Ταρω 23-29/10 Εβδομαδιαία πρόβλεψη

tarot-m

Ταρω 23-29/10 Εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Ταρω 23-29/10  κριός: ο τρελός .

Μην το πολυσκέφτεστε Κριέ. Μια ευκαιρία έκπληξη εμφανίζεται αυτή την εβδομάδα.. και ο χρόνος είναι κατάλληλος για να την εκμεταλλευτείτε!

Μην αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας, καθώς αυτή η στιγμή θα μπορούσε να εξαφανιστεί τόσο γρήγορα… όσο γρήγορα έκανε την εμφάνισή της.

zodia-taro-45

ταύρος: η βασίλισσα των κυπέλλων

Φροντίστε τον εαυτό σας, Ταύρε. Πολλοί άνθρωποι βασίζονται σε εσάς για επιπλέον υποστήριξη και έγκυρες συμβουλές αυτή τη στιγμή.

Είναι υπέροχο να είστε γενναιόδωροι με το χρόνο και την ενέργειά σας! Όμως φροντίστε να δημιουργήσετε χώρο για να καλύψετε και τις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες, ώστε να μην εξαντληθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρω 23-29/10  δίδυμοι: 7 των ξιφών

Ακούστε το ένστικτό σας, Δίδυμε. Αν υποψιάζεστε ότι κάποιος σας εξαπατά, τότε μάλλον έχετε δίκιο. Αντί να ξεφύγετε από αυτά τα συναισθήματα, σκάψτε πιο βαθιά και μάθετε περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό το άτομο, ώστε να μπορέσετε να αποκτήσετε μια καλύτερη κρίση.

καρκίνος: ο τροχός της τύχης

Η τύχη σας αλλάζει, Καρκίνε! Μετά από μια σειρά απογοητευτικών περιστάσεων, όλα αρχίζουν να τακτοποιούνται αυτήν την εβδομάδα. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτήν την ευοίωνη δυναμική, εκμεταλλευόμενος κάθε ευκαιρία που ευθυγραμμίζεται με τα επόμενα βήματα προς τα όνειρά σας. Ο συγχρονισμός είναι το παν!

tarw-taro-xartomanteia

λέων: ο ακόλουθος των κυπέλλων, ανάποδα

Η ενέργεια αυτής της εβδομάδας σας κάνει να νιώθετε ιδιαίτερα ευαίσθητος Λέοντα. Όμως προτού ανοιχτείτε συναισθηματικά προς όλες τις κατευθύνσεις, αναρωτηθείτε αν αυτό είναι το σωστό κλίμα. Αν δεν είστε σίγουρος, κρατήστε το για τους στενούς φίλους και την οικογένειά σας, αντί να μετατρέψετε μια συνάντηση εργασίας, σε αυτοσχέδια θεραπευτική συνεδρία.

παρθένος: ο άσος των ξιφών

Μετά από μια σύντομη περίοδο στασιμότητας, οι δημιουργικές πύλες ανοίγουν διάπλατα Παρθένε, με καινούργιες εμπνεύσεις και νέες ευκαιρίες, αυτή την εβδομάδα. Γιατί να διαλέξετε μόνο ένα, όταν μπορείτε να τα έχετε όλα; Ακολουθήστε το κύμα της διαύγειας, για να δείτε πού σας οδηγεί.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω 23-29/10  ζυγός: 9 των κυπέλλων, ανάποδα

Να προσέχετε τι εύχεστε, Ζυγέ. Μερικές φορές αυτό που πιστεύετε ότι θέλετε, είναι πολύ πιο ευχάριστο στο μυαλό σας από ό,τι στην πραγματικότητα. Είναι εντάξει να μην σας αρέσει κάτι όταν το έχετε, αλλά δεν θα ξέρετε πραγματικά πώς νιώθετε μέχρι να το δοκιμάσετε. Μην φοβάστε να αφεθείτε.

σκορπιός: ο βασιλιάς των πεντάκτινων, ανάποδα

Να είστε ευέλικτος Σκορπιέ. Μπορεί να μην πάνε όλα σύμφωνα με τα σχέδιά σας αυτή την εβδομάδα, αλλά πρέπει να προσαρμοστείτε και να αλλάξετε ταχύτητα για να παραμείνετε σε καλό δρόμο. Ακολουθήστε μια διαφορετική προσέγγιση και δοκιμάστε κάτι διαφορετικό. Η άκαμπτη συμπεριφορά, απλώς θα σας δημιουργήσει περισσότερους πονοκεφάλους.

zodia-0988

τοξότης: ο ιππότης των ξιφών, ανάποδα

Υπομονή, Τοξότη. Συναρπαστικά νέα είναι καθ’ οδόν και τα αποτελέσματα που ελπίζετε καταφτάνουν. Η αναμονή είναι βασανιστική, αλλά προσπαθήστε να κρατηθείτε λίγο ακόμα προτού πάρετε μια παρορμητική – και πιθανώς καταστροφική – απόφαση, απλά και μόνο για να αποσπάσετε την προσοχή σας.

αιγόκερως: 9 των ξιφών, ανάποδα

Μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας, Αιγόκερε. Έχετε πιεστεί απίστευτα σκληρά για να αποκτήσετε μια νέα επαγγελματική ευκαιρία, αλλά ο δρόμος προς την τελειότητα είναι ύπουλος! Είστε ο χειρότερος κριτής του εαυτού σας και είναι επιζήμιο και αποθαρρυντικό να τον αντιμετωπίζετε τόσο σκληρά. Πιστέψτε στις ικανότητές σας.

μελλοντολόγος

Ταρω 23-29/10 υδροχόος: 4 των ξιφών, ανάποδα

Αυτή την εβδομάδα είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο για τον εαυτό σας Υδροχόε και να βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Είναι δύσκολο να ξέρετε πού να διοχετεύσετε την ενέργειά σας όταν αισθάνεστε κολλημένος. Όμως μια σημαντική επαναφόρτιση θα εξαφανίσει το άγχος και θα σας δώσει τη διαύγεια που αναζητάτε.

ιχθύες: ο θάνατος ανάποδα

Κάθε αλλαγή είναι πρόκληση και το τέλος δεν είναι ποτέ εύκολο Ιχθύ. Ωστόσο, αυτή η τρέχουσα κατάσταση έχει διαρκέσει περισσότερο από όσο χρειάζεται, οπότε ας κάνετε κάτι για αυτό. Είναι καλύτερα να κόψετε δεσμούς, παρά να την αφήσετε να συνεχιστεί και να σας κάνει να αγαναχτήσετε στο τέλος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9