Ταρω 25/09-01/10 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρω 25/09-01/10 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρω 25/09-01/10  κριός: 6 των πεντάκτινων .

Να είστε ανοιχτοί στη λήψη συμβουλών ή βοήθειας σήμερα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είστε γενναιόδωροι με το χρόνο σας απέναντι στους φίλους σας, αλλά αν χρειάζεστε βοήθεια αυτή τη στιγμή, μην φοβάστε να τη ζητήσετε.

Άλλο πράγμα είναι να είστε διαθέσιμοι για να βοηθάτε τους άλλους.. κι εντελώς διαφορετικό να είστε ανοιχτοί στη λήψη βοήθειας.

zodia-taro-45

ταύρος: ο κόσμος, ανάποδα

Ολοκληρώστε αυτό που ξεκινήσατε. Είστε τόσο κοντά στην ολοκλήρωση ενός μεγάλου έργου και στην επιτυχία ενός πολυαναμενόμενου στόχου, αλλά πρέπει να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια για να τον ολοκληρώσετε.

Μην απομακρυνθείτε από το μονοπάτι σας τώρα! Κάντε ό,τι χρειάζεται για να πετύχετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρω 25/09-01/10 δίδυμοι: 8 των πεντάκτινων

Αφοσιωθείτε στην τέχνη σας. Τώρα είναι η ώρα να εστιάσετε με πάθος στη δουλειά και τα πάθη σας. Αν υπάρχει μια δεξιότητα που πρέπει να μάθετε για να προχωρήσετε την πρακτική σας στο επόμενο επίπεδο, βγείτε έξω και βρείτε την σχολή ή τον μέντορα που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τη γνώση που σας λείπει.

καρκίνος: 6 των ξιφών

Ξεκινήστε από την αρχή. Κάποιες καταστάσεις απλά δεν μπορούν να σωθούν και αυτή η εβδομάδα σας διδάσκει πως πρέπει να αφεθείτε και να προχωρήσετε. Για να διευκολυνθείτε σ’ αυτήν τη μετάβαση, δώστε προτεραιότητα στη φροντίδα του εαυτού σας. Επίσης επικεντρωθείτε στη δημιουργία μιας νέας ρουτίνας που αντικατοπτρίζει το τρέχον ενεργειακό επίπεδο και τις ανάγκες σας. Φροντίστε να συμπεριλάβετε δραστηριότητες που σας κάνουν χαρούμενους και σας φέρνουν χαρά.

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ερωτικό Ταρωσκόπιο Οκτώβριος 2022 .

taro-provlepseis-01

λέων: 7 των κυπέλλων, ανάποδα

Μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε τώρα, οπότε γιατί να το αναβάλετε άλλο; Η αναβλητικότητα οδηγεί σε περισσότερο άγχος και κάνει αυτή τη στιγμή πολύ μεγαλύτερη από ό,τι χρειάζεται. Πάρτε την απόφασή σας με σιγουριά…. και μην κοιτάξετε πίσω.

παρθένος: ο ακόλουθος των πεντάκτινων

Επενδύστε στον εαυτό σας. Για να προωθήσετε τα όνειρά σας πρέπει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να εστιάσετε στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Αν σκέφτεστε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα για να μάθετε κάτι νέο, τώρα είναι η ώρα να το πάρετε πιο σοβαρά και να εγγραφείτε.

zodia-zwdia-88-1Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω 25/09-01/10 ζυγός: ο τροχός της τύχης, ανάποδα

Προχωρήστε στο άγνωστο! Είναι κατανοητό να αντιστέκεστε στην αλλαγή, ειδικά όταν δεν νιώθετε έτοιμη γι’ αυτή ή δεν ξέρετε τι σας περιμένει από την άλλη πλευρά. Σκεφτείτε αυτή τη στιγμή σαν μια περιπέτεια και όχι σαν ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσετε. Έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε στο καινούργιο κεφάλαιο της ζωής σας.

σκορπιός: 8 των κυπέλλων, ανάποδα

Μη φοβάστε! Όλες οι ενδείξεις σας ενημερώνουν ότι είναι καιρός να φύγετε και να αφήσετε κάτι που δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Η αλλαγή μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά συχνά είναι απαραίτητη. Προσπαθήστε λοιπόν να μην φοβηθείτε αυτό που σας περιμένει.

zodia-zvdia-75

τοξότης: 5 των πεντάκτινων

Χρειάζεται πραγματικά να ξοδέψετε τόσα πολλά; Πριν ξεκινήσετε ένα αγοραστικό ξεφάντωμα ή κάνετε κράτηση για μια πολυτελή απόδραση, σκεφτείτε προσεκτικά πόσα θέλετε να απολαύσετε αυτή τη στιγμή. Μην διακινδυνεύετε την οικονομική σας ασφάλεια, απλά και μόνο επειδή λαχταράτε να ζήσετε περιπέτειες και αισθάνεστε βαριεστημένοι αυτή την εβδομάδα.

αιγόκερως: ο διάβολος ανάποδα

Περιορίστε ό,τι σας κάνει κακό. Αν ξέρετε τι είναι επιβλαβές για εσάς γιατί ασχολείστε μ’ αυτό; Σκεφτείτε πέρα από την ευχαρίστηση της τρέχουσας στιγμής αυτή την εβδομάδα, γιατί η επιστροφή σε παλιά μοτίβα αρνητικών επιλογών θα σας στενοχωρήσει στο τέλος. Γλυτώστε από τον πόνο και τον κόπο, λέγοντας απλώς όχι.

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ερωτικό Ταρωσκόπιο Οκτώβριος 2022 .

zodia-taro-45

Ταρω 25/09-01/10 υδροχόος: ο μάγος

Αυτή είναι η στιγμή σας για να πραγματοποιήσετε κάτι σημαντικό καθώς προκύπτουν ευκαιρίες, που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήστε τις δεξιότητες που έχετε αναπτύξει τα τελευταία δύο χρόνια. Αξιοποιήστε τώρα τις γνώσεις και την εμπειρία σας…. και η φιλοδοξία σας θα ανταμειφθεί με μεγάλη επιτυχία.

ιχθύες: η αρχιέρεια

Τι σας λένε τα όνειρά σας; Δώστε προσοχή στα αστρικά μηνύματα που έρχονται στον ύπνο σας αυτή την εβδομάδα, καθώς το υποσυνείδητό σας επεξεργάζεται ό, τι δεν έχει λυθεί ή ό,τι χρειάζεται αναγνώριση. Αν δεν κρατάτε ημερολόγιο για τα όνειρά σας, τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot