Ταρω 30/01-05/02 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρω 30/01-05/02 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρω 30/01-05/02  κριός: ο βασιλιάς των πεντάκτινων .

Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα, Κριέ. Αυτή η εβδομάδα σας παρέχει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ειδικά επειδή σκοτώνεστε στη δουλειά τον τελευταίο καιρό και οι άλλοι παρατηρούν τις επιτυχίες σας.

Πού θέλετε να είστε σε ένα χρόνο από τώρα; Εστιάστε σ’ αυτό που πρέπει να κάνετε τώρα.. για να φτάσετε εκεί.

zodia-taro-45

ταύρος: 3 των ξιφών, ανάποδα

Ξεχάστε το,Ταύρε. Μια πρόσφατη κατάσταση σαφώς δεν πήγε όπως ελπίζατε και τα τελικά αποτελέσματα είναι άκρως απογοητευτικά.

Προσπαθήστε όμως να ξεκολλήσετε από τη δυστυχία της αποτυχίας. Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε με τα πολύτιμα μαθήματα που πήρατε από αυτή την ήττα… γιατί δεν πρόκειται να ξανακάνετε τα ίδια λάθη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταρω 30/01-05/02  δίδυμοι: 4 των κυπέλλων

Αισθάνεστε βαριεστημένοι, Δίδυμοι; Αν φαντάζεστε πως θα το σκάσετε για να ξεκινήσετε από κάπου αλλού, μπορεί απλώς να εξαντληθείτε! Ίσως όμως να νιώθετε απλά στάσιμοι και κολλημένοι! Πριν αποφασίσετε μια δραστική κίνηση, κάντε ένα διάλειμμα για να ξεκουράσετε το μυαλό σας και να δείτε τις περιστάσεις σας, με μια ανανεωμένη προοπτική.

καρκίνος: ο ακόλουθος των ράβδων, ανάποδα

Επικεντρωθείτε στο σχέδιό σας, Καρκίνε. Η έμπνευση σας έχει συνεπάρει και ονειρεύεστε τι θα μπορούσατε να κάνετε μ’ αυτήν. Ωστόσο, δεν είναι σαφές πώς μπορεί να πραγματοποιηθεί τώρα αυτή η φαντασίωση. Αν θέλετε μακροπρόθεσμη επιτυχία, πρέπει να αντισταθείτε στις παρορμητικές κινήσεις και να εστιάσετε με σύνεση, δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 30/01-01/02 Λάθος αποφάσεις – Σκέψεις από γυναίκα

chartomantia-098

λέων: 2 των ράβδων, ανάποδα

Δραστηριοποιηθείτε, Λέοντα. Μπορεί κάθε λεπτομέρεια του σχεδίου σας να είναι προγραμματισμένη… όμως είστε συγκρατημένοι και δεν ξεκινάτε. Τα λάθη είναι αναπόφευκτα, γι’ αυτό μην σκέφτεστε υπερβολικά και μην υπερ-αναλύετε τα πάντα. Κάντε τα πρώτα βήματα προς τον στόχο σας αυτή την εβδομάδα.

παρθένος: 8 των κυπέλλων

Επαναξιολογήστε τις επιλογές σας, Παρθένε. Μια κατάσταση που στην αρχή ήταν συναρπαστική, έχει χάσει τώρα αρκετή από τη λάμψη της. Αξίζει ακόμα το χρόνο και την ενέργειά σας; Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς! Αν προσφέρει περισσότερη δουλειά και καθόλου ευχαρίστηση, καλύτερα να μειώσετε τις απώλειές σας τώρα και να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες που θα αξίζουν περισσότερο τις προσπάθειές σας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω 30/01-05/02  ζυγός: 5 των ξιφών, ανάποδα

Υποχωρήστε λίγο, Ζυγέ. Η τρέχουσα σύγκρουση που σας έχει κρατήσει ξύπνιους τη νύχτα, μπορεί εύκολα να επιλυθεί μέσω της διαπραγμάτευσης. Αν δεν μπορείτε τελικά να τα έχετε όλα, με τι μπορείτε να ζήσετε; Συμβιβαστείτε με ξεκάθαρους όρους, ώστε να καταλήξετε σε μια δίκαιη συμφωνία και να προχωρήσετε.

σκορπιός: η αυτοκράτειρα ανάποδα

Δώστε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες, Σκορπιέ. Τον τελευταίο καιρό, έχετε εμπλακεί τόσο πολύ στην ευημερία των άλλων, που έχετε παραμελήσει τη δική σας ηρεμία. Πρέπει να κάνετε κάτι μόνο για εσάς αυτή την εβδομάδα πριν «καείτε»! Σχεδιάστε μια σόλο απόδραση για το σαββατοκύριακο!

taro-zodia-76

τοξότης: 7 των κυπέλλων

Αποφασίστε, Τοξότη. Είναι δελεαστικό να μένετε παγιδευμένοι στις ονειροπολήσεις σας, αντί να εργάζεστε πάνω σ’ αυτά που πρέπει να κάνετε αυτή την εβδομάδα. Μπορείτε να τα έχετε όλα! Μπορείτε όμως πραγματικά να τα έχετε όλα ταυτόχρονα; Ανακαλύψτε τι χρειάζεται την προσοχή σας τώρα και εστιάστε εκεί προς το παρόν, πριν προχωρήσετε σε κάτι άλλο.

αιγόκερως: ο ακόλουθος των πεντάκτινων, ανάποδα

Βρείτε χρόνο για να εστιάσετε ξανά, Αιγόκερε. Μια νέα πρωτοβουλία διαμορφώνεται εδώ, αλλά χρειάστηκε λίγος χρόνος για να μπορέσει να απογειωθεί. Αναγνωρίστε τις απογοητεύσεις σας, αλλά μην εγκαταλείψετε αυτήν την ευκαιρία! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να απομακρυνθείτε και να καθαρίσετε το μυαλό σας ώστε να διαμορφώσετε εκ νέου το σχέδιό σας! Και δοκιμάστε μια διαφορετική προσέγγιση.!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 30/01-01/02 Λάθος αποφάσεις – Σκέψεις από γυναίκα

zwdia shmera

Ταρω 30/01-05/02  υδροχόος: η βασίλισσα των ξιφών

Ακούστε αυτή τη συμβουλή, Υδροχόε. Αν αισθάνεστε κολλημένοι τον τελευταίο καιρό, ειδικά σε ό,τι αφορά τις δημιουργικές σας προσπάθειες, η βοήθεια είναι καθ’ οδόν μέσω μιας νέας προοπτικής και μιας υποστηρικτικής κριτικής. Όμως μόνο αν τη ζητήσετε! Αφήστε κάποιον που εμπιστεύεστε να σας προσφέρει εποικοδομητικά σχόλια και χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να προχωρήσετε.

ιχθύες: ο άσος των ράβδων, ανάποδα

Αναμένονται καθυστερήσεις αυτή την εβδομάδα, Ιχθύες. Κάτι που θέλετε πολύ είναι σχεδόν εφικτό, αλλά δεν είναι ακόμα δικό σας! Μην τα παρατάτε και μην χάνετε την ελπίδα σας, γιατί η ευκαιρία δεν έχει χαθεί ακόμα. Να είστε υπομονετικοί και να μείνετε στην πορεία σας. Σύντομα θα υπάρξουν ενθαρρυντικά νέα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος