως ο χρόνος και οι προσπάθειές σας πήγαν χαμένες. Περιμένετε λίγο ακόμα.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

τοξότης: ο ήλιος

Απολαύστε τη στιγμή, Τοξότη. Πολλές όμορφες ευχές σας γίνονται πραγματικότητα αυτή τη στιγμή, οπότε γιατί δεν αφήνετε τον εαυτό σας να τις απολαύσει; Μην το σκέφτεστε υπερβολικά και μην εστιάζετε στο πότε θα μπορούσαν όλα αυτά να τελειώσουν. Θα νιώσετε πολύ καλά! Όλα αυτά είναι για εσάς.. και τα οφέλη είναι μακροχρόνια.

αιγόκερως: 6 των πεντάκτινων

Ζητήστε υποστήριξη, Αιγόκερε. Οι συνθήκες αυτής της εβδομάδας σας υπενθυμίζουν, πως δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, χωρίς βοήθεια. Όσο κι αν σας πονάει, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ζητήσετε επιπλέον βοήθεια εκεί που τη χρειάζεστε περισσότερο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρω 18-24/12 υδροχόος: 10 των ράβδων, ανάποδα

Βάλτε όρια, Υδροχόε. Νιώθετε ότι το βάρος του κόσμου είναι στους ώμους σας αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχουν πολλά βάρη που δεν είναι δικά σας για να τα αναλάβετε. Επικεντρωθείτε στη διαχείριση του άγχους σας αυτή την εβδομάδα και να ξέρετε πότε να εφαρμόσετε τη δύναμη του «όχι!»

ιχθύες: η δικαιοσύνη

Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, Ιχθύ. Αυτή την εβδομάδα τρέχετε προς κάθε κατεύθυνση, καθώς όλοι θέλουν να σας πουν τη δική τους πλευρά της ιστορίας που εκτυλίσσεται. Χρειάζεται πραγματικά να εμπλακείτε; Αν όμως είναι ήδη πολύ αργά, ακούστε τους πάντες και σταθμίστε όλες τις επιλογές – αλλά μην βιαστείτε να πάρετε θέση.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22