Ταρω 21-27/11 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρω 21-27/11 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρω 21-27/11  κριός: ο κρεμασμένος, ανάποδα .

Όλα προχωράνε πλέον ομαλά Κριέ. Μετά από μερικές απογοητευτικές καθυστερήσεις, τα νέα που περιμένατε καταφτάνουν, καθώς τα σχέδιά σας εφαρμόζονται εύκολα αυτή την εβδομάδα.

Είναι τόσο ικανοποιητικό να βλέπετε τα θετικά αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς που έχετε καταβάλει και των αλλαγών που κάνατε! Απολαύστε το.

zodia-taro-45

ταύρος: η βασίλισσα των ξιφών

Πείτε την αλήθεια, Ταύρε. Μη μασάτε τα λόγια σας και πείτε ακριβώς αυτό που εννοείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμα κι αν είναι άβολο.

Να θυμάστε ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να είστε ειλικρινείς και στο να είστε υπερβολικά επικριτικοί ή άσκοπα σκληροί. Φροντίστε να μάθετε τη διαφορά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρω 21-27/11  δίδυμοι: 4 των ράβδων

Αποδεχτείτε την πρόσκληση, Δίδυμε. Έχετε απολαύσει περισσότερο χρόνο μόνος σας τελευταία, αλλά έχετε λείψει στους ανθρώπους που σας αγαπούν και θέλουν να σας δουν. Μερικές φορές μπορείτε να διασκεδάσετε, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Έτσι, όταν αρχίσουν να καταφτάνουν οι προσκλήσεις αυτή την εβδομάδα, πείτε ναι.

καρκίνος : 9 των ξιφών

Αντιμετωπίστε τους φόβους σας κατάματα, Καρκίνε. Το να αναβάλλετε αυτό που πρέπει να κάνετε, απλώς αυξάνει το άγχος σας, αντί να το καταπνίγει. Χειριστείτε την κατάστασή σας και κάντε ό,τι πρέπει να γίνει, για να μπορέσετε να την ξεπεράσετε. Θα είναι μεγάλη η ανακούφισή σας, μόλις την αφήσετε πίσω σας.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Τσιγγάνικη 20-22/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

taro-6-9

λέων: ο ήλιος

Η ζωή δεν χρειάζεται να είναι τόσο σοβαρή συνεχώς Λέοντα! Αντί να εστιάσετε στα αρνητικά και στις καταστάσεις που δεν πάνε όπως ελπίζατε, προσπαθήστε να στρέψετε την προσοχή σας σε ό,τι λειτουργεί υπέρ σας. Το να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας, θα αλλάξει εντελώς τη νοοτροπία σας.

παρθένος: ο βασιλιάς των κυπέλλων

Πηγαίνετε με το ρεύμα, Παρθένε. Ό,τι σκαμπανεβάσματα κι αν συνοδεύουν αυτή την εβδομάδα, να ξέρετε ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε. Αν απογοητευτείτε, θυμηθείτε να κλείσετε τα μάτια σας και να πάρετε μερικές βαθιές αναπνοές. Αυτή η πρακτική μπορεί να κάνει θαύματα και να αλλάξει την διάθεσή σας. Έτσι θα μπορέσετε να χειριστείτε οποιαδήποτε κατάσταση, με ηρεμία και διαύγεια.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω 21-27/11  ζυγός: οι εραστές

Η επικοινωνία είναι το κλειδί στη βάση κάθε σχέσης Ζυγέ και τα λόγια σας, όπως και ο τρόπος που τα χρησιμοποιείτε δοκιμάζονται αυτή την εβδομάδα. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος αν εννοείτε αυτό που λέτε και λέτε αυτό που εννοείτε, ενώ μιλάτε μέσα από την καρδιά σας! Ειδικά όταν απευθύνεστε στους δικούς σας ανθρώπους.

σκορπιός: 8 των κυπέλλων

Αξίζει τον κόπο Σκορπιέ; Προσπαθήσατε να κάνετε κάτι να λειτουργήσει ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη και την εξέλιξη αυτής της κατάστασης. Όμως είναι σαφές ότι ορισμένες συνθήκες απλά δεν μπορούν να αλλάξουν, όσο σκληρά κι αν προσπαθήσετε. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να σταματήσετε τις προσπάθειες, πριν σπαταλήσετε περισσότερη από την πολύτιμη ενέργειά σας εδώ.

κρυσταλλομαντεία

τοξότης: 3 των ράβδων, ανάποδα

Μετρήστε τις ευλογίες σας, Τοξότη. Αντί να σκέφτεστε τόσο μπροστά και να παγιδεύεστε μες την αγωνία για το τι θα μπορούσε να πάει στραβά στο μέλλον, στρέψτε την προσοχή σας στο εδώ και τώρα. Εστιάστε στο να είστε παρόντες αυτή την εβδομάδα και να παρατηρήσετε όλα όσα έχετε πετύχει μέχρι τώρα.

αιγόκερως: 4 των κυπέλλων, ανάποδα

Ζητήστε βοήθεια, Αιγόκερε. Αν υιοθετήσετε τη νοοτροπία ότι κανείς δεν θα μπορούσε να το κάνει για εσάς, θα νιώθετε πως η ζωή είναι μάλλον μοναχική και απογοητευτική. Να θυμάστε ότι δεν είναι ντροπή να ζητάτε βοήθεια όταν έχετε ανάγκη.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Τσιγγάνικη 20-22/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zodia-taro-45

Ταρω 21-27/11  υδροχόος: ο ιππότης των ξιφών, ανάποδα

Τα νέα που επιθυμείτε είναι πέρα από τον έλεγχό σας και θα χρειαστεί λίγος περισσότερος χρόνος για να τα λάβετε. Οπότε αντί όλο το βάρος των σκέψεων σας να πέφτει σ’ αυτά, προσπαθήστε να εστιάσετε την προσοχή σας αλλού, προς το παρόν.

ιχθύες: ο κόσμος

Ολοκληρώστε αυτό που ξεκινήσατε, Ιχθύ. Πλησιάζετε στο τέλος ενός κύκλου, αλλά δεν τον έχετε ολοκληρώσει! Πριν εγκαταλείψετε αυτό το εγχείρημα, φροντίστε να του δώσετε άλλη μια ευκαιρία. Εξετάστε τι παραμένει ημιτελές και ολοκληρώστε το για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia